Jump to content

NEED FOR SPEED PRO STREET BH

Vasot

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αλλο ενα Αrcade ερχεται να συμπληρωσει την λεγομενη σειρα ψευτοracing της EA :sick:

Ααααα μα τι χαρα ειναι αυτη!!!!

Πρωτο θεμα καθε μερα θα ειναι απο δω και περα :X:

Εβγαλε καινουργια arcade ΜΑΜΑΚΙΑ η EA με αυτοκινητακια και εσεις μην χασετε να το κανετε πρωτο θεμα στο φορουμ με 13 σελιδες :eek:

Γκαζια και αυτοκινητα να εχει μεσα και οτι να ναι εεεεεεε μαγκες ??

Eiναι απιστευτο

Γιατι οτι σκουπιδι της ΕΑ με αμαξια.....μια ζωη το κανετε καποιοι μεγαλο θεμα ειναι ενα μυστηριο

Δεν μαθατε το μαθημα σας απο τo Νeed for Speed Carbonara

Τοσο πολλη σας αρεσε η Carbonara που ανυπομονειτε για το επομενο της σειρας απο την ΕΑ ??

Ειστε απιστευτοι αυτο εχω να πω...αξιος της μοιρας του ο καθενας :laughing:

Τελωσπαντων δεν το σχολιαζω περαιτερω για να μην υπαρξουν σοβαρες παρεξηγησεις απο τους fan του ειδους...ειμαι σιγουρος οτι καποιοι θα θελουν να με λιθοβολησουν μετα απο αυτα

Αρχική απάντηση από Vasot

Αλλο ενα Αrcade ερχεται να συμπληρωσει την λεγομενη σειρα ψευτοracing της EA :sick:

Ααααα μα τι χαρα ειναι αυτη!!!!

Πρωτο θεμα καθε μερα θα ειναι απο δω και περα :X:

Εβγαλε καινουργια arcade ΜΑΜΑΚΙΑ η EA με αυτοκινητακια και εσεις μην χασετε να το κανετε πρωτο θεμα στο φορουμ με 13 σελιδες :eek:

Γκαζια και αυτοκινητα να εχει μεσα και οτι να ναι εεεεεεε μαγκες ??

Eiναι απιστευτο

Γιατι οτι σκουπιδι της ΕΑ με αμαξια.....μια ζωη το κανετε καποιοι μεγαλο θεμα ειναι ενα μυστηριο

Δεν μαθατε το μαθημα σας απο τo Νeed for Speed Carbonara

Τοσο πολλη σας αρεσε η Carbonara που ανυπομονειτε για το επομενο της σειρας απο την ΕΑ ??

Τελωσπαντων δεν το σχολιαζω περαιτερω για να μην υπαρξουν σοβαρες παρεξηγησεις απο τους fan του ειδους...ειμαι σιγουρος οτι καποιοι θα θελουν να με λιθοβολησουν μετα απο αυτα

αναρωτιέμαι.... 3 emoticons σου επιτρέπουν να μιλάς όπως θέλεις?

έεεε μάγκα?

Αρχική απάντηση από Vasot

Ευχαριστούμε. Κι εσύ. Τα λέμε σε 3 (τουλάχιστον) μερούλες που θα έχεις ηρεμήσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.