icy20 Νοέμβριος 9, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Λαθος.Απλα εχει το ακυρο σκηνικο η μητρικη που στα ρευματα πρεπει να ΓΡΑΨΕΙΣ μια τιμη για να μπορεσεις να κανεις πανω κατω!!!ΛΟΛ?Μεχρι τωρα (χτες το βραδυ την εστησα) δεν εχω κανει κατι.Απλα εβαλα 360 fsb (και 1.9 στις μνημες καθως εχω 667) και το αφησα να δουλευει.Το σ/κ θα το ψαξω περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 9, 2007 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από icy20 [Χθες, στις 10:03] Λαθος.Απλα εχει το ακυρο σκηνικο η μητρικη που στα ρευματα πρεπει να ΓΡΑΨΕΙΣ μια τιμη για να μπορεσεις να κανεις πανω κατω!!!ΛΟΛ?Μεχρι τωρα (χτες το βραδυ την εστησα) δεν εχω κανει κατι.Απλα εβαλα 360 fsb (και 1.9 στις μνημες καθως εχω 667) και το αφησα να δουλευει.Το σ/κ θα το ψαξω περισσοτερο. ...ακριβως οπως το πες...εψαχνα 2 ωρες ....τεσπα το ειχα ξεχασει κιολας λεμε μπροστα στην σταθεροτητα που μου εχει προσφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.