Jump to content

ASUS Marvell GIGABIT LAN ?

vasi

Recommended Posts

Έχει δοκιμασει κανεις σας , το Marvell GIGABIT LAN στις μητρικές της asus αν δουλευει το LAN στα 1000mbps? Γιατι εχω την commando η οπεια δεν δουλευει στα 1000, το lan στα xp και στα

vista εχουν επιλογη μονο στα 10-100

Αρχική απάντηση από bourlas [Σήμερα, στις 12:43]

για να δεις 1000 πρέπει και οι άλλες συσκευές στο δίκτυο να υποστηρίζουν 1000 π.χ. modem/router, switch, 2o pc ktl

Για να δημιουργησω το θεμα αυτο , φυσικα εχω τις προιποθεσεις αυτες : gigabit netgear

και ο αλλος hy εχει το gigabit lan της level one

P5K3 στο gigabit με router της 3COM.

Η ερώτησή μου είναι απλή... αν πας στο advanced settings της κάρτας και βγάλεις το AUTO στη ρύθμιση Speed & Dublex και διαλέξεις 1Gbps τότε στο παίρνει?

Αν πάλι εκεί δεν βλέπει το 1GBps σαν επιλογή τότε φταίνε οι driver σου.

στα advanced settings της κάρτας δεν εχει για τα δυο λαν της Marvell Yukon , 1Gbps μονο

10-100 .δυστηχως η commando δεν φοραει lan realtek για να παει 1Gbps!!!! Και η asus διαφημηζει για 2χ (Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller)

'Ωπα φίλε έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!! και εμένα 100 λέει η Marvel μου στα Vista... το θέμα είναι πως νόμιζα πως είχα αυτή ενεργή αλλά τελικά ενεργή έχω την Realtek η οποία μου δίνει 1gbps ρύθμιση... δεν είσαι τρελός τελικά αλλά κόβω το κεφάλι τελείως πως όταν είχα πρωτοπάρει το ΜΒ και έπαιζα με την Marverl είχε 1gbps... τώρα τι διάολο έγινε και με ποιο windows update το 1gbps εξαφανίστηκε δεν έχω ιδέα.

Εσένα 2 marvel έχει πάνω ? όπως και να έχει αν το βάλεις στο Auto σίγουρα δεν σου δίνει 1gbps?

:) το έφτιαξα το Marvel!!! του φόρτωσα άλλων οδηγώ από την Realtek , βαφτίστηκε Realtek απενεργοποιήθηκε η τοπική σύνδεση λόγω λάθους , μετά έκανα επαναφορά στον Marvel τον προηγούμενο οδηγό του και τώρα πηγαίνει με χίλια!!! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.