ntoyzaster Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Καλησπέρα, ξαφνηκά εκεί που είμουν κανονικά μέσα στα windows έβγαλε το avast(antivirus) μύνημα οτι κατέβασε νεα updates και ότι ήθελε να κάνει restart...επειδή το έβαλα τώρα πρόσφατα αυτό το πρόγραμμα όποτε έλεγε να κάνει restart πατούσα οχι ε λοιπόν πατήσα σήμερα να κάνει και απο εκείνη την στιγμή αφού έκανε κανονικά restart δεν μπένει με κανέναν λογαριασμό στα windows διαλεγώ τον λογαριασμό που θέλω τον φορτώνη και κάνει αμέσως αποσύνδεση και με βγάζει πάλι να επιλέξω account ,δοκίμασα ολα τα account... σε όλα κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Μπήκα με safe mode έκανα scan για malware,spyware,virus etc τπτ απολύτος, έβγαλα και απο το start up το antivirus μήπως έφταιγε αυτο κάνω restart πάλι τα ίδια... Ξαναμπαίνω με safe mode κάνω system restore 2 μέρες πίσω πάλι τίποτα... :cry: Μήπως το έχετε κάτι να προτείνετε ? please :help:
Spyrus Νοέμβριος 6, 2007 #2 Νοέμβριος 6, 2007 Aν από safe mode αλλάξεις το λογαριασμό σου με άλλο password; Δες και ποιους χρήστες έχεις μήπως μπήκε κανένας άσχετος καινούργιος. Αν ναι φάτον.
ntoyzaster Νοέμβριος 6, 2007 Author #3 Νοέμβριος 6, 2007 Δεν έχω σε κανέναν λογαριασμό password κοίταξα και δεν υπάρχει κανένα άλλο account εκτός απο αυτά που έχω κάνει εγώ.
ntoyzaster Νοέμβριος 7, 2007 Author #7 Νοέμβριος 7, 2007 Έκανα τελικά format...Ευχαριστώ για τα σχόλια και τις προτάσεις σας.
Nifelheim Νοέμβριος 13, 2007 #8 Νοέμβριος 13, 2007 Περίεργο πάντως αυτό με το Avast και εμένα κατεβάζει updates αλλά ποτέ δεν μου έχει ζητήσει restart...
geogeoland Νοέμβριος 13, 2007 #9 Νοέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Nifelheim Περίεργο πάντως αυτό με το Avast και εμένα κατεβάζει updates αλλά ποτέ δεν μου έχει ζητήσει restart... Έλα? Μάλλον λάθος thread... τράβα το ενα delete και ξαναγράψτο εκεί που θες. Επίσης, καλωσήρθες! :flower:
whitesnake Νοέμβριος 13, 2007 #10 Νοέμβριος 13, 2007 "ξαφνηκά εκεί που είμουν κανονικά μέσα στα windows έβγαλε το avast(antivirus) μύνημαοτι κατέβασε νεα updates και ότι ήθελε να κάνει restart.." είπε αρχικά ο φίλος, οπότε μάλλον εκεί αναφέρεται ο Nifelheim..
hayabusa Νοέμβριος 13, 2007 #11 Νοέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από oxide για τι win μιλαμε?αν ειναι για xp ξερω ενα κολπακι... στειλε πμ γιατι ενας φιλος εχει παρομοιο προβλημα και παιζεται η δουλεια του...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.