LevelOne Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Λοιπόν εγώ για αλλαγή είπα να φτιάξω ενα HTPC για το σαλονάκι για να συνοδέψει την Regza Full HD 42"... Ύστερα απο αρκετά ψώνια κατέληξα στα εξής: Κουτί: Aerocool Aerocube Aluminum Ψύξη επεξεργαστή: Swiftech H2O 120 Water Cooling Kit Motherboard: Gigabyte GA-G33M-S2H με HDMI 1080p, DTS Connect και πολλά καλούδια για ενα HTPC Τροφοδοτικό: OCZ ModStream 520W Επεξεργαστής: C2D E4500 (Εδώ δεν έχει φώτο ) Μνήμες: GeiL Black Dragon 2x1GB 4-4-4-12 Σκληρός: 2x750GB σε RAID 0 DVD-RW: Otinanai Corp. Μόλις το σετάρω, ελπίζω μεσα στην εβδομάδα, θα ανεβάσω και μερικές φώτοΖ απο το HTPCάκι... Και βέβαια έχει ΧΩΣΙΜΟ ΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ SPRESV
greekfragma Νοέμβριος 7, 2007 #2 Νοέμβριος 7, 2007 γιατι δεν κοιμασαι τετοια ωρα ρε? επειδη ειμαι καλο παιδακι θα ερθω να σε βοηθησω στο cable management και στο στησιμο της υδροψυξης.
cptkoulis Νοέμβριος 7, 2007 #3 Νοέμβριος 7, 2007 Ωραιο θα γινει LevelOne Το νερο ομως δεν ειναι υπερβολη σε HTPC?
dubber Νοέμβριος 7, 2007 #4 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 09:22] Ωραιο θα γινει LevelOne Το νερο ομως δεν ειναι υπερβολη σε HTPC? +100 Water cooling σε htpc?
spresv Νοέμβριος 7, 2007 #5 Νοέμβριος 7, 2007 :whistling Μια ενσταση μονο. Ασε τις μ@λ@κιες με το raid 0 για data. Βαλε σε εναν 80ρη το λειτουργικο σου, και ασε τους 750ρηδες μονους τους για storage... Kαι κατι αλλο... Απο το Manual: (Note 5) Due to an Intel G33 graphics driver limitation, the GA-G33M-S2H does not currently support Blu-ray/ HD DVD format playback. Once released, full driver support from Intel will be updated on the GIGABYTE website. Γιαααα κοιταξε το...
ntemian Νοέμβριος 7, 2007 #6 Νοέμβριος 7, 2007 Βάλε και μια ATI 2400/2600 κάρτα και θα είσαι άρχοντας.Θα μπορείς να παίζεις και 1080p βίντεο .
DarkSaga Νοέμβριος 7, 2007 #7 Νοέμβριος 7, 2007 ρε παιδιά στα On board κυκλώματα γραφικών που βλέπουμε τη μέγιστη ανάλυση που σηκώνουν?κατέβασα το manual αλλά έλεγε μόνο για το hdmi connection ανάλυση και τι rev hdmi (1.2) υποστηρίζει
Mainframe Νοέμβριος 7, 2007 #8 Νοέμβριος 7, 2007 Ti λειτουργικό θα βάλεις πάνω? Το ρωτώ γιατί και εγώ είμαι στην διάρκεια κατασκευής ενός Media PC.
dpolal Νοέμβριος 7, 2007 #9 Νοέμβριος 7, 2007 Για το θέμα της ψύξης εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ησυχία.Αν το wc μπορεί να εξασφαλίσει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαμηλά επίπεδα θορύβου τότε και βέβαια ταιριάζει στον χαρακτήρα του HTPC.Για τους δίσκους όπως σου είπε και ο άλλος φίλος, άσε της μ......ς με το raid-0 γιατί από ότι φαντάζομαι θα αποθηκεύσεις mp3 + dvd εκεί.Δεν είναι να τα ψάχνεις αυτά.
dubber Νοέμβριος 7, 2007 #10 Νοέμβριος 7, 2007 Ησυχία μπορείς να εξασφαλίσεις και με μία καλή αερόψυκτρα.Στον χαρακτήρα του HTPC ταιριάζει και το set it and forget it, όπως όταν πχ παίρνεις ένα DVD Player και το βάζεις στο έπιπλο της τηλεόρασης, και σίγουρα το WC δεν είναι κάτι που το βάζεις και το ξεχνάς.Παρόλα αυτά, περί ορέξεος, κολοκυθόπιτα, ο φίλος επέλεξε WC και του εύχομαι να χαρεί το πισάκι όσο δεν πάει!!!
Snips Νοέμβριος 7, 2007 #11 Νοέμβριος 7, 2007 ΣΥμφωνώ με τον Dubber. Μπορεί κάλιστα ο θόρυβος από το PSU και τους σκληρούς να είναι περισσότερος από μια καλή αερόψυκτρα σε low RPM.
DarkSaga Νοέμβριος 7, 2007 #12 Νοέμβριος 7, 2007 σε ένα στριμωγμένο κουτί η αθόρυβη αερόψυξη εγκλωβίζει και πολλαπλασιάζει τη θερμότητα που λειτουργούν ΟΛΑ εκεί μέσα...αφου μπορούσε να το υδροψύξει γιατί να μη το κάνει?
