bluray Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 το προβλημα μου εχει καπως ετσι : κατεβασα το frostwire το οποιο απαιτει εγκατασταση Java. παω στο site java.com κανω download και κατα την διαρκεια της εγκαταστασης μου βγαζει: internal error 2755. 1624 και η εγκατασταση τερματιζεται. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει???και μια δευτερη ερωτηση: ξερει καποιος να μου πει πως κανω τον IE να δεχεται cookies? Μηπως πρεπει να θεσω το Επιπεδο Εμπιστευτικοτητας σε τιμη χαμηλοτερη της υψηλης που το εχω τωραΕυχαριστω για τον χρονο σας:toomuchne :toomuchne
RootX Νοέμβριος 10, 2007 #2 Νοέμβριος 10, 2007 Γεια χαρά, τσέκαρε αυτό, http://www.java.com/en/download/help/download_error_codes.xml SOLUTIONPlease try to download and install the offline installation package from the manual download page: Please click here to download the offline package manually Όσο αφορά τον IE, στο υψηλή μπλοκάρει τα περισσότερα cookies, νομίζω το εξηγεί κιόλας σε κάθε επίπεδο
bluray Νοέμβριος 10, 2007 Author #3 Νοέμβριος 10, 2007 το να μειωσω ομως το επιπεδο εμπιστευτικοτητας δεν ειναι επικυνδινο ?
bluray Νοέμβριος 10, 2007 Author #4 Νοέμβριος 10, 2007 δεν βρηκα ακρη με download offline. εχω το ιδιο προβλημα στο ιδιο ακριβως σημειο. καμια αλλη ιδεα??? ισως για καποια αλλαγη στις ρυθμισεις ασφαλειας??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.