Louris7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2007 Καλησπερα..Εχω ενα μικρο προβλημα.. Χρησιμοποιω το Winfax αλλα υστερα απο αποεγκατασταση εγκατασταση εχω το εξης προβλημα......Δεν μπορω να στειλω Fax!...Ενω καλει , λογικα, -επειδη δεν ακουω καλα απο το ακουστικο του modem- λεει πως ο αριθμος δεν αντιστοιχει κ μπλα μπλα μπλα.....Α! Fax δεχομαι κανονικα....! οποτε στην αποστολη ειναι το προβλημα..Τι πρεπει να φτιαξω στις ρυθμισεις?... Εχω βγαλει και μερικες φωτογραφιες για να βοηθησω...Αυτο ειναι το κεντρικο menu οπου παω να στειλω το μηνυμα....Θεωρητικα εκει που λεει τηλεφωνο βαζεις το νουμερο που θες να στειλεις....Με 210 εχω δοκιμασει, χωρις 210 παλι τα ιδια....
Louris7 Νοέμβριος 8, 2007 Author #3 Νοέμβριος 8, 2007 Εδω ειναι το μενου για τις ρυθμισεις οταν καλεις... Ξερει κανεις τι πρεπει να φτιαξω?....Please οχι υποθετηκα, καποιος που να ξερει... Ευχαριστω.
DarkSaga Νοέμβριος 8, 2007 #4 Νοέμβριος 8, 2007 μόνο αθήνα στέλνεις?μήπως βάζεις νούμερο FAX με 210μπούρου μπούρου και καλεί το 210-210μπούρου-μπούρουpulse δοκίμασες?
spc Νοέμβριος 8, 2007 #5 Νοέμβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSagaμήπως βάζεις νούμερο FAX με 210μπούρου μπούρου και καλεί το 210-210μπούρου-μπούρου +1 ΥΓ Με dual core δεν πρεπει να εχεις πρόβλημα (tm για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι )
Louris7 Νοέμβριος 8, 2007 Author #6 Νοέμβριος 8, 2007 Αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα δεν παιζει τιποτα!....Δεν ειναι στο μηχανημα της υπογραφης μου, ειναι σε αλλο στη δουλεια.... Και η γραμμη ειναι ISDN αν παιζει ρολο...
spc Νοέμβριος 8, 2007 #7 Νοέμβριος 8, 2007 Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς αναλογικό modem σε αναλογική έξοδο του netmod.Ξε-τσεκαρε το ''wait for dial tone'' στις ιδιότητες του modem.
Louris7 Νοέμβριος 8, 2007 Author #8 Νοέμβριος 8, 2007 Ολο αυτο το ηθελα για το μαγαζι οπου δουλευω....Λοιπον....Οπως παντα....Αφου χαλασεις οοοοολες τις ωρες σπαζοντας το κεφαλι σου βρισκεις την λυση η οποια ειναι κ απλη....Κομμενο τηλεφωνο απ'τον ΟΤΕ ! (χωρις λογο):giveup: Αυτα...Ευχαριστω για την βοηθεια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.