ngt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 Καλησπέρα, Εχοντας την CPU μου prime stable στα 350x8 @ 2800mhz στα 1,288 volt (1,272load)Λέω καλό κομμάτι έχουμε, ας το πάω κατευθείαν στα 400Χ8 και στα 1,30v για να αλλαξει και stripe το chipset. ΑΛΛΑ.... Το ένα απο τα δύο prrime πάντα μου βγάζει σφάλμα σε λίγα δευτερόλεπτα και αυτό ακομη και αν τρέξω μόνο του το πρώτο απο τα δύο PRIME . Παίζω Crysis, αποσυμπιέζω αρχεία και η λειτουργία φαίνεται εντάξει απο τα 1,30v @ 3200. Ανέβασα μέχρι 1,34v under load (1.40 set - 1.38 idle) αλλα πάλι το ενα απο τα δύο prime μου βγάζει λάθος (το άλλο prime είναι σταθερότατο, οταν τα ξεκιναω μαζι το πρώτο πάντα ειναι που γονατιζει) Αλλα πριν το ζορισω παραπάνω θα ήθελα να ρωτήσω, εχει τύχει σε καποιον, μηπως φταίει ο ενας πυρήνας απο τους δύο ? (ή μηπως το προγραμματακι το ενα εφαγε φλασια)Θα εχει πλάκα πάντως να φταίει ο ενας απο τους δύο πυρήνες !Εχω ASUS P5B deluxe, ε6400 me tuniq για ψύξη. 2GB Mushkin 667 4-4-4-12τροφοδοτικο Hiper Type-r 580 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Aν και εχω AMD,ειχα και εγω το ιδιο προβλημα μονο οταν μπαινω στο User τον XP που εχω ολα τα προγραμματα εγκατεστημενα,εκανα εναν λογαριασμο χρηστη που δεν φορτωνει τιποτα για bench και δοκιμες σε vga drivers,προχτες το βραδυ απο περιεργεια θυμηθηκα το "προβλημα" και λεω δεν δοκιμαζω το prime στο bench account,ευκαιρια που εχει κρυωσει ο καιρος να δω αν ειναι απο θερμοκρασια η κατι αλλο,το σταματησα το πρωι μετα απο 9ωρες prime,αφαντο το "προβλημα",αρα κατι απο αυτα που φορτωνει φταιει,επειδη ομως δεν εχω το παραμικρο προβλημα σε σταθεροτητα (λιωσιμο στα παιχνιδια) και δεν ειναι hardware σφαλμα το παρατησα αυτο το θεμα.Ισως εχεις κατι παρομοιο και εσυ,βεβαια υπαρκτη η πιθανοτητα να τερματιζει ο ενας πυρηνας πιο γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.