hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Καλησπέρα ρε παιδες...Για διαφωτιστε με λιγακι...Η συσκευη που δινω στο παρακατω λινκ ειναι και τηλεφωνο ή ειναι μονο pda; http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details∏=835Το προβλημα προεκυψε γιατι ειδα οτι στο συγκεκριμενο καταστημα το πουλανε μεν συνδεση αλλα το εχουνε στα PDA/GPS ενω στο skroutz ειναι στα κινητα...Επισης και απο ενα μικρο ψαξιμο στο ιντερνετ οχι μονο δεν εβγαλα ακρη αλλα μπερδευτηκα ακομα περισσοτερο...Help λιγο γρηγορα γιατι θελω να ξερω τι να κανω..Να χτυπησω αυτο ειναι ΗΡ που εχω δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Νοέμβριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Οχι, το MIO P550 δεν είναι και κινητό. Τώρα τι κάνουν αυτοί και το δίνουν με προγράμματα κινητής δεν ξέρω...EDIT: Τώρα που ξανακοίταξα το site που παραθέτεις ούτε αυτοί αναφέρουν ότι είναι κινητό. Μάλλον προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από ανενημέρωτους ή αυτοί είναι πιο ανενημέρωτοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από JohnG85 Οχι, το MIO P550 δεν είναι και κινητό. Τώρα τι κάνουν αυτοί και το δίνουν με προγράμματα κινητής δεν ξέρω... αυτο ειναι σιγουρο ετσι; Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.