Jump to content

Προβλημα με πληκτρα

Captain

Recommended Posts

Αν δεν εχεις περασει τους drivers για το πληκτρολογιο σου, περνα τους.

μετα, πανε στο μενου του πληκτρολογιου (start-> search "keyboard") και ψαξε να βρεις καπου το restore defaults.

εκει ειναι το θεμα οτι γινεται restore μονο στα περιφερειακα πληκτρα οχι στα πληκτρα με τα γραμματα.πχ οταν ειμαι στα αγγλικα και πατησω shift για να βγει το παπακι μου βγαζει αυτο ".αν το γυρισω στα ελληνικα και πατησω shift για να βγει παπακι τοτε μονο βγαζει παπακι @.τρελο??????

εκει ειναι το θεμα οτι γινεται restore μονο στα περιφερειακα πληκτρα οχι στα πληκτρα με τα γραμματα.πχ οταν ειμαι στα αγγλικα και πατησω shift για να βγει το παπακι μου βγαζει αυτο ".αν το γυρισω στα ελληνικα και πατησω shift για να βγει παπακι τοτε μονο βγαζει παπακι @.τρελο??????

χμμμμ....

στα ελληνικα παιζει σωστα

για δοκιμασε το παρακατω και πες μου τι εγινε.

post-543-1414343537,9547_thumb.jpg

Σακη αυτο ητανε ναι.εφτιαξε.σε ευχαριστω πολυ.αλλα μπορεις να μου εξηγησεις και τι ακριβως ητανε αυτη η επιλογη?

Ωραια!!!

Υπαρχουν καποια προεπιλεγμενα πληκτρολογια στα windows, εσυ προφανως με καποιο τροπο "πειραξες" το "US" με αποτελεσμα να μην σου βγαινουν οι συνδιασμοι των πληκτρων.

Ετσι σου ειπα να δοκιμασεις καποιο αλλο για την αγγλικη γλωσσα μιας και απο οτι ειπες, στα ελληνικα δεν ειχες αυτο το προβλημα. ;)

Σακη μηπως μπορεις να με βοηθησεις και σε κατι ακομα?γιατι μετα το φορματ οσα δεδομενα ειχα στα εελληνικα μου τα βγαζει σε κινεζικα?φταει κατι απο τις ρυθμισεις αυτες επισης?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.