Jump to content

Μετατροπέας βύσματος ρεύματος σε sata

hurin

Recommended Posts

Που μένεις αδερφέ; Όλο και κάποιος μας θα μπορεί να σου δώσει ένα από τα 5.000 τέτοια καλώδια :hehe:

Μη κορο'ι'δεύεις :p Το skroutz μου έβγαλε μόνο ένα μαγαζί στην Αλεξανδρούπολη!!! :D

Αρχηγέ αυτό δεν λές;

Molex-SATA_TN.jpg

Εγώ προσωπικά έχω ένα σωρό, πες σε ποια που μένεις ντε :p

Αλλιώς πήγαινε Στουρνάρη σε HACShop ή PC Store.

Ενας γνωστος μου πηρε ενα τετοιο απο ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα της γειτονιας και εκαψε 3 σκληρους.

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 14:39]

Ενας γνωστος μου πηρε ενα τετοιο απο ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα της γειτονιας και εκαψε 3 σκληρους.

Μη με τρομοκρατεις αδερφε :blink:

Αρχική απάντηση από kallileo

Έχω βάλει πάνω από 200 τέτοια φίλε :)

Μάλλον ο φίλος σου είναι uber γκαντέμης :D

Αρχική απάντηση από icy20

Μηπως ο φιλος σας εβαλε και το μολεξ και το sata connector μαζι?

LOL το είχε κάνει φίλος όντως αυτό, κηδέψαμε επί τόπου 320GB :hehe:

Αρχική απάντηση από kallileo

απο ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα της γειτονιας

μαλλον αυτο φταει...εκτος και αν επεσε στην περιπωση ή εγω ειμαι υπερβολικα καχυποπτος....:D :D

Αρχική απάντηση από hayabusa

μαλλον αυτο φταει...εκτος και αν επεσε στην περιπωση ή εγω ειμαι υπερβολικα καχυποπτος....:D :D

Καχύποπτος τουλάχιστον αγαπητέ. Από κει που παίρνουν οι "μεγάλοι" καλώδια, παίρνουν και της γειτονιάς ;)

Ευχαριστώ blindy. Μάλλον δεν χρησιμοποίησα σωστά keywords στα eshop και πλαίσιο.

Η διαφορά τιμής είναι απίστευτη :blink:

Αρχική απάντηση από jpavly

Καχύποπτος τουλάχιστον αγαπητέ. Από κει που παίρνουν οι "μεγάλοι" καλώδια, παίρνουν και της γειτονιάς ;)

got it man :T: :T:

Και γω εχω χρησιμοποιησει τετοια καλωδια χωρις προβλημα...αλλα παντα τα επαιρνα απο την συλλογη καλωδιο του εκαστοτε τροφοδοτικου...

Μαλλον απλα ετυχε.

Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 12:22]

Αρχηγέ αυτό δεν λές;

Molex-SATA_TN.jpg

Εγώ προσωπικά έχω ένα σωρό, πες σε ποια που μένεις ντε :p

Αλλιώς πήγαινε Στουρνάρη σε HACShop ή PC Store.

Το αναποδο υπαρχει????.....Υπαρχει λογος που θελω να παρω απτο συγκεκριμενο καλωδιο Sata σε κανονικο....:D

Δηλαδη SAta θηλυκο και το αλλο αρσενικο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.