Jump to content

θα ανεβει ο Q6600 στα 3.2 πανω σε μια 680sli μητρικη

def

Recommended Posts

παιδια καλησπερα και καλο σαββατοκυριακο,:) υπαρχει περιπτωση να παρω μια asus extreme 680sli με ανταλλαγη,οποτε θα βαλω και την δευτερη 8800gtx επανω,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, ο Q6600 που εχω θα ανεβει στα 3.2 με αερα, η θα με κανει νουμερα?οι μνημες μιυ ειναι 4Χ1 ΤΕΑΜ ΧΤΡΕΕΜ DDR2 στα 800 4-4-4-12 σας ευχαριστω:)

μεγαλο ρολο παιζει το GTLREF VOLT εγω εχω τον τετραπυρινο πανω σε dfi lanparty ut nf680ilt

η οποια εχει ρυθμιση για το GTLREF και ειμαι στα 3.6 σταθερος ,ο q6600 bencharei στα 4050 mhz ,αν και η striker ειναι πιο rock solid ,τους τετραπυρινους δεν τους ανεβαζει ευκολα .θελει μοντα.

Αρχική απάντηση από subzero

μεγαλο ρολο παιζει το GTLREF VOLT εγω εχω τον τετραπυρινο πανω σε dfi lanparty ut nf680ilt

η οποια εχει ρυθμιση για το GTLREF και ειμαι στα 3.6 σταθερος ,ο q6600 bencharei στα 4050 mhz ,αν και η striker ειναι πιο rock solid ,τους τετραπυρινους δεν τους ανεβαζει ευκολα .θελει μοντα.

κατσε δλδ τα 370 fsb δεν τα πιανει ευκολα με Multi x9?

Αρχική απάντηση από subzero

με την ασους δεν καταφερα να κλοκαρω πανω απο 3,059 τον q6600 που εχω με gtlrefmod επιασα 3.7

παντος σε καποια site που διαβασα χωρις μονταρισμα τον πηγανε και 3.3:)ρε

μαμοτο, μην βαλω και αλλη 8800 και χασω σε επιδοσιες απο τον q600, γιατι δεν θα ανεβαινει

flightsim+x παιζουμε:(

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 20:03]

Τι τις θες όμως τις επιδόσεις του Quad? Εϊναι το FS τόσο mhz depended?

παιζει και να ειναι το μοναδικο παιχνιδι που πραγματικα ειναι τοσο απαιτιτικο σε ισχυ επεξεργταστη+γραφικων ταυτοχρονα....

Αν είναι η καινούργια έκδοση που έχει το BIOS ενσωματωμένο - κολλημένο, όχι μόνο τα πιάνει αλλά φτάνει στο θεό.

Όσο θέλεις ανεβαίνει.

Αν είναι παλιά έκδοση, που το BIOS μπαινοβγαίνει, λένε ότι φτάνει τα 360-370.

Αλλά είναι δύστροπη μητρική, ειδικά την πρώτη φορά που θα βάλεις τον επεξεργαστή.

Δεν θα σου μπουτάρει καν και θα νομίζεις ότι είναι χαλασμένη.

Να βάλεις μόνο τα βασικά στην αρχή.

Μια κάρτα, επεξεργαστή, μνήμη, PS2 ποντίκι πληκτρολόγιο και αφού καταφέρεις και μπεις στο BIOS, μετά κάνε ότι θέλεις, αρκεί να βάλεις 1.45v στο northbridge και τη μνήμη στα 900 ή 1:1.

παιδια δεν ξερω αν τα 3.2 που θελω να τον ανεβασω ειναι πολλα ,αλλα αν παει μεχρι εκει και ειναι σταθερο το μηχανημα, θα ειμαι πολυ ευχαρηστημενος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.