Captain Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2010 Εχει κανενας ιδεα γιατι εχει μεταφερθει το παπακι μου απο το πληκτρο του σε αλλο πληκτρο και πως μπορει κατι τετοιο να διορθωθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Αν δεν εχεις περασει τους drivers για το πληκτρολογιο σου, περνα τους.μετα, πανε στο μενου του πληκτρολογιου (start-> search "keyboard") και ψαξε να βρεις καπου το restore defaults. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Νοέμβριος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 εκει ειναι το θεμα οτι γινεται restore μονο στα περιφερειακα πληκτρα οχι στα πληκτρα με τα γραμματα.πχ οταν ειμαι στα αγγλικα και πατησω shift για να βγει το παπακι μου βγαζει αυτο ".αν το γυρισω στα ελληνικα και πατησω shift για να βγει παπακι τοτε μονο βγαζει παπακι @.τρελο?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 εκει ειναι το θεμα οτι γινεται restore μονο στα περιφερειακα πληκτρα οχι στα πληκτρα με τα γραμματα.πχ οταν ειμαι στα αγγλικα και πατησω shift για να βγει το παπακι μου βγαζει αυτο ".αν το γυρισω στα ελληνικα και πατησω shift για να βγει παπακι τοτε μονο βγαζει παπακι @.τρελο?????? χμμμμ.... στα ελληνικα παιζει σωστα για δοκιμασε το παρακατω και πες μου τι εγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Νοέμβριος 23, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Σακη αυτο ητανε ναι.εφτιαξε.σε ευχαριστω πολυ.αλλα μπορεις να μου εξηγησεις και τι ακριβως ητανε αυτη η επιλογη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 23, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Σακη αυτο ητανε ναι.εφτιαξε.σε ευχαριστω πολυ.αλλα μπορεις να μου εξηγησεις και τι ακριβως ητανε αυτη η επιλογη? Ωραια!!! Υπαρχουν καποια προεπιλεγμενα πληκτρολογια στα windows, εσυ προφανως με καποιο τροπο "πειραξες" το "US" με αποτελεσμα να μην σου βγαινουν οι συνδιασμοι των πληκτρων. Ετσι σου ειπα να δοκιμασεις καποιο αλλο για την αγγλικη γλωσσα μιας και απο οτι ειπες, στα ελληνικα δεν ειχες αυτο το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Νοέμβριος 24, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Σακη μηπως μπορεις να με βοηθησεις και σε κατι ακομα?γιατι μετα το φορματ οσα δεδομενα ειχα στα εελληνικα μου τα βγαζει σε κινεζικα?φταει κατι απο τις ρυθμισεις αυτες επισης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Νοέμβριος 24, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Βάλε στην παρακάτω ρύθμιση greek...λογικά θα φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Νοέμβριος 24, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 εισαι ωραιος.λυθηκε το θεματακι.ευχαριστω πολυ και ας εισαι και ολυμπιακος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.