Jump to content

Σοβαρό Πρόβλημα με Ασύρματο Δίκτυο(SOLVED)

Hohenstaufen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν έχω σοβαρό πρόβλημα στο να στήσω ενα wireless δικτυο.

Καταρχήν ο εξοπλισμός:

Modem : Siemens CL κάτι

Wireless Router : Netgear-WGR614v7

Τι θέλω να κάνω? Να μπαίνω στο νετ και από το σταθερό πισι και από το λάπτοπ(με το ασύρματο)

Έτρεξα το σεταπ βήμα-βήμα κ-α-τ-ά λέξη αλλά δεν μπορώ να κάνω τπτ....

Τώρα θα μου πείτε ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα.

Λοιπόν επειδή είμαι ν00μπας σε αυτά τα πράματα θα προσπαθήσω να το περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ....

Λοιπόν το θέμα είναι ότι όταν συνδέω το μόντεμ με τον ρούτερ είναι σαν να μην βλέπει το δίκτυο καθόλου....σαν κάτι να μπλοκάρει το ίντερνετ μεταξύ του μόντεμ και του ρούτερ...

Αν μου πειτε και τι ρυθμίσεις να κάνω κτλπ κτλπ θα με βοηθήσετε πραγματικά

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις το DHCP του netgear, να το κάνεις client. Μετά πιστεύω θα σου δουλέψουν όλα ρολόι.

Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 20:57]

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις το DHCP του netgear, να το κάνεις client. Μετά πιστεύω θα σου δουλέψουν όλα ρολόι.

Χίλια θενξ για το ενδιαφέρον, το έκανα αλλά δεν δούλεψε...

suttonpublishinghitlersmp8.jpg

Σορρυ για την μεγάλη φωτό αλλά κοιτάξτε κάτι.

Στην εικόνα έχω συνδέσει όλες τις συκευές μαζί αλλά δεν φαίνεται το μόντεμ!!!!

Σαν να μην το αναγνωρίζει!!!

Μήπως netgear και modem έχουν την ίδια IP και έχεις conflict?

Επίσης, για αρχή, σύνδεσε το modem σε μια lan πορτα του netgear και όχι στην internet.

Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 21:58]

Μήπως netgear και modem έχουν την ίδια IP και έχεις conflict?

Επίσης, για αρχή, σύνδεσε το modem σε μια lan πορτα του netgear και όχι στην internet.

ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!! ΕΦΤΙΑΞΕ ΧΙΛΙΑ ΘΕΝΞ:worship: :worship:

Τα έβαλα όλα σε lan θύρες και όλα πήγαν νεράκι :D

Απλά για να ξέρουν και οι υπόλοιποι, έπαιξε γιατί με αυτό τον τρόπο παρακάμπτεις το routing που πάει να σου κάνει το Netgear.

Αν θες να παίξεις 100% σωστά και σίγουρα καλύτερα, θα πρέπει να γυρίσεις το modem σε bridged mode και να ξανατρέξεις τον wizard του Netgear.

Όλα αυτά όμως είναι ίσως περιττά για πολλούς οπότε ας το δοκιμάσουμε Prive :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.