kots Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 έχασα το σιντί με τους drivers για μια web cam. είναι no name δεν ξέρω πληροφορίες για μάρκα μοντέλο κτλ. δεν γράφει και τίποτα πάνω.τι μπορούμε να κάνουμε για να δουλέψει; δοκίμασα χειροκίνητη εγκατάσταση καθώς και το έβαλα να ψάξει μόνο του τους drivers στο internet αλλά τίποτα. έχω xp prof eng.any ideas; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 πως γινεται να μη γραφει τιποτα πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Νοέμβριος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 ρε συ gbak αν δεν ξέρεις να μου απαντήσεις σε αυτό που ρωτάω, το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να πατάς το χ. για να μην πω τίποτα πιο βαρύ. άντε έχετε χαλάσει το φορουμ με τα σπαμ σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από gbak πως γινεται να μη γραφει τιποτα πανω? ελα ντε; τοσο no name πια; πολυ περιεργο μου φαινεται...μα καλα, και εσυ δεν θυμασαι τι πηγες και αγορασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Νοέμβριος 6, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 άλλος; δεν θα μου πει κανένας να ψάξω στην χωματερή που πετάχτηκε το κουτί, και μόλις το βρω να μπω στο site και να κατεβάσω τους drivers? ή δεν θα πει κάποιος να κοιτάξω στην άκρη από το καλώδιο μπας και βρω την μάρκα;ρε σεις μάγκες επειδή είχα μια πολύ χάλια μέρα σήμερα, κάντε μου την χάρη και αν δεν έχετε μια απάντηση σε αυτά που ρωτάω μην γράφετε τίποτα.έχω κι εγώ δυο μάτια και ξέρω να βλέπω αν έχει πάνω η κάμερα γράμματα. δεν θα έμπαινα στο lab να ρωτήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 6, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 απο τον device manager δεν μπορεις τι μαρκα ειναι οταν την εχεις συνδεδεμενη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Νοέμβριος 6, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Για βάλε καμια photo να την δουμε. YΓ. Και ηρεμα... Βοηθεια ζητας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 6, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Ψάξε στο google για generic web camera driver και πάτησε το cached link στο www.experts-exchange.com/ (1ο αποτέλεσμα σε μένα, το link είναι πολύ μεγάλο για να το δώσω κατευθείαν).ή copy/pastehttp://72.14.253.104/search?q=cache:zx7E19XuUdkJ:www.experts-exchange.com/Hardware/Q_20939732.html+generic+web+camera+driver&hl=en&ct=clnk&cd=1&gl=us&client=firefox-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 6, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Θα σου προτεινα να ψαξεις στη χωματερη που πεταχτηκε το κουτι, αν δεν το βρεις τσεκαρε το καλωδιο και πιες λιγο ξυδι για τα νευρα.Οταν ζητας βοηθεια, οπως ειπε και ο jogi - νομιζω οτι πρεπει να εισαι και ευγενικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Νοέμβριος 7, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Κατεβασε και εγκατεστησε το pc info.Σου βγαζει αναλυτικη λιστα του hardware με διαφορα στοιχεια ,ενα εκ των οποιων ειναι και ο κατασκευαστης του εν λογω part Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 7, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Και οτι πηγα να σου προτείνω μια λύση επειδή εχω βρεθει στην θέση σου.... αλλα με αυτά που διάβασα.... μάλλον αλλους drivers πρεπει να αναζητήσεις πρώτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Νοέμβριος 7, 2007 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:53] Και οτι πηγα να σου προτείνω μια λύση επειδή εχω βρεθει στην θέση σου.... αλλα με αυτά που διάβασα.... μάλλον αλλους drivers πρεπει να αναζητήσεις πρώτα..... ’λλη μια απάντηση που βοηθάει αυτόν που άνοιξε το Thread να βρει λύση...@FAnis_k ναι ζητάς βοήθεια,όχι να λέει ο καθένας όμως ότι του έρθει χωρίς να διαβάζει τα γραφόμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 7, 2007 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 03:00] ’λλη μια απάντηση που βοηθάει αυτόν που άνοιξε το Thread να βρει λύση... @FAnis_k ναι ζητάς βοήθεια,όχι να λέει ο καθένας όμως ότι του έρθει χωρίς να διαβάζει τα γραφόμενα... ενω το δικο σου ποστ που συνεχιζει την κατασταση βοηθησε?προσπαθω να καταλαβω με ποια λογικη διαιωνιζετε μια διαμαχη αντι να ζητατε την βοηθεια του admin/mod team πατωντας το κουμπακι ''αναφορα στο διαχειριστη''....... Ontopic το εργαλειακι που προτεινει ο Jumex ειναι παρα πολυ χρησιμο kots. απο οσο θυμαμαι μια φορα στο παρελθον που το χα χρησιμοποιησει εκανε και database update σε οτι καινουριο κυκλοφορουσε σε driver ή firmware με βαση τη λιστα που διαβαζε απο τα κομματια του υπολογιστη που εχει καποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 7, 2007 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 η βγαλε μια φωτο με το κινητο σου μπας και την εχουμε ξαναδει εμεις και ξερουμε ποια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Νοέμβριος 7, 2007 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Πέτα τη και παρε αλλη :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 7, 2007 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 και η δικιά μου logitech τίποτα δεν γράφει.Από ένα part number που googlαρα βρήκα ίδια ερώτηση ακριβώς και έχουν σαν απάντηση την σωστή έκδοση του λογισμικού που υπήρχε αρχικά στο CD to part number ήταν σε sticker κοντά στο βύσμα usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindy Νοέμβριος 7, 2007 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Δες μηπως το Unknown Device Identifier βοηθησει http://www.zhangduo.com/udi.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.