Jump to content

Weather Widget

deninho

Recommended Posts

Λοιπόν.. έχουμε και λέμε:

*Το weather gadget που έχουν τα Vista λέει Service not available. Μου προτάθηκε να αλλάξω τη γλώσσα για τα non-unicode προγράμματα σε Αγγλική, το έκανα (UK English) αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.. Κάποιος άλλος με κάποια άλλη λύση;

*Μου προτάθηκε ως εναλλακτικό το Weatherbug gadget, το οποίο, όμως, δεν κάνει search για πόλη. Δηλαδή του δίνω όνομα πόλης (όχι μόνο Αθήνα, αλλά ότι πόλη ή περιοχή θυμήθηκα) και μένει στο "searching". bug ή κάτι άλλο; Λύση εδώ;

*Τέλος μου προτάθηκε και το accuweather, το οποίο λειτουργεί, αλλά είναι και φτωχό και δε μου ταιριάζει στο στυλ :p

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

μπορεις να πας στο site της Μ$, στην σελιδα με τις μικροεφαρμογες (μεσω της πλευρικη εργαλειοθηκης για να μην ψαχνεσαι) και να κατεβασεις καποια αλλη αντιστοιχη εφαρμογουλα...εγω αυτο εκανα και ησυχασα...!

@jumex: θα περιμένω, τι να κάνω :p

@jpavly: γμτ... τα μπερδεύω πάντα :o thanx :flower:

@hayabusa: το έχω κάνει ήδη, και η μία (weatherbug) δε λειτουργεί (προς το παρόν του-λάστιχον), και η άλλη (Accuweather) δε με πολυκαλύπτει. Αν έχεις κάποια άλλη πρόταση, είναι ευπρόσδεκτη :)

Αρχική απάντηση από deninho

@hayabusa: το έχω κάνει ήδη, και η μία (weatherbug) δε λειτουργεί (προς το παρόν του-λάστιχον), και η άλλη (Accuweather) δε με πολυκαλύπτει. Αν έχεις κάποια άλλη πρόταση, είναι ευπρόσδεκτη :)

εμενα το Accuweather με εχει βολεψει αρκετα....εναλλακτικα αν χρησιμοποεις firefox βαλε το extension forecast fox....πολυ καλο επισης!

Η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας το weather channel είδα και μια ακόμα έκδοση του Accuweather (είχα κατεβάσει το Accuweather mini forecast). Την κατέβασα μαζί με το weather channel, και μπορώ να πω ότι το Accuweather με βόλεψε πάρα πολύ :) Θα περιμένω και το weatherbug, θα τα συγκρίνω με τα αποτελέσματα που έχω από μόνος μου, και θα δω ποιο θα κρατήσω :D

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια :D

Αρχική απάντηση από deninho [Χθες, στις 14:59]

Λοιπόν.. έχουμε και λέμε:

*Το weather gadget που έχουν τα Vista λέει Service not available. Μου προτάθηκε να αλλάξω τη γλώσσα για τα non-unicode προγράμματα σε Αγγλική, το έκανα (UK English) αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.. Κάποιος άλλος με κάποια άλλη λύση;

*Μου προτάθηκε ως εναλλακτικό το Weatherbug gadget, το οποίο, όμως, δεν κάνει search για πόλη. Δηλαδή του δίνω όνομα πόλης (όχι μόνο Αθήνα, αλλά ότι πόλη ή περιοχή θυμήθηκα) και μένει στο "searching". bug ή κάτι άλλο; Λύση εδώ;

*Τέλος μου προτάθηκε και το accuweather, το οποίο λειτουργεί, αλλά είναι και φτωχό και δε μου ταιριάζει στο στυλ :p

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Και τα δύο δουλεύουν

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=530973#post530973

Πρέπει να γράψεις στο Weatherbug που το θεωρώ άριστο.

Athens, Greece

Δες το.

post-2226-1416073258,9813_thumb.jpg

Μάριε, το ξέρω ότι έπρεπε να το γράψω έτσι.. Είχα κατεβάσει κι άλλο ένα προγραμματάκι από το site τους (weatherbug fx) το οποίο έβρισκε πόλη κανονικά (αλλά έτρωγε κάτι κολλήματα, οπότε έφαγε και σουτ).. Επομένως κάπου αλλού είναι το πρόβλημα...

κάπου εδώ κολλάει το όλο θέμα:

post-4171-1416073259,0889_thumb.jpg

Κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση.

Το έχω πολύ καιρό σε πολλούς υπολογιστές και δεν έχει προβλήματα.

’λλαξε και το °F σε °C.

Μήπως δεν είναι εντάξει το αρχείο που κατέβασες?

EDIT

Κάτσε λίγο γιατί τώρα είδα ότι έχουμε διαφορετικές εκδόσεις.

Το είχα σώσει παλιότερα και από εκεί κάνω εγκατάσταση.

Θα κατεβάσω την τελευταία έκδοση να δω μήπως υπάρχει πρόβλημα.

Ώπα.

Έχεις δίκιο.

Η τελευταία έκδοση μου κάνει κι εμένα το ίδιο πρόβλημα.

Βάλε την έκδοση 1006 που έχω εγώ.

Θα τη βρεις εύκολα από τη σελίδα του τύπου που το έφτιαξε.

Εξηγεί και τι κάνει η τελευταία έκδοση, που φαίνεται ότι ενσωμάτωσε ξένο κώδικα.

Η 1108 έχει διπλάσιο μέγεθος από την 1006 χωρίς λόγο.

Έχει σταματήσει ο ίδιος να το συντηρεί γιατί είναι πολύς κόπος και δεν έχει έσοδα.

Αλλά η έκδοση 1006 είναι τέλεια.

Ίσως και άλλη ενδιάμεση έκδοση να δουλεύει αλλά δεν το ξέρω.

Πήγαινε εδώ και κατέβασε το.

http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=c1e747b8-1c21-48d1-8d30-ef3d8b48528d

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.