Jump to content

Asus Maximus Extreme

BlueChris

Recommended Posts

Βγήκε και επίσημα στο site της Asus.

1862_l.JPG

Ελπίζω να έρθει σύντομα γιατί το ΜΒ φαίνεται καταπληκτικό αν και αναμένεται υψηλή η τιμή του.

Διαφορές που έχει με πρώτη ματιά είναι η αλλαγή του WaterBlock με ένα Fusion, Illuminated όλες οι πίσω θύρες και επίσης κάποια Leds που μετρούν ρεύματα και ανάβουν ανάλογα με το πόσο έχει ανέβει το ρεύμα.

Εδώ υπάρχει και ένα 1ο review το οποίο φαίνεται αρκετά υποσχόμενο.

’ντε να το δούμε και πουθενά να το πάρουμε.... από απάντηση εδώ στο φόρουμ ειπώθηκε πως το έχει φέρει η Oktabit και όντως υπάρχει στο site της που μπήκα αλλά το έχει σαν N/A και με τιμή μικρότερη του P5E3 που σημαίνει πως έχουν κάνει κάποιο λάθος, ίσως να μπορούμε να προπαραγγείλουμε.

Είδωμεν.

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gprhellas

ξεχάστε το crossfire με xtreme ψύξη.... :o

(βρε που θα βρω flexible PCIe προέκταση.......να βάλω τα καινούρια μου κάνιστρα?)

Έχω ήδη παραγγείλει 2 Χ τούτα αλλά με 38cm καλλώδιο...:D

• 2 weeks later...

Ένα δείγμα υπήρχε στην Oktabit και είναι πληρωμένο κανονικά για λόγους προτεραιότητας. Σήμερα δεν μου το φέρανε... αν αύριο δεν το μου φέρουν τους έσκισα.

Αρχική απάντηση από BlueChris

Ένα δείγμα υπήρχε στην Oktabit και είναι πληρωμένο κανονικά για λόγους προτεραιότητας. Σήμερα δεν μου το φέρανε... αν αύριο δεν το μου φέρουν τους έσκισα.

τυχερος εισαι...........εμουν ετοιμος να την παρω πριν 5 μερες

Μωρέ κάτσε να τη δω πρώτα και μετά το συζητάμε... και να είναι και εντάξει γιατί το "1 έχουμε φέρει για δειγματισμό" με έχει αγχώσει λίγο μην το έχουν ανάψει οι τεχνικοί και κάνουν πάρτι.

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 07:46]

Μωρέ κάτσε να τη δω πρώτα και μετά το συζητάμε... και να είναι και εντάξει γιατί το "1 έχουμε φέρει για δειγματισμό" με έχει αγχώσει λίγο μην το έχουν ανάψει οι τεχνικοί και κάνουν πάρτι.

Οντως ειναι λιγο ρισκο αυτο...Δεν θελω να σε τρομαξω, αλλα το μοναδικο κομματι δεν θα το αγοραζα....Ακριβως αυτο που λες....Ενα ειναι , δεν θα το κοιτουσαν καθολου????..... :D:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.