Jump to content

ASUS P4S800-D + 2x512MB BH5 UTT

Spyrus

Recommended Posts

Λοιπόν μιας και εκείνη την εποχή είχα AMD δε γνωρίζω και πολλά από το πως να κλοκάρω την ASUS.

Δεν είναι τελικά Ρ4Ρ800 αλλά αυτή με το SIS Chipset (δηλαδή θα περιμένω λιγότερα πράματα).

Έψαξα λίγο εδώ και μάζεψα τις απορίες μου:

1)Οι περισσότεροι έπαιξαν με 2x256MB μνήμες.Εγώ θα βάλω 2x512MB με τα τελευταία BH5 εξού και το UTT.

Τι πρέπει να προσέξω; Υπάρχει κάτι σαν τo Nforce2 με το command rate 2T που χρειαζόταν για να παίξει το 1GB εδώ;

2)Το PAT τι είναι και τι πρέπει να προσέξω;Παίζει καλύτερα με κάποιο bios;

3)Ποιο bios έχει προβλήματα;

4)Κάπου διάβασα για bios με εξτρά διαιρέτες;Ποιο είναι και παίζουν με αυτό καλά;

5)Σύντομα όταν έρθει το μηχανάκι θα ξέρω αν είναι Northwood ή Prescott.

Πέρα ότι ο δεύτερος είναι πιο ζεστός υπάρχει κάτι άλλο όσον αφορά το κλοκάρισμά τους;

6)Υπάρχουν διαιρέτες και Multi που δεν παίζουν;

Όποια άλλη παρατήρηση ευπρόσδεκτη. :daisy:

Διαβάζω αυτό εδώ:

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p4p800_8.html

Τα λέει καλά ο ποιητής;

As we see, the highest memory performance is achieved when we set Memory Acceleration Mode to Auto and Performance Mode to Turbo. Here we should also point out that with Performance Mode=Auto the memory subsystem performance drops down significantly (maybe the optimized algorithm is disabled in this case) and only in this case Memory Acceleration Mode can really affect the system speed.

post-149-1416073250,6955_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Spyrus

H P5P800 παίζει με 3άρη επεξεργαστή socket 478 με κάποιο αντάπτορα από 775 σε 478;

Δεν έχω ακούσει να υπάρχει αντάπτορας από 775 σε 478...

Μόνο από 478 σε 479 (αμ θυμάμαι καλά) για τους mobile pentium.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.