hayabusa Νοέμβριος 13, 2007 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 Απλα το λεω επειδη δουλευω σε φωτογραφειο ,και δεν πιστευω οτι θελεις προγραμμα 1200 ευρω ..... βρε ουτε και εγω το πιστευω αλλα οι περιστασεις βλεπεις ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Νοέμβριος 13, 2007 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 15:55] βρε ουτε και εγω το πιστευω αλλα οι περιστασεις βλεπεις ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirmidon Νοέμβριος 14, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 Οκ ρε παιδιά.Δεν απειλώ κανέναν.cool-αρετε.Θα δοκιμάσω αυτά που μου λέτε.thanks για τις πληροφορίες!:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 14, 2007 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από mirmidon Οκ ρε παιδιά.Δεν απειλώ κανέναν... ποιος μιλησε για απειλες βρε αδερφε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirmidon Νοέμβριος 15, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 απλα με παρεξηγησε ο dreamer.αλλα δεν μασαμε εμεις οι φωτογραφοι :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Νοέμβριος 15, 2007 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 Τελικα εκανες τιποτα?....Τι δουλεψες?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Νοέμβριος 15, 2007 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 pinnacle για πιο απλα πραγματα οπως γαμοι βαφτησεις κτλ κτλ κτλ και ακομα πιο ευκολο το power director αν θες να κανεις ταινιες σαν 80ς με υποτιτλους και εφε ξεπερασμενα...τωρα υπαρχουνε και τα plug-in αλλα αν θες κατι ποιοτικοτερο πηγαινε στο premier.εγω για να σειραψω απλα πραγματα και να βαλω κανα υποτιτλο χρησιμοποιω το power director αλλα για παραπανω εργασιες δουλευω με το Premiere.ασχετο αλλα με το τελευταιο θες και καπως καλυτερο πισι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirmidon Νοέμβριος 15, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 καταλήγω στο premiere για αρχή και αν το μάθω καλά θα κοιτάξω για κάτι ακόμα καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho@69 Νοέμβριος 16, 2007 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Φιλε δοκιμασε το Pinnacle 11 plusΤο Premiere αποτελεί μια ακρώς εξειδικευμένη λυση για επαγγελματίες θέλει χρόνο και διαβασμα για να το μάθεις ,κατα 90% το PInnacle θα σε καλύψει ανάλογα βέβαια με την χρηση για την οποια θέλεις ενα τέτοιο πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirmidon Νοέμβριος 16, 2007 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 ακομα δεν εχω κανενα απο τα προγραμματα αυτα.αλλα λεω να ξεκινησω με premier.το βασικο ειναι να βρω τα προγραμματα.μετα βλεπω που καταλληγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 19, 2007 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από mirmidon....λεω να ξεκινησω με premier.... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.