Jump to content

Καινούριο HTPCάκι μου, και πού να σε κρεμάσω...

LevelOne

Recommended Posts

@LevelOne

απο που και ποσο το κουτακι?

ειμαι και γω σε αναζητηση κυβου αυτον τον καιρο κ ψαχνω να δω τι υπαρχει δια8εσιμο Ελλαδισταν,

αν μπορεις δωσε και φωτοζ γιατι review για αυτα τα κουτακια δεν βρισκεις ευκολα.

Οι δισκοι ψηχονται?Απο φασαρια πως παμε?

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 14:37]

@LevelOne

ειμαι και γω σε αναζητηση κυβου αυτον τον καιρο κ ψαχνω να δω τι υπαρχει δια8εσιμο Ελλαδισταν,

αν μπορεις δωσε και φωτοζ γιατι review για αυτα τα κουτακια δεν βρισκεις ευκολα.

Eλα να δεις απο κοντα ενα ωραιο κουτακι ;)

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=37&products_id=159

Γιατι αυτό το κουτάκι μου φαίνεται εσωτερικά και δομικά ΟΛΟΙΔΙΟ με το δικό μου; Απο το retractable της mobo μέχρι και τα πλαινά των δίσκων.

Μέχρι και η τιμή είναι η ίδια! Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι οτι το άνωθεν έχει LCD θερμομετράκι ενω το δικό μου έχει 3 ρυθμιστικά για ανεμιστήρες...

Καλό πάντως ειδικά το retractable είναι όλα τα λεφτά.

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 14:37]

@LevelOne

Το κουτάκι το πήρα απο Multi Xtreme κοντά στα 80 ευρώ. Απο θόρυβο κλπ δεν ξερω ακόμα να σου πώ, μόλις το σετάρω θα ανεβάσω φωτο και θα σου πω και για θόρυβο.

By the way, το σαιτ για το κουτάκι:

http://www.aerocool.com.tw/case/aerocube/aerocube.htm

1.Εξακολουθω να πιστευω οτι η υδροψυξη ειναι περιττη

-αν και Swiftech(καλη εταιρεια) ακουγονται πολλα παραπονα για αυτα τα ετοιμα κιτακια

-μεγαλος μπελας για να εχεις αποδοση οσο μια καλη ψυκτρα

-ο 4500 ευκολα θα πιασει πολυ μεγαλυτερη συχνοτητα ακομα και με στοκ ρευμα(ο 4300@1,8 που εχω,παιζει @2,4 αλλαζοντας μονο το FSB και τιποτα αλλο) και δεν νομιζω οτι σε ενα HTPC προεχουν οι επιδοσεις

2.Εισαι σιγουρος οτι η onboard VGA αντεχει 1080p?

Προχτες ετρεχα απο το gaming pc της υπογραφης το "Batman begins"που μου εδωσε ενας φιλος ;) και υπηρχαν 5-6 σημεια που εχανε frames(και διαβαζε απο σκληρο δισκο).Ισως φταιει που ετρεχαν κι αλλες εφαρμογες απο πισω,αλλα δεν το ψαχνεις λιγο μην απογοητευτεις τελικα?

3.Υπαρχει οντως γυναικα που εντυπωσιαζεται απο υδροψυξη??? :blink:

Καλα ξεμπερδεματα :T:

Σε HD DVD το batman begins? Eαν σου εκανε κολληματα σε αυτο το μηχανημα, τοτε κατι εχεις κανει τραγικα λαθος, ή ειναι ωρα να καθαρισεις λιγο το μηχανημα σου. Με αυτο το setup βλεπεις υπερανετα οτι HD κυκλοφορει, και περισσευει και ισχυς.

Αν και αυτο που υποψιαζομαι οτι εννοεις εχει να κανει με το refresh rate της οθονης, και οχι με την επαρκεια του μηχανηματος.

