KOSTAS4_XT Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Ποιο απο τα δύο, αν προσθέσουμε και σαν ΙΣΧΥΡΟ παραγοντα το DTS-CONNECTΥπάρχει μόνο στην Gigabyte.Η μητρική δεν προορίζεται κατα κύριο λόγο για OC, αλλά για movies, games, ktl ktl ktl, αλλά, επίσης, να στηθεί ενα σταθτερό σύστημα (δεν έχω άποψη γύρω απο τις GigaByte, γιαυτο το αναφέρω το τελευταίο, ενώ απο παλαιότερη ABIT ΑΝ7, είχα μείνει υπερευχαριστημένος.Αν πάρω το ABIT, θα πρέπει να δώσω και 100ευρα για μια Xposion sound card. Τι θα προτιμούσατε?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 Για την Ip35 pro απο abit οσο αφορα το θεμα σταθεροτητας μονο καλα λογια εχω να πω. Εχω να συναντησω τοσο σταθερη μητρικη αρκετο καιρο. Και το συστημα μου ειναι overclocked αρκετα (500Χ7 με 4χ1gb για 24/7) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gar Νοέμβριος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 Και εγώ abit από άποψη σταθερότητας θα έπερνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Νοέμβριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Abit...Τρέχει άνετα, σταθερά. Ανεβάινει πολύ και δεν βγάζει προβλήματα όπως διάφορες άλλες μητρικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Νοέμβριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Aλλη μια ψηφος για το abit με διαφορα οτι καλυτερο παιζει αυτη την εποχη σε αυτα τα λεφτα και οχι μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Νοέμβριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Όλα καλά με την abit το μόνο πρόβλημά της είναι ότι δεν μπορεί να παίξει ψηλά τις μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 10, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Την έχω πατήσει με τις Gigabyte, δεν ξαναπαίρνω :TD: Γι' αυτό την Abit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 10, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Sorry για το double-post:o Και η e-vga 650i ultra είναι πολύ καλή.http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=963704Δες και το review του anandtechhttp://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2964 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.