Jump to content

Help!!! Τί να κάνω?

george85c

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά,

έχω ένα pc:

CPU: Pentium 4 3Ghz(socket 478),

RAM: 1Gb DDR400,

mobo:Albatron 865pe pro(agp)

gpu: nvidia fx 5500

Psu: Chieftech 420watt

Έτσι όπως είναι τώρα το pc δεν μπορώ να παίξω pro 2008 και πολλά άλλα παιχνίδια και έχω το εξής δίλλημα.

1) Να πάρω αυτό το mobo http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528390 και να πάρω μια κάρτα γραφικών pci-x έτσι ώστε να μου μείνει σε μελλοντική αναβάθμιση ή

2) να πάρω μια κάρτα γραφικών σε agp?

Επίσης με αυτό το pc τι κάρτα γραφικών θα πρέπει να πάρω ώστε να μην έχω πρόβλημα bottleneck. Προτείνετέ μου λύσεις διότι ο προυπολογισμός είναι χαμηλός(μέχρι 100 για gpu)

Ήμουν στη θέση σου κανά εξάμηνο πριν και πήγα και πήρα την Χ1950 Pro 512 MB.

Με το cpu o/ced sta 3200 και XP lite τα παλεύω τα καινούρια παιχνίδια (εντάξει μην θες να παίξεις και Crisis :rolleyes:, θα μας κράξουνε!) αλλά έχω bottleneck.

Γνώμη μου, μην παίρνεις agp ούτε mobo me pci-x, παπαριές είναι αυτά, κάνε υπομονή άμα δεν σε παίρνει ο προυπολογισμός σου τώρα και φτιάξε κανα καινούριο μηχάνημα με 500-600 ευρώ αργότερα.

Δεν είμαι απαιτητικός gamer απλά θέλω να παίζω τώρα το pro 2008 χωρίς κολλήματα και θέλω να βρω μια λύση γιατί αναβάθμιση ολική θ αργήσω να κάνω!

Σε τι αναλυση θες να το παιξεις...

Παντως καλο θα ηταν οταν με το καλο μπορεις να παρεις ενα καινουριο pc με λιγα λεφτα..

Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 22:10]

Σε τι αναλυση θες να το παιξεις...

Παντως καλο θα ηταν οταν με το καλο μπορεις να παρεις ενα καινουριο pc με λιγα λεφτα..

Έχεις δίκιο σ αυτό αλλά μέχρι να μαζέψω τα λεφτά για ένα καινούριο pc θέλω να μπορώ να παίζω και κάτι! Εγώ σκεφτόμουν να πάρω το mobo που προανέφερα και να αγοράσω και μια 8600gt έτσι ώστε όταν να κάνω αναβάθμιση να έχω ήδη κάρτα γραφικών ενώ αν βάλω στο ήδη υπάρχων σύστημα μετά θα ναι άχρηστη. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα υπάρχει bottleneck.

Υ.Γ: Συνήθως σε 1024*768 και 800*600 έπαιζα με αυτή που έχω(fx5500)

Πιστευω πως αν παρεις μια καλη agp καρτα θα εισαι μια χαρα με το pes.

Δεν αξιζει να παρεις τωρα μια μητρικη και μια 8600gt με σκοπο να την κρατησεις στο μελλον...

Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 22:55]

Πιστευω πως αν παρεις μια καλη agp καρτα θα εισαι μια χαρα με το pes.

Δεν αξιζει να παρεις τωρα μια μητρικη και μια 8600gt με σκοπο να την κρατησεις στο μελλον...

Τί προτείνεις εσύ? Ποια κάρτα σε agp?

Αρχική απάντηση από george85c [Σήμερα, στις 23:00]

Τί προτείνεις εσύ? Ποια κάρτα σε agp?

Καμια 7900gs ας πουμε μεταχειρισμενη...

Καμια 7900gs ας πουμε μεταχειρισμενη...

Δύσκολα βρίσκεις 7900gs. 7600gt θα με καλύπτει?

• 2 weeks later...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515613

Εγω την 1650 θα επαιρνα. .

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=989657

Αυτη ειναι λιγο καλυτερη. . Για το directX10 μην δινεις σημασια, δεν υπαρχει περιπτωση να ακουμπησεις Dx10 ε αυτο το συστημα. . Οποτε παρε οποια προτιμας απο τις δυο :)

7900GS θα ηταν η κλαυτερη επιλογη αλλα κοστιζει 169 ευρω!!! Οποτε δεν συμφερει ΚΑΘΟΛΟΥ. . Επισης 7600GT θα ηταν λιγο καλυτερο αλλα κοστιζει λιγο πανω απο 100 οποτε παλι δεν συμφερει. . Παρε μια απο τις δυο ΑΤΙ αυτές . .Το Pro μια χαρα θα το παιζουν! :T:

1950 PRO με 512 MB και είσαι Ο.Κ με το PES 08

εάν μπορείς βάλε 1 γίγα ακόμα και θα είσαι υποφερτός και με το κρίσης 1024 768 από 19-40 φρέιμς.

Για κάρτα dx10 περίμενε λίγο όπως περιμένουμε πολλοί.

Οι σημερινές κάρτες dx10 σε agp είναι πολλή αδύναμες. :magic:

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας. Ή θα πάρω καινούρια x1650 ή μια μεταχειρισμένη 7800gs? Εσείς ποια λέτε καλύτερα?

Αν βρεις μεταχειρισμενη 7800GS στα ιδια πανω κατω λεφτα με την x1650 καινουρια τοτε προτιμησε 7800GS. . :T: Ειναι καλυτερη. . :)

Για 80 ευρω λεει καλυτερα να παρεις 2600pro . . Ειναι λιγο ισχυροτερη και εχει και hardware h264 decode :)

Απο την αλλη η 7800GS ειναι και αυτη λιγο ισχυροτερη απο 2600. . Για να καταλαβεις η 2600pro σε stock βγαζει γυρω στα 3000marks στο 3d mark 06 πανω κατω, ενω η 7800GS σε stock παλι εκει γυρω στα 4000 πανω κατω. .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.