spH3RiCal Δεκέμβριος 14, 2007 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Δηλαδη εγω που βρηκα ενα με μυτη κατι λιγοτερο απο 1mm 60w στα 4ε να θεωρω τον εαυτο μου τυχερο η παιζει κανα προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 14, 2007 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 <=1mm = μικρότερο ή ίσο από 1mm Τα 60w είναι υπερβολικά για ηλεκτρονικές κολλήσεις. Τα λιώνει όλα....κάτι που δεν θέλουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιανουάριος 31, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Παίδες κολλητηρι οικονομικο δε βρηκα που να μπορω να κανω τη δουλεια. Μυτη ψιλη και μακρια ειχαν μονο κατι κολλητηρια με ολοκληρη μοναδα που επιλεγεις κ θερμοκρασιες κτλ. Δηλαδη ξεφευγουμε σε τιμη. Επειδη μ εχει νευριασει η μητρικη (0.06 διαφορα onload), ξερει κανεις κανα μαγαζι, ηλεκτρονικο, να κολλησει την αντιστασουλα, να μπορω να κανω τη δουλεια μου? Για Αθηνα μιλαμε, κατα προτιμηση κεντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafoylis Ιανουάριος 31, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 άντε στον κατουμα και πάρε το ersa και πάρε και ψηλή μύτη,κάτι ξέρω 25watt στα 30ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.