icy20 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Καιρο εχω να γραψω εδω...Λοιπον επειδη πηρα εναν quad και δεν γινεται εμφανως να μεινω με το P5B Dlx γιατι δεν βλεπω να την παλευει πρεπει να παρω και μητρικη.Ελεγα την Ρ5Ε αλλα ακουσα διαφορα περιεργα για το Χ38 οτι οταν το o.c-αρεις πρεπει μετα να κατσεις λεει να βαλεις manually τα subtimings και κατι τετοια...Ειπαμε δεν θελω να τον παω στα 8 γιγα τον επεξεργαστη.Εκει 3-3.5 το πολυ.Περιμενω απαντησεις...Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Νοέμβριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Τι ενοεις οταν λες δεν την παλευει η μητρικη με τον τετραπυρηνο??Δεν παει τοσο ψηλα οσο θα ηθελες?? η απλα ψαχνεις για καλυτερη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Κοιτα ετσι και αλλιως θα την αλλαξω.Αλλα πιστευω με Ρ35 η Χ38 θα πηγαινει και καλυτερα ο επεξεργαστης.Το θεμα ομως ειναι αν ισχυει αυτο που ακουσα η οχι...Δεν βρηκα κατι εδω στα αλλα threads... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Νοέμβριος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Θα σου προτεινα να περιμενεις και οταν με το καλο ερθουν οι νεοι επεξεργαστες της intel θα ερθει μαζι τους και μια νεα φουρνια μητρικων που θα μπορεις να επειλεξεις κατι πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 6, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Μαριε...2 λυσεις υπαρχουν...μαλλον 3 1) asus p5k-e p35 2) asus formula x38 3) abit ip35 pro εγω με τον quad στην abit βρισκω wall στα ~450 (χαλια κοματι) το συγκεκριμενο στη φορμουλα βρισκει τοιχο στα 460 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 6, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Τι λες ρε τι 450 μου λες εσυ.Εγω με 380-400 θα ειμαι πολυ χαρουμενος.Αυτη που λεω πανω δεν συμφερει?Τη formula απο τον προμηθευτη μου δεν την βρισκω...Η Ρ5Ε ακυρη ε? Α και για να απαντησω και στο φιλο μου πιο πανω μην το ψαχνεις δεν ειναι το θεμα μου τι θα γινει σε 1-2 μηνες (Ξαναλλαζω τοτε εχω τροπο ) αλλα ποια να παρω ΣΗΜΕΡΑ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Νοέμβριος 6, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 400 ειναι η δικια μου p5b del και εδω και εναν χρονο με εναν 6300 και νομιζω οτι 390 - 400 η p5b τα εχει για την πλακα Μου φενεται οτι ειναι το κοματι του επεξεργαστηκαι τον q6600 στα 400 τον ειχα για λιγο οσο ειχα τον επεξεργαστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 6, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Αλλο διπυρηνος.Οι τετραπυρηνοι (και λογικα) ειναι πιο δυσκολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 6, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Γιατι ρε συ , αν θες να παιξεις με μικρο multi ? τι θα κανεις ; δε θες μεγαλο fsb?παντως και η abit που εχω μεχρι 3,8 μια χαρα παει..μετα αρχιζουν τα προβληματα που θελει ρευμα..γιατι εχει τεραστιο vdroop σε quad.( σε c2d δεν ειχε τοσο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 6, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Καταρχας ιασωνα για να μην το πολυλογουμε δεν εχω μνημες.Κατι 667 του κιλου εχω οι οποιες πανε καπου μεχρι 410-420 το πολυ!Εγω γυρω στα 3.5 τον θελω τον επεξεργαστη.Δυσκολα βεβαια νομιζω αλλα οκ.Κανεις με Χ38 εχει παρει asus για να δουμε?Η ΑΒΙΤ που λεει ο γκομαρ μαλλον δεν εχει το προβλημα που μου ειπαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Νοέμβριος 6, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Από τη στιγμή που δε θέλεις υψηλά fsb με τον quad μείνε με την P5B DLX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 6, 2007 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Γιατι ρε Μαριε , δοκιμασες τον quad στη p5b dlx και δεν πηγε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 6, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Πωπω αφου ειπαμε ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξω motherboard Αν την κρατησω και αλλο μετα θα ειναι αχρηστη.Η ερωτηση μου παραμενει: ΑΝ παρω αυτη που λεω νομιζετε οτι θα εχω προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Νοέμβριος 6, 2007 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Προσωπικά θα μείνω με αυτή που έχω, θα μπει κάποια στιγμή και ένας quad και αλλαγή μία και καλή με Nehalem.Και άλλη mobo αν πάρεις σε 1 χρόνο θα είναι ασύμβατη με τους Nehalem, οπότε...Τώρα, πρόβλημα με αυτή που λες δε νομίζω να έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 6, 2007 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Ειναι ακριβη αλλα.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1026992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 6, 2007 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Τι να τη κανει ωρε αυτη ; Εδω δεν εχει μνημες.... παρε την p5k-e αυτη που πηρε ο NoDsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Νοέμβριος 8, 2007 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 Απο προμηθευτη δες oktabit εχεις φερει asus maximus extreme....και εχω ηδη παραγγειλει μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 8, 2007 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 Δεν έχει φέρει... N/A λέει... απλά για κάποιο λόγο τη βάλανε στον κατάλογό τους. Ίσως όμως τη φέρουν σύντομα και μπορούμε να προπαραγγείλουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 8, 2007 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 ...Μαριε εχω την P5E περιπου 3 βδομαδες...και το mobo ειναι πολυ οκ...αλλαξα απο Commando γιατι ειχα prob και δεν μπορουσα να παιξω τα 4 dimm...δυστηχως δεν εχω δοκιμασει ακομα quad αλλα αυτο για τα subtimings δεν ισχυει...ισα ισα τα βαζει και πολυ σωστα στο auto χτυπα τη ..ειναι ωραιο mobo και δεν ζεστενεται κιολας !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 9, 2007 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 mortisboy : Ποιο bios εχεις ; Γιατι δε μπορει να αλλαξει ρευματα.Δεν τον αφηνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.