LevelOne Νοέμβριος 7, 2007 Author #13 Νοέμβριος 7, 2007 Για να λέμε την αλήθεια την υδρόψυξη την βάζω μονο και μόνο επειδή το κουτάκι θα γίνει κάτι σαν πρότζεκτ και για ομορφιά.. Δεν θα ειναι καθαρά λειτουργικός ο χαρακτήρας της. Αλλιώς είναι να είσαι με το πιπίνι στον καναπέ και να ψαρώνει με τους UV σωλήνες και να της λές "άστα, δεν έχεις ιδέα πόσο δύσκολο ήταν να βάλω υδρόψυξη στο HTPC... Αλλα αρκετά με μένα, δε βγάζεις κανενα ρούχο να είσαι πιο άνετα;"Το λειτουργικό θα είναι μάλλον Vista Ultimate x64...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 7, 2007 #14 Νοέμβριος 7, 2007 σωστός ο sarga. (lol ειχα βάλει λάθος emoticon ) Εγώ θέλω να δώ που θα χωρέσουν όλα αυτά
dpolal Νοέμβριος 7, 2007 #15 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOneΑλλιώς είναι να είσαι με το πιπίνι στον καναπέ και να ψαρώνει με τους UV σωλήνες και να της λές "άστα, δεν έχεις ιδέα πόσο δύσκολο ήταν να βάλω υδρόψυξη στο HTPC... Αλλα αρκετά με μένα, δε βγάζεις κανενα ρούχο να είσαι πιο άνετα;" Yπάρχουν πιπίνια που ψαρώνουν με αυτά ???????? :):):)
Snips Νοέμβριος 7, 2007 #16 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από dpolal2 Yπάρχουν πιπίνια που ψαρώνουν με αυτά ???????? :):):) Έλα ντε....
Mainframe Νοέμβριος 7, 2007 #18 Νοέμβριος 7, 2007 Να ζητήσω συγνώμη πρώτα που εμβόλιμα στο θέμα θα κάνω και εγώ μια ερώτηση αλλά επειδή είναι σχετική με Media pc δεν θεωρώ σκόπιμο να ανοίξω επιπλέον θέμα. Έτσι λοιπόν, έφτιαξα και εγώ χθες ένα MEDIA PC και έβαλα τα εξής:ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - INTEL DUAL CORE E2160 1.80 GHZ LGA775 - 800 FSB - BOX (τον έχω στα 2,2 GHz για την ώρα)ΚΟΥΤΙ - ASUS TM-210 με 350W psu ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ASUS P5B-MX/WIFI-AP ΜΝΗΜΗ - 2 X KINGSTON KVR667D2N5/1G 1GB PC5300 667MHZ VALUE RAM ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - WESTERN DIGITAL 320GB WD3200AAKB CAVIAR DVD - ROM : LG GDR-H30N DVD BLACK BULK......και αυτό που μου άρεσε πολύ και όντως αποδείχθηκε καλή αγορά αφού δουλεύει μέχρι και 7 μέτρα άνετα, πληκτρολόγιο ασύρματο - KEYSONIC ACK-540RF WIRELESS MINI KEYBOARDhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.576517WINDOWS XPΤο έστησα και το σύνεδεσα (D_SUB με ανάλυση 1366 x 768) πάνω σε στην LG 37LC25R 37'' LCD TV http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168576Το θέμα είναι πως ενώ όλα παίζουν Super δεν βλέπω καλά το GUI όταν είμαι σε απόσταση πάνω των 2 μέτρων( φυσιολογικό είναι). Ψάχνω λοιπόν να βρώ καμία λύση όπου τα γράμματα να μεγαλώνούν ή να υπάρχουν έξυπνα μενού όπως στο power cinama. Εσείς τι θα προτείνατε από λειτουργικό / mplayer εφαρμογή?
katevastiras1416003242 Νοέμβριος 7, 2007 #19 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 13:37] Yπάρχουν πιπίνια που ψαρώνουν με αυτά ???????? :):):) :hehe: :hehe: Και ήρθε λέει το γκομενάκι και άναψα και τα UV και φωσφόριζε και η υδρόψυξη....το γκομενάκι μαγεύτικε...χαχαχα Γιατί δεν το OC να τις τρέχεις και κάνα Pi και 3D mark να βγάλεις τρελά σκόρ και να το λυώσεις το κορίτσι..... Εγώ νομίζω ότι στην εμφάνιση δεν θα πέσει το πιπίνι.....Μόνο με Pi η 3D mark θα αυλώσει.....:banging: :banging: :hehe:
Mainframe Νοέμβριος 7, 2007 #20 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από katevastiras [Σήμερα, στις 14:15] :hehe: :hehe: Και ήρθε λέει το γκομενάκι και άναψα και τα UV και φωσφόριζε και η υδρόψυξη....το γκομενάκι μαγεύτικε...χαχαχα Γιατί δεν το OC να τις τρέχεις και κάνα Pi και 3D mark να βγάλεις τρελά σκόρ και να το λυώσεις το κορίτσι..... Εγώ νομίζω ότι στην εμφάνιση δεν θα πέσει το πιπίνι.....Μόνο με Pi η 3D mark θα αυλώσει.....:banging: :banging: :hehe: Τι μας λές δηλαδή? Πως ο Hipro έχει χαρέμι στο εργαστήριο του?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.