Jump to content

abit p35 pro problem

Strategos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εστεισα το pc ενος φιλου μου με :

q6600

abit p35 pro

cellshock 4-4-4-12 800ρες

8800gt

seasonic s12 550w

stock cooler

1) Ενω εβαζα 1Τ τις μνημες στο cpuz τις βλεπω 2Τ

2) Καλα δεν υπαρχει πουθενα ο διαιρετης τους fsb? οσο το ανεβαζω ανεβενει το και rated fsb και φτανω το 1700 δλδ ξεπερναω το 1000 δεν ιπαρχει ρυθμιση?

επισης με τον c2q για τα 3ghz ποσο ρευμα θελει? για prime stable? δοκιμασα 333fsb, x9 multi, και με διαιρετη στα 800τις μνημες δεν ειχα προβλημα στα 10 λεπτα πρωτα λεπτα prime αλλα για να τον αφισω ολονυχτειο να δω δεν ξερω ποσο vcore θελει.

Αυτα.....

btw με αυτα τα spec super pi 1m : 17sec

τωρα μεχρι να δω ποσα volt θελει του τον εριξα παλι στα 2.4.

Διαιρέτες υπάρχουν..... τι εννοεις?

Το pi normal ειναι.

και μάλιστα πάνε έτσι στην Abit Pro

f59811d8.gif

Επειδή με ενδιαφερει κάπως ο συνδυσμος cellshock/abit στα 3.0Ghz πήγε με stock ρευματα

έτσι?

ναι stock vcore αλλα δεν ξερω καταποσο ηταν prime stable για αυτο ρωταω ποσο vcore θελει επεισης θελει north bridge ρευμα? και δεν ελεγα για διαιρετες της μνημης αλλα του fsb:ldt ωστε να μην ειναι fsb x3 αλλα fsb χ2 πχ.

auto ;)

μπορεις φυσικα να δοκιμασεις και με καρφωτη τιμη αλλα τα 1.35 ειναι παρα πολλα για 3 γιγα

κατα 99% 8α παιζει με default ή και λιγοτερο.δες τι vid εχει ο επεξεργαστη σου και κανε δοκιμες

επισης στο menu cpu πανω απο το hard disk priority εχω βαλει disable τα eist ολα οτι εχε εκει καλα εκανα ή πρεπει να αφησω τπτ enable?

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

auto ;)

μπορεις φυσικα να δοκιμασεις και με καρφωτη τιμη αλλα τα 1.35 ειναι παρα πολλα για 3 γιγα

κατα 99% 8α παιζει με default ή και λιγοτερο.δες τι vid εχει ο επεξεργαστη σου και κανε δοκιμες

το προβλημα μου ειναι οτι εχει στοκ cooler και δεν μπορω να παιξω με τα ρευματα γιατι με prime φτανει τους 62 βαθμους στο core temp.

μεχρι να τελιωσω με το στησιμο του νερου κ γω ειμαι με στοκ ιντελ σαπιοψυκτρα

for the record

@3ghz

ειμαι με ολα auto,παιζει και με default vcore (1.2875) αλλα δεν μπηκα στον κοπο να κανω κα8ολου δοκιμες για λιγοτερο.το εχω απλα auto

temps

idle 30-32 με 8ερμοκρασια δωματιου ~25 βα8μους και prime stable 3+ hours με sub60 (δεν 8υμαμαι ακριβως τωρα αλλα σιγουρα αρκετα κατω απο 60)

EIST/C1 κτλ ενεργοποιημενα γιατι σε τοσο χαμηλα ρολογια δεν επιρεαζουν κα8ολου την στα8εροτητα+σου δινουν και μερικους βα8μους κατω λογω C1&EIST

8ερμοκρασιες μετρημενες με CT 0.95.4

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.