Jump to content

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ SERVER

bluray

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια αυτο το conn-x μαλλον ξινο μου εχει βγει....Η κατασταση εχει ως εξης: Οπως εχω αναφερει και σε προηγουμενο ποστ επειδη δεν εχω γραμμη οτε στο σπιτι παιρνω συνδεση μεσω κεραιας wifi απο τον γειτονα μου στον 2ο οροφο (εγω ειμαι 3ο) οπου βρισκεται και το modem/router sagem 1500wg. το σοβαροτατο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω με servers οπως για παραδειγμα στο frostwire για download , στο server του nod 32 για να κανω update στο virus database κλπ...Απ οτι εχω καταλαβει κατι παιζει με την παραμετροποιηση του router και εχει να κανει με το ανοιγμα καποιου port.Επειδη ειμαι ομως εντελως ασχετος με το θεμα θα ημουν ευγνωμον σε οποιον εχει την καλοσυνη να μου προσφερει αναλυτικές οδηγίες για το πως μπορω να λυσω το προβλημα μου και να μου υποδειξει πως ακριβως πρεπει να κανω τις σχετικες ρυθμισεις....ουφ τελειωσα επιτελους...1000 sorry για το κουραστικο post αλλα βρισκομαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ. PLEASE HEEEEELP:cry: :cry: :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 23:30]

Ο γείτονάς σου το ξέρει ότι μοιράζεστε την σύνδεση;

απο οτι διαβαζω στο αλλο θεμα ο γειτονας το γνωριζει...

για να ανοιξεις τις πορτε που χρειαζεται στο ρουτερ σου ψαξε εδω: http://portforward.com/

βρες πρωτα το μοντελο του ρουτερ που εχεις και ολα τα αλλα ειναι ευκολα.

UPNP υποστηρίζει το router? Αν ναι, ενεργοποιησέ το και εισαι ετοιμος. Κανει forward τις σωστές πόρτες στο μηχάνημα που τις ζητα αυτόματα.

ναι το γνωριζει ο γειτονας μου....αλλωστε εγω ειμαι αυτος που πληρωνει την συνδεση!

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.