trendy Οκτώβριος 21, 2008 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 Gui έχει αρκετά το openwrt. Εγώ χρησιμοποιώ το x-wrt http://x-wrt.org/Επίσης αυτόν τον καιρό δοκιμάζω να βάλω πάνω στο wrt54gs και τη forthnet και τη hol που μου ενεργοποιήθηκε. Αν τα καταφέρω και παίξει θα αξίζει πολύ πιο πάνω από 300€ το ρούτερ των 50€ :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlsa Οκτώβριος 21, 2008 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 Αρκετα χρησιμο...ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Οκτώβριος 21, 2008 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 Εχω και εγω το Linksys 54gs λετε εαν βαλω το open firmware να δω κατι καλυτερο απο τη τραγικη γραμμη μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Οκτώβριος 21, 2008 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 Δεν έχει σχέση το Linksys που έχεις με τη γραμμή σου. Είναι μόνο ρούτερ, όχι μόντεμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 22, 2008 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Μπορεί να δεις κάποια βελτίωση μιας και το λινουξάκι του με τα iptables και το tc κάνει καλύτερο nat και qos και δεν κλάνει τόσο εύκολα με πολλά connections. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.