Jump to content

ACBEL τροφοδοτικα

papatsonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα

ψαχνοντας πριν κατι μερες να δω ποιος φτιαχνει το ταπεινο μου 550w chieftec , μεσω του UL number του , βρηκα μια "ACBEL Polytech" που 1η μου ιδεα ηταν "καλα την ξερει η μανα της τουτη?? " Εψαξα ομως λιγο στο site της , και αφου η περιγραφη για ενα απο τα τροφοδοτικα της οντως ταιριαζε 100% με το δικο μου chieftec σε θεμα Αmper , χαζολογουσα στα υπολοιπα και νεοτερα μοντελα της (μιας και με ειχε καλυψει πληρως και δεν ειχα παραπονο -εκτος απο το efficiency του-) μπας και δω κανενα "καλο".Μου εκαναν τρομερη εντυπωση τα 4 πρωτα ,88% efficiency!!!!!!!! (και τα επομενα 3 καλα ειναι , με 85%) .Δεδομενου οτι εχει καει λιγο η γουνα μου με τη ΔΕΗ και με εχει πιασει μια μανια για τα ελαχιστα δυνατα watt.. οσο ειμαι σε idle εστω..;) αυτα φαινονται ΙΔΑΝΙΚΑ :D .

Βρηκα και 2 review στα ..Βιετναμεζικα :/ αλλα τις σημαντικες πληροφοριες τις ειδα;)

1 ,2 σε θεμα efficiency φαινονται απλα απιστευτα!! Στο 2ο λινκ τα δοκιμαζει και σε overload με αρκετα ικανοποιητικα αποτελεσματα οπως θα δειτε.

Εκανα μια συντομη αναζητηση αλλα δε τα βρηκα πουθενα , ισως προωθουνται μονο στην νοτιοανατολικη ασια (με αυτο το brand name) , τι να πω.., Αφου εφτιαχνε για την chieftec ομως , ειναι πιθανο να εφτιαχνε/φτιαχνει και για αλλες "επωνυμες" μαρκες,οποτε αυτο που θελω αν μπορειτε, ειναι οσοι εχετε τροφοδοτικο 650-800w να ποσταρετε το UL code του εδω.Μπορειτε να το τσεκαρετε στην αντιστοιχη σελιδα η για συντομια να το ψαξετε σε μια βαση δεδομενων που εχει αναρτησει ο jonnyGURU .Τα μονα 2 UL που δειχνει για ACBEL ειναι τα Ε131875 και Ε193721(δε ξερω ποσο ενημερωμενη ειναι βεβαια)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.