jpavly Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Έχω ένα φάκελο στο PC μου που περιέχει όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ σε κάθε περίπτωση service. Όπως είναι φυσικό, κάθε φορά που βγαίνει μια νέα έκδοση σε κάποιο πρόγραμμα, αντικαθιστώ την παλαιά με τη νέα.Το θέμα είναι ότι αυτόν τον φάκελο, τον έχω στο PC μου, στον εξωτερικό δίσκο, σε flashάκι και στο PC της δουλειάς.Θέλω κάτι κάθε φορά που ενημερώνω οποιοδήποτε από τα 4 μέσα να μπορώ να ενημερώσω και τα άλλα. Πχ.: Πάω κάπου με το flashάκι και κατεβάζω ένα virus definition που δεν έχω στο σπίτι. Στο σπίτι, έχω κατεβάσει ένα νέο πρόγραμμα που δεν έχω βάλει στο flashάκι. Πηγαίνοντας σπίτι, plugάρω το flash και θέλω εκεί να ενημερώνει το ένα το άλλο. Δηλαδή το flashάκι να δώσει το definition, σβήνοντας την παλιά έκδοση και να πάρει το νέο πρόγραμμα.Ζητάω πολλά; Να ησυχάσω από τα delete και copy από την αρχή επιτέλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Synchtoy της Μ$ Δημιουργείς ζευγάρια και μπορεί να κάνει synchronize από όποιο μέρος θέλεις. Έχει και preview του τι θα κάνει, ώστε να προλάβεις τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.