theHitma@n Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 πριν μερικες μερες πηγα να ανοιξω το pc μου κ μου εβγαλε το παρακατω μνμ....οταν βγαζει αυτο το μνμ κολλαει εκει....δεν προχωραει....δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει...εσεις τι λετε οτι μπορει να ειναι???? http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=rynzmuntjcdzy2xniz1m.jpg ΣΗΜΕΙΩΣΗ:εχει περιπου κανα μηνα που το ανεμιστηρακι τις μητρικης υπολειτουργει...δλδ οποτε θελει στροφαρει λετε να παιζει καποιο προβλημα απο κει?? thx προκαταβολικα!
SirGeorge Νοέμβριος 6, 2007 #2 Νοέμβριος 6, 2007 Όταν στο ξαναβγάλει δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα από τη μητρική και να bootάρεις με τα βασικά μόνο (μνήμη+VGA+CPU). ’μα ξαναβγάλει το ίδιο φταίει η μητρική και θέλει αλλαγή.
HotPeanut Νοέμβριος 7, 2007 #3 Νοέμβριος 7, 2007 Εννοείς την όλη εικόνα αυτή τα κινέζικα γράμματα κάτω κάτω? Γιατί εμένα την βγάζει αυτή την οθόνη κάθε φορά που μπουτάρω, απλά δεν έχει τα κινέζικα.
koukounis Νοέμβριος 7, 2007 #4 Νοέμβριος 7, 2007 απότι είδα το verify dmi pool αφορά το διάβασμα των partitions του δίσκου από το bios. Μάλλον κάτι πρέπει να τρέχει με το δίσκο. Δοκίμασε εγκατάσταση windows σε κάποιον άλλο δίσκο για να μη χάσεις τυχόν πολύτιμα αρχεία που έχεις σε αυτόν. Μετά την εγκατάσταση βάλτον σαν slave.
astrolabos Νοέμβριος 7, 2007 #5 Νοέμβριος 7, 2007 Δίσκος και από εμένα. +1 Σε αυτά που λέει ο koukounis
HotPeanut Νοέμβριος 7, 2007 #6 Νοέμβριος 7, 2007 Δηλαδή εμένα που μου βγάζει αυτή την οθόνη χωρις τα κινέζικα κάτω-κάτω από την πρώτη μέρα, να ανυσηχώ ? Μια χαρά δουλεύει το pc.
theHitma@n Νοέμβριος 7, 2007 Author #8 Νοέμβριος 7, 2007 honda22 το προβλημα μου ειναι τα κινεζικα που βγαζει κατω κατω....ολα τα αλλα ειναι νορμαλ!εντομεταξυ εκανα το λαθος κ τον πηγα στα multirama :S σημερα εκλεισα μια βδομαδα που περιμενω να μου πουν τι εχει!! αυριο θα παω να τον παρω κ να πανε να μαμηθουν!! θα δοκιμασω αυτα που μ ειπατε κ θα σας πω...κ γω αναμεσα σε σκληρο κ σε μητρικη ειμαι...ο δισκος που εχει τα windows ειναι χωρισμενος σε partitions...παιζει να ξερυθμιστηκαν τα partitions ή λεω χαζομαρες????
blindy Νοέμβριος 7, 2007 #9 Νοέμβριος 7, 2007 την τελευταια φορα που ειδα αυτα τα κινεζικα μαλλον την ειχε ακουσει η μητρικη αφου σε αλλη μητρικη ο δισκος δουλευε κανονικα.Λεω μαλλον γιατι δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα αφου ηταν ενας παλιος Ρ3 και απλα τα μετεφερα ολα στην αλλη μητρικη.
theHitma@n Νοέμβριος 9, 2007 Author #10 Νοέμβριος 9, 2007 εχουμε κ λεμε....εβαλα εναν αλλον σκληρο ενος φιλου μου με λογισμικο χρ.δεν μου βγαζει αυτο το "κινεζικο" μνμ αλλα μολις ξεκιναει να φορτωσει τα windowς μου πεταει μπλε οθονη κ κανει επανεκιννηση!!τι μπορει να φταιει? λογικα αφου πηγε να φορτωσει τα windowς δεν εχει προβλημα η μητρικη...σωστα?
