BlueChris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2007 Βγήκε και επίσημα στο site της Asus. Ελπίζω να έρθει σύντομα γιατί το ΜΒ φαίνεται καταπληκτικό αν και αναμένεται υψηλή η τιμή του. Διαφορές που έχει με πρώτη ματιά είναι η αλλαγή του WaterBlock με ένα Fusion, Illuminated όλες οι πίσω θύρες και επίσης κάποια Leds που μετρούν ρεύματα και ανάβουν ανάλογα με το πόσο έχει ανέβει το ρεύμα. Εδώ υπάρχει και ένα 1ο review το οποίο φαίνεται αρκετά υποσχόμενο. ’ντε να το δούμε και πουθενά να το πάρουμε.... από απάντηση εδώ στο φόρουμ ειπώθηκε πως το έχει φέρει η Oktabit και όντως υπάρχει στο site της που μπήκα αλλά το έχει σαν N/A και με τιμή μικρότερη του P5E3 που σημαίνει πως έχουν κάνει κάποιο λάθος, ίσως να μπορούμε να προπαραγγείλουμε. Είδωμεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Νοέμβριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 ομορφουλα ειναι παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Νοέμβριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 ξεχάστε το crossfire με xtreme ψύξη.... (βρε που θα βρω flexible PCIe προέκταση.......να βάλω τα καινούρια μου κάνιστρα?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Νοέμβριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 gpr για κατι τετοιο λες? :wassat: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806197 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Νοέμβριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από Astri gpr για κατι τετοιο λες? :wassat: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806197 οχι, αυτό το έχω δοκιμάσω δεν κάνει.....αυτό ψάχνω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Νοέμβριος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Μετα δηλαδη αρκουν 3 cpu pots ε? Τις βαζεις οριζοντια. Ενδιαφερον παντως γιατι ξεχνας και υγροποιησεις στο mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Νοέμβριος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Ωραία μητρική (καιρό είχα να δώ ωραία asus). @ GPR : Κοίτα εδώ : http://linitx.com/viewcategory.php?catid=204&pp=161,165,204 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 9, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από gprhellas ξεχάστε το crossfire με xtreme ψύξη.... (βρε που θα βρω flexible PCIe προέκταση.......να βάλω τα καινούρια μου κάνιστρα?) Έχω ήδη παραγγείλει 2 Χ τούτα αλλά με 38cm καλλώδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Νοέμβριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 14:08] Έχω ήδη παραγγείλει 2 Χ τούτα αλλά με 38cm καλλώδιο... Ποσο παει το μαλλι και απο που ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 9, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Λιανική με ΦΠΑ κάνα 350άρι λογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 9, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από gprhellas [Σήμερα, στις 09:00] ξεχάστε το crossfire με xtreme ψύξη.... (βρε που θα βρω flexible PCIe προέκταση.......να βάλω τα καινούρια μου κάνιστρα?) Γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos3000 Νοέμβριος 9, 2007 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 i am in love... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Νοέμβριος 17, 2007 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2007 Μαγκες εφερε η oktabit στην θεσσαλονικη και εχω ηδη παραγγειλει ενα.... 230+φπα χονδρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 17, 2007 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2007 Την έχει ένας φίλος και είναι φοβερή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 17, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2007 Μου έρχεται θεωρητικά τη Δευτέρα αλλά μπορεί και Τρίτη άντε να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Νοέμβριος 19, 2007 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 BlueChris από που την παρήγγειλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 19, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Ένα δείγμα υπήρχε στην Oktabit και είναι πληρωμένο κανονικά για λόγους προτεραιότητας. Σήμερα δεν μου το φέρανε... αν αύριο δεν το μου φέρουν τους έσκισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 19, 2007 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris Ένα δείγμα υπήρχε στην Oktabit και είναι πληρωμένο κανονικά για λόγους προτεραιότητας. Σήμερα δεν μου το φέρανε... αν αύριο δεν το μου φέρουν τους έσκισα. τυχερος εισαι...........εμουν ετοιμος να την παρω πριν 5 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 20, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Μωρέ κάτσε να τη δω πρώτα και μετά το συζητάμε... και να είναι και εντάξει γιατί το "1 έχουμε φέρει για δειγματισμό" με έχει αγχώσει λίγο μην το έχουν ανάψει οι τεχνικοί και κάνουν πάρτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Νοέμβριος 20, 2007 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 07:46] Μωρέ κάτσε να τη δω πρώτα και μετά το συζητάμε... και να είναι και εντάξει γιατί το "1 έχουμε φέρει για δειγματισμό" με έχει αγχώσει λίγο μην το έχουν ανάψει οι τεχνικοί και κάνουν πάρτι. Οντως ειναι λιγο ρισκο αυτο...Δεν θελω να σε τρομαξω, αλλα το μοναδικο κομματι δεν θα το αγοραζα....Ακριβως αυτο που λες....Ενα ειναι , δεν θα το κοιτουσαν καθολου????..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.