deninho Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 Λοιπόν.. έχουμε και λέμε: *Το weather gadget που έχουν τα Vista λέει Service not available. Μου προτάθηκε να αλλάξω τη γλώσσα για τα non-unicode προγράμματα σε Αγγλική, το έκανα (UK English) αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.. Κάποιος άλλος με κάποια άλλη λύση; *Μου προτάθηκε ως εναλλακτικό το Weatherbug gadget, το οποίο, όμως, δεν κάνει search για πόλη. Δηλαδή του δίνω όνομα πόλης (όχι μόνο Αθήνα, αλλά ότι πόλη ή περιοχή θυμήθηκα) και μένει στο "searching". bug ή κάτι άλλο; Λύση εδώ; *Τέλος μου προτάθηκε και το accuweather, το οποίο λειτουργεί, αλλά είναι και φτωχό και δε μου ταιριάζει στο στυλ Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Νοέμβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 το weatherbug δουλευει αψογα.απλα τις δυο τελευταιες μερες κατι εχει παθει..υπομονη μεχρι να φτιαξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Σου άλλαξα τον τίτλο, είναι widget Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 μπορεις να πας στο site της Μ$, στην σελιδα με τις μικροεφαρμογες (μεσω της πλευρικη εργαλειοθηκης για να μην ψαχνεσαι) και να κατεβασεις καποια αλλη αντιστοιχη εφαρμογουλα...εγω αυτο εκανα και ησυχασα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 10, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 @jumex: θα περιμένω, τι να κάνω @jpavly: γμτ... τα μπερδεύω πάντα thanx :flower: @hayabusa: το έχω κάνει ήδη, και η μία (weatherbug) δε λειτουργεί (προς το παρόν του-λάστιχον), και η άλλη (Accuweather) δε με πολυκαλύπτει. Αν έχεις κάποια άλλη πρόταση, είναι ευπρόσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από deninho@hayabusa: το έχω κάνει ήδη, και η μία (weatherbug) δε λειτουργεί (προς το παρόν του-λάστιχον), και η άλλη (Accuweather) δε με πολυκαλύπτει. Αν έχεις κάποια άλλη πρόταση, είναι ευπρόσδεκτη εμενα το Accuweather με εχει βολεψει αρκετα....εναλλακτικα αν χρησιμοποεις firefox βαλε το extension forecast fox....πολυ καλο επισης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini_fan Νοέμβριος 10, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Του weather channel to widget κοιτα. Μπορει και να σε βολεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 10, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας το weather channel είδα και μια ακόμα έκδοση του Accuweather (είχα κατεβάσει το Accuweather mini forecast). Την κατέβασα μαζί με το weather channel, και μπορώ να πω ότι το Accuweather με βόλεψε πάρα πολύ Θα περιμένω και το weatherbug, θα τα συγκρίνω με τα αποτελέσματα που έχω από μόνος μου, και θα δω ποιο θα κρατήσω Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 10, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Χθες, στις 14:59] Λοιπόν.. έχουμε και λέμε: *Το weather gadget που έχουν τα Vista λέει Service not available. Μου προτάθηκε να αλλάξω τη γλώσσα για τα non-unicode προγράμματα σε Αγγλική, το έκανα (UK English) αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.. Κάποιος άλλος με κάποια άλλη λύση; *Μου προτάθηκε ως εναλλακτικό το Weatherbug gadget, το οποίο, όμως, δεν κάνει search για πόλη. Δηλαδή του δίνω όνομα πόλης (όχι μόνο Αθήνα, αλλά ότι πόλη ή περιοχή θυμήθηκα) και μένει στο "searching". bug ή κάτι άλλο; Λύση εδώ; *Τέλος μου προτάθηκε και το accuweather, το οποίο λειτουργεί, αλλά είναι και φτωχό και δε μου ταιριάζει στο στυλ Ευχαριστώ προκαταβολικά Και τα δύο δουλεύουνhttp://www.thelab.gr/showthread.php?postid=530973#post530973 Πρέπει να γράψεις στο Weatherbug που το θεωρώ άριστο. Athens, Greece Δες το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 10, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Μάριε, το ξέρω ότι έπρεπε να το γράψω έτσι.. Είχα κατεβάσει κι άλλο ένα προγραμματάκι από το site τους (weatherbug fx) το οποίο έβρισκε πόλη κανονικά (αλλά έτρωγε κάτι κολλήματα, οπότε έφαγε και σουτ).. Επομένως κάπου αλλού είναι το πρόβλημα... κάπου εδώ κολλάει το όλο θέμα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 11, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση.Το έχω πολύ καιρό σε πολλούς υπολογιστές και δεν έχει προβλήματα.’λλαξε και το °F σε °C.Μήπως δεν είναι εντάξει το αρχείο που κατέβασες?EDITΚάτσε λίγο γιατί τώρα είδα ότι έχουμε διαφορετικές εκδόσεις.Το είχα σώσει παλιότερα και από εκεί κάνω εγκατάσταση.Θα κατεβάσω την τελευταία έκδοση να δω μήπως υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 11, 2007 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Ώπα. Έχεις δίκιο.Η τελευταία έκδοση μου κάνει κι εμένα το ίδιο πρόβλημα.Βάλε την έκδοση 1006 που έχω εγώ.Θα τη βρεις εύκολα από τη σελίδα του τύπου που το έφτιαξε.Εξηγεί και τι κάνει η τελευταία έκδοση, που φαίνεται ότι ενσωμάτωσε ξένο κώδικα.Η 1108 έχει διπλάσιο μέγεθος από την 1006 χωρίς λόγο.Έχει σταματήσει ο ίδιος να το συντηρεί γιατί είναι πολύς κόπος και δεν έχει έσοδα.Αλλά η έκδοση 1006 είναι τέλεια.Ίσως και άλλη ενδιάμεση έκδοση να δουλεύει αλλά δεν το ξέρω.Πήγαινε εδώ και κατέβασε το.http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=c1e747b8-1c21-48d1-8d30-ef3d8b48528d Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 11, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 :T: Αυτό ήταν! Ευχαριστώ πολύ Μάριε! Τώρα πρέπει να ξεκινήσει το πιο δύσκολο μέρος, να βρω δηλαδή, πιο μου δίνει τις πιο σωστές πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.