MasterCommander Νοέμβριος 9, 2007 #12 Νοέμβριος 9, 2007 μήπως επειδή τα windows ήταν εγκαταστημένα σε διαφορετικό μηχάνημα με άλλο cpu και motherboard τραβάνε ζόρι και δεν bootάρουν?
theHitma@n Νοέμβριος 9, 2007 Author #13 Νοέμβριος 9, 2007 υπεροχα...η μητρικη ειναι GG!! αρα ή εχει φαει φλασια ο σκληρος μου ή εχουν φαει φλασια τα windows...θα δοκιμασω αυριο να κανω φορματ σε εναν αλλον σκληρο κ θα bootarw το συστημα απο εκεινον.αν μπει κατι παιζει με τον σκληρο μου master νομιζω οτι γινεται αυτο που λες αν κ δεν ειμαι 100% βεβαιος
theHitma@n Νοέμβριος 10, 2007 Author #14 Νοέμβριος 10, 2007 λοιπον....περασα τα ΧΡ στον 20αρη τον σκληρο κ bootare κανονικα το συστημα.τωρα ομως εχω προβλημα με τον SATA...ναι μεν τον βλεπει στο BIOS κ στα windows αλλα δεν μου τον δειχνει οταν πηγαινω "ο υπολογιστης μου"! επισης οταν δουλευει μονος του ο 20αρης φορτωνει τα windows πολυ γρηγορα....οταν συνδεω κ τον SATA τοτε θελει κανα 2λεπτο για να μπει στα windows:confused: δοκιμασα να τον κανω φορματ αλλα δεν τον εβλεπε ρε παιδες δωστε καμια ιδεα...ειτε για να κανω φορματ τον SATA ειτε για να τον κανω να μου τον δειξει οταν πηγαινω "ο υπολογιστης μου"
anonymous-root Νοέμβριος 10, 2007 #15 Νοέμβριος 10, 2007 Αν στο βγαζει που και που, ίσως είναι αυτο με το δίσκο. Τσέκαρε μηπως έχεις καμμιά δισκέτα ξεχασμένη στο drive!
theHitma@n Νοέμβριος 10, 2007 Author #16 Νοέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από anonymous-root [Σήμερα, στις 18:49] Αν στο βγαζει που και που, ίσως είναι αυτο με το δίσκο. Τσέκαρε μηπως έχεις καμμιά δισκέτα ξεχασμένη στο drive! δεν εχω floppy καν στο pc μου
anonymous-root Νοέμβριος 11, 2007 #17 Νοέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από theHitma@n δεν εχω floppy καν στο pc μου Χεχ το φαντάστηκα αλλά είπα μήπως
Louris7 Νοέμβριος 11, 2007 #18 Νοέμβριος 11, 2007 Δοκιμασε με το Cd των windows bootαροντας απο αυτο....Ξεκινα το κανονικα σαν να πας να κανεις εγκατασταση απο αυτο, και μολις φτασεις στους δισκους καν' τον Format. Επειτα απλα δημιουργησε τον παλι και βγες χωρις να κανεις τιποτα.\Μπες στα Windows και δες αν τον βλεπει...
theHitma@n Νοέμβριος 12, 2007 Author #19 Νοέμβριος 12, 2007 louris7 δεν εχω κανει αυτο που μ ειπες γτ το εχω σαν εσχατη επιλογη....αλλα αν δεν καταφερω τελικα θα παω να τον κανω φορματ οπως μ ειπες...εχω μια,ηλιθια ισως, απορια....οι σκληροι SATA γινονται master/slave???
whitesnake Νοέμβριος 12, 2007 #20 Νοέμβριος 12, 2007 Όχι δεν έχουν τέτοια πράγματα. Αν πας στο Computer Management (δεξί κλικ στο my computer -> manage) και επιλέξεις disk management τον βλέπει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.