Jump to content

Κάρτα γραφικών...ποιά?

gkatsogr

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Παμε μερικες μερες πισω,τοτε που δεν ξεραμε τιμη λιανικης ακομα.

Αν βλεπαμε μονο τα benches της,στα ποσα Ε θα την περιμεναμε στο ραφι?

Εχει αποδοση που ξεπερναει τις 2900XT/8800GTS 640 (350E περιπου) και αγγιζει την GTX των 500Ε (με την προυποθεση οτι δεν την κοβει η μνημη)

Επισης αν καποιος αυριο μας ρωτησει εδω στο forum,"ποια καρτα να αγορασω σ η μ ε ρ α μεχρι 400Ε το πολυ?" τι να του απαντησουμε....?

δλδ εσενα αν σου δινανε 2 καρτες μεταξυ 8800GTX και 8800GT θα διαλεγες την 8800gt

πολυ ωραια............

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Λευτερη και εγω GTX εχω...

Αλλα πως να το κανουμε.Αλλα τα 220€ της GT και αλλα τα 500+€ της GTX για παραπλησιες επιδοσεις...;)

Αρχική απάντηση από knight_77

Λευτερη και εγω GTX εχω...

Αλλα πως να το κανουμε.Αλλα τα 220 της GT και αλλα τα 500+ της GTX για παραπλησιες επιδοσεις...;)

συμφωνο,κανενας δεν λεει οτι στα χρηματα της ειναι η καλυτερη επιλογη,αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι καλυτερη απο μια gtx,γιατι αμα υπερχρονισουμε μια gtx τοτε:bye:με αυτην την λογικη οτι μικρο μοντελο αν το υπερχρονισουμε θα εχει παραπλησιες η καλυτερες επιδοσεις με το κορυφαιο,αυτο ομως δεν ειναι λογικη,τοτε δεν χρειαζεται η nvidia η intel να βγαζει μεγαλα μοντελα,ας βγαζει μικρα και τελειωσε η υποθεση

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 11:14]

δλδ εσενα αν σου δινανε 2 καρτες μεταξυ 8800GTX και 8800GT θα διαλεγες την 8800gt

πολυ ωραια............

:blink:

Συγκρινουμε 2 καρτες που η μια εχει 230 και η αλλη 500+

Αν μου τις χαριζανε GTX θα διαλεγα,αν επρεπε να πληρωσω θα σκεφτομουν πολυ να δωσω αλλα 300 περιπου ευρω για να παρω μια αυξηση επιδοσεων 10-20%

Δεν ξερω αν θυμασαι τι λεγαμε για τις Ultra,οταν πρωτοεμφανιστηκαν στα 700Ε.Οτι δεν υπηρχε λογος να παρει καποιος μια OCed GTX και να δωσει 200Ε παραπανω

209 και εχεις επιδοσεις απο 2900xt και για τα κακα στοματα κειτατε τα 3dmark top list και

μετα συζηταμε!

Αρχική απάντηση από darthtony [Χθες, στις 23:58]

πάνρως στο πλαίσιο εξαντλούνται συνέχεις. μπες σε λίστα αναμονής!

δεν νομιζω να τηρείται η λιστα αναμονης, και ο φιλος μου ειναι απο τους πρωτους που την παραγγείλανε και ακομα περιμενει, κανουνε διακρίσεις σε δικα τους ατομα και γνωστους και φιλους. :whistling

209 και εχεις επιδοσεις απο 2900xt και για τα κακα στοματα κειτατε τα 3dmark top list και

μετα συζηταμε!

το εχουμε ξαναπει στο 3DMARK τα παει καλα το R600 αλλα στα παιχνιδια κωλώνει. Αν δεν παιζεται παιχνιδια αγοραστε την για τα 3DMARK εκει αξίζει σίγουρα.

Αρχική απάντηση από wizard23 [Σήμερα, στις 18:48]

μετα συζηταμε!

Βαλε αληθινη ημερομηνια γεννησης και μετα σου μιλαμε ! ( :devil: )

Πριν λιγο προλαβα ενα κομματι τηλεφωνικα τλουλαχιστον, απο πλαισιο! Για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα: GT ειναι στην performance κατηγορια ενω η GTX ειναι high end και θα ειναι. Το υποδηλωνει και η τιμη της αλλωστε.

