Tsakonas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 Οπως λεει κι ο τιτλος εβαλα αυτο το πλαγκιν στο μσν και καθε 3 και λιγο που σερφαρω με την αλεπου το φαιαργουολ βγαζει μηνυμα οτι το sweet im ζητα προσβαση στο νετ,ακομη και με κλειστο μσν?να φοβηθω?btw πως το βγαζουμε?στο control panel υπηρχε για uninstall μονο το σχετικο πλαγκ ιν του ie..ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Νοέμβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Δεν πας μια βόλτα από τα extension του firefox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 εμενα δεν μου εχει πεταξει ποτε τιποτα περιεργο το firewall. και δεν εχω και κανενα της πλακας αλλα το νορτον 360...εγω θα προτεινα να μην το αφηνεις να κανει τιποτα παρα μονο οταν εχεις το msn ανοιχτο,ετσι απλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...και σε εμενα μονο αυτο που λες εχει για απεγκατασταση....ημουν ετοιμος να σου πω να πας στο program files και να αρχισεις να ξηλωνεις αλλα οπως ειδα ουτε και εκει εχει τιποτα...Κανε μια αναζητηση να δεις που εχει τα αρχεια του και αν θες να το ξηλωσεις αρχισε να τα σβηνεις, τι να πω...Α, και μετα κανε και σκουπισμα την registry....Αρχική απάντηση από eon Δεν πας μια βόλτα από τα extension του firefox? δεν υπαρχει τιποτα εκει περα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.