Jump to content

Ειμαι λιγο μπερδεμένος...

gar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ας ξεκινήσουμε κατευθείαν...

Εχω : c2d 6400, asus p5v-vm dh, 1 gb jetram 533mhz, 2xwd 250(raid 0) 1xwd raptor 36.7 monitor acer 19'' gpu 2600xt 256 ddr3.

Αλλά επειδή εχω πάθος με τις μεγάλες οθόνες τόσο που είμαι διατεθημένος να υποβαθμίσω τις επιδόσεις του πισι... θέλω να πάρω¨:

ASUS M2N32-SLI DELUXE WIFI

AMD ATHLON 64 X2 6000+ 3.00GZ AM2 BOX

Crucial Ram 2GB Kit DDR2 667

2χ320 wd

gpu 2600xt 256 ddr3

και.........

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=970409

αυτή την οθόνη-τηλεόραση.

Για να μην σας μπερδέψω οι ασχολίες μου είναι μουσική παραγωγή, αχαλίνωτο downloading σερφάρισμα και κάνα παιχνιδάκι(colin mcrae .:rip: dirt).

επίσης επειδή δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος με τον c2d όσον αφορά τις multimedia εφαρμογές(multitasking νομίζω λέγεται το αδύναμο σημείο του) και είμαι και παλιός AMDας

γι'αυτό σκέφτομαι ξανά προς εκεί.

στο ίδιο budget γύρω στα 1000 ε έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε?το raid to χρειάζομαι ή όχι? να πάρω έναν δίσκο και 4gb μνήμη ή 2gb στα 800mhz?

Η οθόνη θα δείχνει καθαρά τις εφαρμογές ή να το ξεχάσω και να πάω σε οθόνη υπολογιστή?υπόψην οτι και η οθόνη και η gpu έχουν hdmi.μήπως η κάρτα γραφικών είναι ''μικρή'' για αναλύσεις γύρω στα 1280χ720(τεσπά16:9)?

Ασχετο, είδα οτι βγαίνουν οι phenom τώρα στα κοντά αλλά τους περιμένω γύρω στο 200αρι και οι μητρικές καπου εκεί...αρα...απορίπτονται προς το παρόν.

Με 1000 ευρω εχεις απειρες επιλογες αλλα εαν καταλαβα καλα την τβ την θες να την χρισιμοποιησεις για οθονη πσ νομιζω θα σε κουρασει

Γιατί να με κουράσει? δεν έχει καλούς ρυθμούς ανανέωσης?Η αντίθεσή της πάντος είναι πολύ μεγαλύτερη από την οθόνη που έχω τώρα(1200 καθαρά η tv και 600 η pc)

Υπομονή έχω γαιδουρινή αλλά λεφτά για το 790 δεν ξέρω που θα βρώ....

Θες συστημα με 1000Ε και θα δωσεις αλλα 500Ε για TV/οθονη?

Στη θεση σου,θα εκανα μινι αναβαθμιση στο C2D συστημα και θα επαιρνα ενα σχετικα οικονομικο 24'' μονιτορ.

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 17:41]

Θες συστημα με 1000Ε και θα δωσεις αλλα 500Ε για TV/οθονη?

Στη θεση σου,θα εκανα μινι αναβαθμιση στο C2D συστημα και θα επαιρνα ενα σχετικα οικονομικο 24'' μονιτορ.

Για εξηγησε το μου πιο αναλυτικά αυτό.....

Το C2D συστημα θα το κρατησεις?θα το πουλησεις?Δεν καταλαβα ακριβως

Επισης να ξερεις οτι μπροστα σε TV δεν αντεχεις πανω απο 2 ωρες σερι.Υπαρχουν 24'' μονιτορ κοντα στα 500Ε της TV που εδειξες.

Ειναι καλυτερα νομιζω να περιμενεις ή να χρωστας παρα να χαλασεις τα ματια σου

Σκέφτομαι να το πουλήσω. τελικά να πάω σε 24αρα. για πες μου καμία που να αξίζει γυρω στα 500...

Νομιζω οτι αν πουλησεις cpu+mobo+ram σε λογικες τιμες,ισα ισα(και αν) θα σου φτασουν για να στησεις το AMD συστημα που αναφερεις.Καλυτερα για μενα να βαλεις 2GB ram οπως εισαι τωρα και να κανεις (λιγο) OC στον CPU

Τωρα για 24'' μονιτορ που λεγαμε,διαβασε στο φορουμ εντυπωσεις/κριτικες/σχολια απο αλλα μελη και συμβουλεψου και το prad.de

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.