agentsmith Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Παιδια βοηθεια και ιδεες!εχω κατεβασει το guitar rig 3,συνδεω την κιθαρα μου και παιζει!το προβλημα ειναι οτι εχει καθυστερηση 2 sec για να βγει ο ηχος με την παραμορφωση και τα εφεδακια!Πειτε μια καρτα ηχου που θα μειωσει αυτην την καθυστερηση!σε λογικη τιμη(<=60 ευρω)ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Νοέμβριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Στην τιμή που θες από πολύ δύσκολο έως απίθανο...κάρτες με (σχεδόν) μηδενικό latency πάνε αρκετά παραπάνω.Στα ~100 ευρώ υπάρχει η m-audio 2496 που είναι αρκετά αξιοπρεπής (απ'οτι θυμάμαι που μου έλεγε ο Makis Hourdakis πριν καιρό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Νοέμβριος 7, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 δεν θελω μηδενικο η σχεδον!απλα να μην ειναι περισσοτερο απο μισο δευτερο!:...: ζηταω πολλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Νοέμβριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 τι κάρτα ήχου έχεις τώρα? παλιά το είχα ψάξει και εγώ το θέμα με το guitar rig,αλλά δεν μου άρεσε η ποιότητα ήχου που έβγαζε...νομίζω για να μειώσω το lag είχα βάλει τους asio4all drivers διαβασε για αυτούς εδώ:http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=223586 δυστυχώς δε θυμάμαι περισσότερα ( )θα πρέπει να το ψάξεις λίγο....εγώ έχω μία soundblaster audigy2zs Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Νοέμβριος 8, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 στοκ!realtek!η γνωστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Νοέμβριος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 δοκίμασε πάντως τους asio4all drivers,επέλεξε τους από το μενού του προγράμματος και βάλε το sample rate στα 64....λογικά θα έχεις λιγότερο latency.πάντως θυμάμαι ότι τον επεξεργαστή μου τον έφτανε στα όρια του,οπότε αν έχεις καλό cpu θα βοηθήσει λίγο..για περισσότερα δες και στο forum της native instrumentshttp://www.native-instruments.com/forum_us/archive/index.php/f-75.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
cassidy Νοέμβριος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 Το σήμα της κιθάρας είναι χαμηλό για το line-in της κάρτας ήχου, οπότε πρέπει να μπει στη μέση και κάποιος προενισχυτής_για να έχεις καλό ήχο. Προσωπικά αγόρασα αυτό, που είναι ολοκληρωμένη λύση κι ησύχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.