BlueChris Νοέμβριος 20, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Όπως το φοβόμουνα... τσάμπα τα λεφτά που τα έχουνε πάρει ήδη... πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου σήμερα που έχει το μαγαζί και την είχε προπληρώσει και είπανε πως δεν έχουνε και πως θα έρθει σε 15 μέρες κλπ κλπ.... Χριστός Ανέστη ... του είπα να πάρει τα λεφτά πίσω...Όποτε έρθει τέλος... μου τη σπάσανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 22, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 Μόλις σήμερα με πήρανε τηλέφωνο και πήγα τελικά και το παρέλαβα ο ίδιος. :banging: Το ψύρισα φυσικά το κουτί και το ΜΒ πριν παραλάβω φυσικά γιατί φοβόμουνα μην είχε ανοιχτεί αλλά όλα τελικά ήταν οκ. Είναι εντυπωσιακό όπως και το Formula και επίσης έχει κάποια πράγματα παραπάνω που πρώτη φορά τα βλέπω σε συσκευασία.... ένα είναι το ότι το bracket που βάζουμε στα κουτιά μας που έχει τις εξόδους έχει πάνω του κολλημένο αισθητήρα θερμοκρασίας!!!! με ειδική θέση στο ΜΒ για αυτόν .. και 2ο έχει κάτι πλαστικά pads τα οποία είναι μεγάλα και έχουν το ύψος της απόστασης του ΜΒ από την πλάτη του κουτιού και λογικά αυτά τα κολλάς κάτω από το ΜΒ σε διάφορα σημεία για να μην λυγίζει (ίσως... μπορεί να λέω και λάθος αλλά στο μοντάρισμα στο κουτί μου θα είμαι ποιο σίγουρος... μπορεί απλά να είναι για τύπους που κλοκάρουν εκτός κουτιού και θέλουν να πατάει το ΜΒ κάπου). Λογικά θα το εγκαταστήσω το ΣΚ και έχω και κάποιες απορίες που θα τις ρωτήσω στο WC thread που έχω ανοίξει καιρό τώρα γιατί θέλω να του βάλω κάποια πράγματα πάνω. Ωρίστε και μερικές φωτό. More to come soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 23, 2007 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Καλορίζικο.... άντε περιμένω και εγώ την maximus formula Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 23, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Borg Καλορίζικο.... άντε περιμένω και εγώ την maximus formula Ευχαριστώ φίλε. Αυτή υπάρχει ήδη ρε συ... ή βγαίνει κάνα άλλο μοντέλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 23, 2007 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 υπάρχει και θα υπάρχει και θα την έχω αύριο 2 μήνες έχει δεν έχει που έχει βγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Νοέμβριος 23, 2007 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 καλοριζικα χρησταραααα αντε καλα κλοκιααα :magic: :worship: :clap: :happy2: :-O :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 25, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Λοιπόν μετά από μια μέρα με το ΜΒ και αφού έκανα καθαρή και RAID τους 2 Raptor ομολογώ πως έχω διαφορές.1ον και σημαντικότερο είναι πως δεν πιστεύω πως χρειάζεται οτιδήποτε που να έχει σχέση με Vdroop κλπ... το παρακολουθώ σε Idle και σε Load και τα ρεύματά του πέφτουν ελάχιστα... πχ δηλώνω CPU Volt 1.5 στα 4gz και βλέπω με prime idle 1.56 και load 1.52 που σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη βελτίωση. 2ον είναι η σκληρότητα του ΜΒ... όσο και αν φανεί περίεργο ποιο σκληρό ΜΒ δεν έχω ποιάσει στα χέρια μου... όσο και να σφίξω τα Block της υδρόψυξης πάνω του δεν κάνει καμπύλη με τίποτα... επίσης σημαντικό λοιπόν και αυτό.3ον τα Heatsinks του κάνουν τη δουλειά τους μια χαρούλα. Έχω από ένα ανεμιστηράκι της ASUS αυτά τα κάθετα πάνω σε κάθε Mosfet Heatsink και οι θερμοκρασίες μου σε αυτά δεν ξεπερνάνε τους 27c με θερμοκρασία περιβάλλοντος 20.4ον ΘΕΛΕΙ ΜΕΓ’ΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στις ρυθμίσεις στο BIOS και ειδικά στα ρεύματα θέλει τα πάντα να μπουν με το χέρι γιατί κάνει κάτι περίεργα.. πχ αν αφήσω το CPU PLL Voltage στο Auto και έχω δηλωμένη τη CPU 9x450 με 1.6 Cpu Voltage πάει και βάζει 1.9volt μόνο του στο PLL... πράγμα υπερβολικό. Τα ίδια κάνει και στις μνήμες και σχεδόν σε όλα τα τσιπάκια του... άρα όλα με το χεράκι και σίγουρα λοιπόν.5ον Παρατηρώ μεγάλη απόκλιση στο ρεύμα που δηλώνω για τη CPU... και εξηγώ.. αν έχω το ρεύμα μέχρι 1.5 τότε το ΜΒ βάζει 1.48... λογικό θα πείτε .. αν όμως δηλώσω ρεύμα 1.7 για να φτάσω 4.24gz τότε μου δίνει ρεύμα 1.55 πράγμα τραγικό... για να φτάσω να δώσει στη CPU πραγματικό 1.7 πρέπει να του δηλώσω στο BIOS 1.85.Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό... ίσως με κάποιο άλλο BIOS να διορθωθεί το πρόβλημα.Το γενικό μου συμπέρασμα είναι πως το ΜΒ είναι τέρας και πάει χαράμι... βασικά θέλει Phase Change ή LN2 για να βρει την υγειά του... είναι σαν να έχω σασί Ferrari με μοτέρ από Punto. Πιστεύω πως έχω κλείσει για πολύ καιρό από θέμα ΜΒ..... και γενικώς είμαι ευχαριστημένος... τουλάχιστον ικανοποίησα τον εαυτό μου στο να έχω ένδειξη θερμοκρασιών και ρευμάτων από τα πάντα στον υπολογιστή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 25, 2007 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 καλοδουλευτη μαναπο τα 1 + 5 φενεται οτι εχει αρκετο drop οσο μεγαλωνει το vcoreVcore Dumper δεν εχει ετουτη?το εχεις ενεργοποιημενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 25, 2007 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 loadline calibration Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 26, 2007 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Μετά από πρωϊνό SMS από φίλο (petr00kos) την έφερε το eshop στα 279,70.Τώρα να δω τον ήρωα που θα το ψωνίσει από εκεί και να φοβάται να μην του πάθει κάτι με το τρελό RMA που έχει το eshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 29, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Review Χ38 ΜΒ με DDR3 και έχει και το maximus στο Tomhttp://www.tomshardware.com/2007/11/26/x38_comparison_part2/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Δεκέμβριος 3, 2007 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 ειμαι και 'γω πλεον ενας χαρουμενος κατοχος maximus extreme :banging: :banging: :banging: αιντε να απολαυσουμε οργανωμενο BIOS και θερμοκρασιες απο τα παντα :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Δεκέμβριος 3, 2007 Author #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Καλοτάξιδο ... άντε και με ένα Penrin. (Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουμε Πετράκο τα 2 p5k3 μας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 3, 2007 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Αν και τείνουν να μη χρησιμοποιούντα floppy και ide hdd/optical χάθηκε να βάλουν sleeved καλωδιοταινίες;Τα ίδια και η Abit IP35...Ρίξε κλοκια γιατί από εμφάνιση έχει χορτάσει το μάτι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Δεκέμβριος 3, 2007 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 καλομελετα και ερχονται ;Ρ ας το μελετησουμε πρωτα να δουμε τι παιζει και μετα θα ρθουν ολα... παντως απο εμφανιση ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει ποτε... τωρα απο ικανοτητες ... ΣΥΝΤΟΜΑ κοντα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Δεκέμβριος 3, 2007 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Συντομα ακουμε αλλα δεν βλεπουμε τιποτα αντε ψηνονται και αλλοι να κανουν αλαγη Και καμια φωτο αν παιζει δεν θα μας χαλαγε :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Δεκέμβριος 3, 2007 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 ναι απλα τωρα βγηκε αραξε δεν το εχουμε και κανα μηνα θα ερθει η ωρα να δουμε και την δυναμη του :cool: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Δεκέμβριος 4, 2007 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 λεμε με τον bluechris να βγουνε ολα τα ψυχτρακια και να βγει ο τσιμεντοστοκος της μαμας asus και να μπει μια καλη παστουλα πριν μπει στο κουτι... κατι μου λεει ομως οτι διαφορα στις θερμοκρασιες δεν προκειτε να δω και αν θα δω κατι θα ειναι 0,1 βαθμοι κατω :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Δεκέμβριος 4, 2007 Author #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Δεν λέμε... απλά εγώ το έχω κάνει ήδη για λόγους σιγουριάς περισσότερο... γνώμη μου είναι να το κάνουμε και στο δικό σου... ας πούνε τα παιδιά τη γνώμη τους στο θέμα.Edit: Καλά αγκαλιά το είχες το βράδυ και είναι λυμένο σε κρεβάτι??? πωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Δεκέμβριος 4, 2007 Author #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Τελικά βλέποντας του Πέτρου το ΜΒ χτες ομολογώ πως είμαι ολίγον μη το πω που νόμιζα πως αυτό είναι αισθητήρας θερμοκρασίας... led είναι για να φωτίζουν τα γράμματα στις φύσες... sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.