chrisnitro2000 Δεκέμβριος 9, 2007 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Όντως παιδιά γιατί τώρα μου μπήκαν μπρίζες για την πάστα που κρύβεται κάτω από την μαμά ψύκτρα του chipset... Και φτου πάλι ξήλωμα... Δείτε το και πείτε μας και μας..εχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Δεκέμβριος 9, 2007 Author #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Φέρτε μου ρε παιδιά ένα Phase να δούμε λίγο φως... το mobo σκοτώνει. Έφτασα 4.4 με τον Quad με νεράκι.... πάει και άλλο λέτε? Pi όμως μέχρι 4.3.. μετά κούκου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jros3e Δεκέμβριος 9, 2007 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Δεν χρειάζεται να δω περισσότερα για να πειστώ πως πρέπει να την αγοράσω. Φαντάζομαι με Penryn και phase τι θα κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Δεκέμβριος 9, 2007 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 thats the powah of MAXIMUS !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Δεκέμβριος 9, 2007 Author #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Υπόψιν πως για να φτάσω εκεί που έφτασα σταμάτησα στο κύκλωμά μου το νερό να πηγαίνει στο SB και τα 2 ψυγεία μου το 3πλό και το μονό ψύχανε μόνο τον Q6600 ... έτσι στα 4.4 είχα 45 βαθμούς idle... αν δεν το έκανα αυτό με τη διακλάδωση στο νερό που είχα έφτανα idle 60 βαθμούς... το λέω για να καταλάβει κανείς πως εντάξει ΟΚ το maximus μου δίνει τις ρυθμίσεις και τα σταθερά ρεύματα αλλά θέλει και άλλα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Δεκέμβριος 10, 2007 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 και η διαδικασια αλλαγης παστων και αφαιρεση του μπετοστοκου απο το maximus extreme αρχισε... παρακατω μερικες φωτογραφιες απο το χειρουργιο !!!!! και τελος η συγκριση θερμοκρασιων ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την αλλαγη με ολες τις συνθηκες ιδιες... πριν μετα η επιλογη δικη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Δεκέμβριος 10, 2007 Author #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 Δεν είπες πως στους Optional Sensors έχεις τα εξής:Optional 1 ----> Mosfet 1 aka Temperature 1 στο EverestOptional 2 ----> Mosfet 2 aka Temperature 2 στο EverestOptional 3 ----> DDR3 aka Temperature 3 στο EverestΕπίσης η πάστα που μπήκε στα NB/SB1/SB2 είναι μείγμα Nanofusion με Ceramique και στα mosfet μόνο λίγο Ceramique. Ένα καλό update είναι να καταργηθούν τα πλαστικά κλιπ που κρατάνε όλα τα Heatsinks με βίδες και παξιμάδια αλλά δεν υπήρχαν αυτή τη στιγμή πρόχειρα και για αυτό έμεινε και στα HeatSinks των mosfet η αυτοκόλητη ταινία.Περιέργος πως του Πέτρου δεν είχε μεγάλη σχέση με το δικό μου... εμένα είχε τσιμεντόστοκο παντού ενώ του πέτρου πολύ λιγότερο... επίσης στο δικό του τα σημάδια στα Mosfet HeatSinks έδειχναν πως πάταγαν όλα καλά ενώ εμένα όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 11, 2007 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από petr00kos και η διαδικασια αλλαγης παστων και αφαιρεση του μπετοστοκου απο το maximus extreme αρχισε... παρακατω μερικες φωτογραφιες απο το χειρουργιο !!!!! και τελος η συγκριση θερμοκρασιων ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την αλλαγη με ολες τις συνθηκες ιδιες... πριν μετα η επιλογη δικη σας Και στους δίσκους τι πείραξες, γιατί και εκεί η θερμοκρασία ειναι 2-3 βαθμούς κάτω (όπως και στην καρτα γραφικών) :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Δεκέμβριος 11, 2007 Author #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Σωστή παρατήρηση... λογικά το μόνο που σκέφτομαι είναι πως όταν μπήκα σπίτι του και του είπα κάνε SS το PC του ήταν ήδη ανοιχτό πολλές ώρες και μετά το 2ο έγινε μετά από 2 ώρες με το που ξεκίνησε το PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 26, 2007 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Ποιό utlility χρησιμοποιείς για να αλλάζεις fsb μέσα από τα windows.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 26, 2007 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 SetFSB, ClockgenΔεν πιάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Δεκέμβριος 26, 2007 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 setfsb Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Ιανουάριος 2, 2008 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 2, 2008 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Η μητρικη απλα τα σπαει ! την πηρα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα ακομα δεν bootare επιδει περιμενω μνημες Μηπως δοκιμασε κανεις max fsb που παει ? Επισης η οθονη δειχνει μειον θερμοκρασιες ? Το σαββατο θα μπει σε παγο απλα το εχω απορεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Ιανουάριος 2, 2008 Author #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Μέχρι 510 έχω πάει τον Q6600 μου .. παραπάνω δεν πάει και δεν νομίζω πως φταίει το ΜΒ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 3, 2008 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από o polonos Η μητρικη απλα τα σπαει ! την πηρα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα ακομα δεν bootare επιδει περιμενω μνημες :hehe: Τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει... Αρε JimK...με το DFI nf2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιανουάριος 3, 2008 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 η μητρικη ειναι απλα top.... i am a happy owner Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 3, 2008 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Αυτή ή την P5E3 Deluxe? (ή Premium:p ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιανουάριος 3, 2008 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 κοιταξε να δεις πως εχει το πραγμα... x48 στην ουσια οπως ισως εχεις διαβασει ειναι απλα binned x38 με λιγο πιο αναλυτικες ρυθμισεις στις μνημες... τωρα για π5ε3 vs maximus θα ελεγα maximus ακομα και αν εισαι με αερα ΓΙΑΤΙ. 1ον εχει μεγαλυτερα ρευματα παντου... μπορει καποτε να στη βαρεσει να παιξεις με παγο δεν προκειτε να σε αφησει απο ρευμα... 2ον αν καποτε βαλεις νερακι εχεις ετοιμο block για το chipset... ισως το π5ε3 εχει μικροτερες θερμοκρασιες με τον αερα... ομως σαν συγκριση πιστευω οτι ειναι το μαξιμους ειναι πολυ μπροστα.. + οτι εχει δωρο 3dmark06 οριτζιναλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 3, 2008 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Ωραίος! Όταν αλλάξω μητρική θα κοιτάξω για Maximus Extreme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.