bal993 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2007 γεια χαρα παιδια, θελω παλυ την βοηθεια σας...παρατησα την adhoc συνδεση των φορητων υπολογιστων μου διοτι δεν καταφερα τιποτα και πηγα και αγορασα ενα router. η κατασταση ειναι η εξις: εχω δυο φορητα, το ενα ειναι συνδεδεμενο στο internet με adsl modem, εκανα δικτυο με το router και οι δυο υπολογιστες βλεπονται μεταξυ τους κανονικα. το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω κοινη χρηση τη συνδεση adsl που εχω στο ενα φορητο.μηπως μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 Πας στα network settings, επιλέγεις τη σύνδεση του internet, δεξί κλικ -> properties -> ADVANCED tab και επιλέγεις το internet connection sharing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bal993 Νοέμβριος 9, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 το εχω δοκιμασει αλλα και παλυ δεν μπαινω....μηπως στο router πρεπει να ρυθμισω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Νοέμβριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 τις IP τις έχεις βάλει σωστά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από bal993 το εχω δοκιμασει αλλα και παλυ δεν μπαινω....μηπως στο router πρεπει να ρυθμισω κατι? Τελικα router εχεις ή modem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bal993 Νοέμβριος 9, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 εχω router με το οποιο εχουν συνδεθει τα δυο φορητα. στο ενα φορητο εχω συνδεση adsl και θελω να μπαινω στο internet και με το αλλο φορητο μεσο του router.πρεπει να βαλω εγω ip καπου?αυτα δεν τα πειραξα καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Νοέμβριος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 με usb το έχεις το modem ? αν βλεπει το ένα pc to άλλο .. βάλε στο στο pc που δεν εχει το modem gateaway και dns την ip που εχεις στο pc που εχεις το modem . και οπως σου είπε ο trendy να την κάνεις sharing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bal993 Νοέμβριος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 (To modem το εχω με usb)στο φορητο που εχω το modem εχω 2 συνδεσεις, 1)modem, 2)router.ποια gateway kai dns θα αντιγραψω στο αλλο φορητο?αυτη που φενεται στην συνδεση του modem η αυτη που φενεται στην συνδεση του router? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Θα κάνεις sharing τη σύνδεση από το modem. Μετά το άλλο interface θα πάρει ip 192.168.0.1 μάσκα 255.255.255.0, οπότε πας στον άλλο υπολογιστή και βάζεις ip 192.168.0.2 με ίδια μάσκα και gateway-dns το 192.168.0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.