Το προβλημα υποθετω ειχε να κανει με το προβληματικο CCC(λογω corrupt net framework) που με αναγκασε να στελνω το σημα και στις 2 οθονες ταυτοχρονα(δεν μπορουσα να απομονωσω τη Dell-δηλαδη επαιζε 2Χ1920Χ1080).Γι'αυτο ξαναπερασα τους drivers(τωρα υποθετω θα παιζει κανονικα αλλα βαριεμαι να το ξαναδω μεσα σε 3 μερες)

BTW το συμπτωμα ηταν 5-10sec με χαμηλα καρε σε τυχαιες σκηνες του εργου

Το συγκεκριμένο Video έχει πάρα πολύ μεγάλο bit rate και στρεσάρει αρκετά το μηχάνημα. Με σωστούς codecs-ρυθμίσεις όμως είναι οκ.

Στο HD playback με τέτοιες onboard κάρτες που δεν κάνουν hardware acceleration σε H264 περισσότερο ρόλο παίζουν cpu και codecs.

Απο ενα review παρεμφερούς μόμπο...

"Conclusion:

We were able to play 1080P videos via a Blu-Ray ROM Drive via the onboard GMA3100 graphics without any hiccups - which goes to show that the Shuttle system can and will handle any high definition content easily given its default offerings, without any need for users to upgrade their graphics solutions. Playback was fluid, with no stoppages or sudden frame drops. Not bad for an onboard graphics solution!

Βεβαια, αν κριθεί αναγκαίο, θα μπεί επάνω μια 8500GT...

Επίσης μια μικρή αλλαγή στο σετάπ. Οξω ο 4500, μέσα ο Ε6600 ;)

Ευχαριστώ τον φίλτατο mortisboy για την εξυπηρέτηση!

Ξαναλέω ότι περισσότερο παίζει ρόλο το PCU και το software από τη στιγμή που η VGA δεν κάνει hardware acceleration οπότε και θα είσαι 100% ΟΚ :)

Θα κερδισω κατι σε ποιότητα στο HD video αν βάλω πάνω μια 8500/8600GT?

Σε de-interlacing υποπτευομαι αλλα κατι τραγικό θα υπαρξει;

Η 2900 στην πράξη δεν κάνει HA (στην πράξη δίνει ~ένα 10% μείωση του cpu util και αυτό με προβλήματα σε άλλους τομείς).

Με τον 4300 και χωρίς HA είσαι ΟΚ αλλά οριακά.

Το Batman Begins δεν είναι κανα ιδιαίτερα απαιτητικό δισκάκι.

Όπου λαλούν πολλοί codecs.aka το μόνο που χρειάζεται είναι το PDVD 7.3 Ultra

Ωραίο το κουτάκι αν έχει και 12αρη ανεμιστήρι όπως αυυτό που τελικα πήρα της aerocool M40 http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=58679

τότε σίγουρα η υδόψυξη θα εκτελεί εικαστικό έργο παρά ψύξη.

Και μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν και μπορούν να βοηθήσουν: τι ανάλυση να χρησιμοποιήσω για να δω καθαρά το desktop στην 32wp9551 CRT της Philips ?? υπάρχει περίπτωση να αδυνατεί το onboard radeon 1250 hdmi να αποδώσει σωστά? σε θέαση DVD δείχνει καθαρότατα.

Υ.γ Μεγείες και χαρές και καλές θεάσεις !!

Αρχική απάντηση από dubber

Ποια είναι η native ανάλυση της TV?

Η 1250 παίζει και 1080p

αυτό είναι που μου διαφεύγει έχω δοκιμάσει κάμποσες αναλύσεις και αυτή που παρουσιάζει τα καλύτερα (αλλά μακριά απο τέλεια) αποτελέσματα είναι η 800χ600. Η σύνδεση δε με το πισι είναι με καλώδιο HDMI - HDMI

Αρχική απάντηση από dubber

Από τις 2400/2600 έχουμε κάποια μαρτυρία για το τί κάνουν?

Εκει το uvd κανει αψογη δουλεια.

Με 4300 και βαρβατα H264 παίζεις σε ταξη μεγεθους 20% cpu util.

εδω φραγμας

12μιση ξεκινησε το στησιμο.......μολις τελειωσαμε.....worklog αυριο.

ενα teaser μονο

post-4482-1416073251,5249_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 18:50]

τι εγινε το worklog οεο? :p

Το βραδακι μολις ανεβω σπίτι... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.