grgkopanas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2007 Χαιρετέ σκεφτομαι να αγοράσω λίγη ακόμα RAM για το pc μου αλλά δεν βρίσκω ίδια με αυτή που έχω και δεν ξερω ποιές ειναι συμβατές μεταξύ τους Το pc μου: ΜΒ MSI Κ9Ν ΝΕΟ-F RAM Viking DDR-2/667Mhz 512MB Viking CPU AMD Athlon 64 AM2 3500+ VGA MSI NVIDIA NX6600LE μπορειτε να μου προτεινετε καποιες 512 και κάποιες 1GB? οσο ποιό φτηνές τόσο το καλύτερο και προτιμω να υπαρχουν και στο πλαισιο? Ζητάω πολλα? :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=957062και την μικρή άστη στην άκρη για παν ενδεχόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Νοέμβριος 9, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 έψαχνα κάτι σε ποιό φτηνό όπως http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=860867ειναι συμβατή με τη RAM που ήδη έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 την αγοράζεις αν δεν παίξει τσιμπάς άλλη μία ίδια σύνολο 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Νοέμβριος 9, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Συγνώμη, για να καταλάβω κιόλας, δεν ειναι δυνατόν να ξέριες απο πρίν αν δυο RAM ειναι συμβατές μεταξύ τους? και αν την βάλω την supertalent και παίξει δεν κινδυνεύω απο τυχον αστάθειες του συστήματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από grgkopanas Συγνώμη, για να καταλάβω κιόλας, δεν ειναι δυνατόν να ξέριες απο πρίν αν δυο RAM ειναι συμβατές μεταξύ τους? Γιατι σου φαίνεται παράξενο? Οι μνήμες μπορεί να εχουν πολλές διαφορές στα τσιπάκια και το IC(κατασκευή,ποιότητα ), ακόμα και της ιδιας εταιρίας...Αρχική απάντηση από grgkopanas και αν την βάλω την supertalent και παίξει δεν κινδυνεύω απο τυχον αστάθειες του συστήματος? κοιτα άμα bootαρει τοτε θα παίζουν καλά δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα αστάθειας, απλώς μπορεί να δεις να τρέχουν σε διαφορετικά timings για να 'ταιριάξει' η μια μνήμη με την άλλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Νοέμβριος 9, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Γιατι σου φαίνεται παράξενο? Οι μνήμες μπορεί να εχουν πολλές διαφορές στα τσιπάκια και το IC(κατασκευή,ποιότητα ), ακόμα και της ιδιας εταιρίας... Δεν μου φάνηκε παράξενο, απλα ειχά την εντυπωση οτι αν εκπληρούσαν καποια ίδια χαρακτηριστικά όπως ίδια ταχύτητα ταιριάζουν αλλα αποτι φέναιτε όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.