Για να μην μπερδευομαστε με τις κατηγοριες, η 8800GT δουλευει πολυ καλα μεχρι 1600*1200, απο εκει και πανω κολωνει αρκετα, σε μερικες περιπτωσεις εχουμε διαφορες της ταξης του 40%.... Φυσικα δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο να δωσει καποιος 500Ε να παρει μια GTX, οποτε παιρνει μια GT εχοντας υποψη αυτα που ειπα πιο πανω.

Ρε παιδιά με αυτό το PCI EXPRESS 2 τι παίζεται?Γιατί κάρτες σαν την 8800 GT δεν την υποστηρίζουν?Μήπως με 2 κάρτες της ΑΤΙ πχ την 2950 σε διάταξη CROSSFIRE και με PCI EXPRESS 2.0 είναι πιο γρήγορες από 2 8800 σε SLI?

Αρχική απάντηση από GruntGR [Χθες, στις 19:01]

Βαλε αληθινη ημερομηνια γεννησης και μετα σου μιλαμε ! ( :devil: )

δεν σε πιανω κολητε........? τι θες να πεις?

Ερώτηση: Δύο 8600 σε sli την πλησιάζουν την απόδοση της 8800gt? Αν ναι, με 150 σύνολο δυο 8600 είναι καλή περίπτωση, ε?

Απ' ότι είδα πιο πάνω ο φίλος διαθέτει μεχρι 220 οπότε η 8800GTX δεν αποτελεί λύση... Απ' ο,τι ξέρω η 8800GT ξεπερνά τις επιδοσεις της 8800GTS αλλά οχι και την 8800GTX... Απλα λόγω πιο προσιτής τιμής αφαιρεί ενα ποσοστό απο τις πωλήσεις της τελευταίας... (Σύμφωνα με Benchmarks δεν την αγγίζει)

Εννοώ το εξείς.Αν έχω ένα ΜΟΒΟ που να βασίζεται στο Χ38 και βάλω πάνω 2 HD2900PRO θα είμαι πιο γρήγορος από έναν που έχει 2 8800 GT σε SLI?

Αρχική απάντηση από el.greco.1978 [Σήμερα, στις 20:11]

Εννοώ το εξείς.Αν έχω ένα ΜΟΒΟ που να βασίζεται στο Χ38 και βάλω πάνω 2 HD2900PRO θα είμαι πιο γρήγορος από έναν που έχει 2 8800 GT σε SLI?

απο την στιγμη που δεν υποστηρίζουν ολα τα παιχνιδια SLI/Crossfire και αυτα που το υποστηρίζουν αλλου εχουνε καλη αυξηση των επιδόσεων και σε αλλη περίπτωση μηδενική δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα σου. ;)

Μην συγκρίνεται GTX και GT είναι άνισο, άλλης τεχνολογιας πυρήνες διαφορετικη ολοκλήρωση, η μια κυκλοφόρισε πριν ενα χρονο και η αλλη ειναι ακομα ανύπαρκτη. Φυσικα σημερα καποιος θα προτιμήσει GT αναμφίβολα και οι κάτοχοι GTX χανουνε απο την μεταπολιτικη τους αξια, ειδικά αυτοι που αγορασανε GTX τωρα τελευταια την πατήσανε κατα κάποιο τρόπο.

Η GT είναι σαν τις γυναίκες πρέπει να την κλείσεις για να μην την χάσεις αλλά μην την συγκρίνουμε και με το "μοντέλο" GTX .Σίγουρα κάποιος που τα διαθέτει καλύτερα να προτιμήσει την GTX αλλά σίγουρα δεν χάνει επειδή η GT απλά με Sli την πλησιάζει.

ίσως η μ@λακια την Nvidia ήταν οτι την ειπε 8800GT και όχι 9800GT πχ για να μην υπάρχει σύγκριση. Για όλα φταίει η ΑΤΙμη Amd και ο ανύπαρκτος ανταγωνισμός! :rant:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.