Jump to content

Abit p35pro (Vmod : on ) :D:D

GoMaR

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες..

Χωρις να τα πολυλογω , πηγα και πηρα το τριμερακι 1kohm Πολλων στροφων και ξυλωσα τη μομπο και ειπα να τη χειρουργησω.

Αφου μου εβγαλε τη πιστη (1o μου mod και επαφη με κολλητηρι σε τετοια μικροθεματα)

Οποτε πριν το Mod ειχαμε αυτο :

vdrooper2.th.jpg

εδω ειχα το cpu στα 3700+ και ετρεξα 3dmark ωστε να δω πως πεφτει η ταση...Σε ορθος επεφτε κιαλλο..Εβαζα 1.61 απο bios και σε full load ειχα δει και 1.49

Ε μετα το mod το αποτελεσμα ειναι αυτο :

vmod3906fr3.th.jpg

Εδω βλεπετε ορθος 1.55 σταθεροτατο..

Πριν ουτε μπορουσα να τρεχα ορθος σε τετοια συχνοτητα γιατι για να ειχε μιν 1.55 επρεπε να εδινα πανω απο 1.63 απο bios...αλλα η μητρικη πανω απο 1.63 δεν ανοιγει δε κανει κλεινει μονη της...(γιαυτο τη μονταρα κιολας)

Οποτε....το 1o μου mod πετυχε :D

edit : Εδω η μομπο στο χειρουργειο :p

dsc00669dt9.th.jpg

ευγε gomar-i....

Oπου να ναι 8α βαδισω στα χναρια σου..

(μονο να θυμηθω να παρω το γ$#^-ποτενσιομετρακι ...

γιατι στο πρωτο στησιμο το ξεχασα.Και οπου να ναι πλησιαζει ξεστησιμο.)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Snips

Πολύ χάλια droop όντως. 1.47 bios και καταβάινει σε 1.37-38 στο cinebench multi test.

Υπάρχει κάποιο pencil mod ανάλογo με αυτό για την ASUS? (να μην μπλέκω με κολλητήρια δλδ)

τσου

• 4 weeks later...

Γεια σας παιδια. Σχετικα με το mod για την ip35 pro. Έχω δει που μπαινει η αντισταση αλλα μια ισως χαζη ερωτηση... Με τι κολλητηρι εχετε κολλησει πανω στη μητρικη? Προσωπικα εχω ενα απο τη σχολη μου (8 ετων) το οποιο ειαι 30W, η μυτη του ομως ειναι αρκετα χοντρη για να κολλησω. Ποσο ψιλη πρεπει να ειναι η μυτη ωστε να κοιταξω να βρω ενα ?

Ευχαριστω

Δεν χρειαζεσαι απαραιτητα πολυ ψιλο.ζεσταινεις λιγο την αντισταση με την γωνια του και λιωνει το καλαι που εχει απο την εργοστασιακη κολληση.

Μπορεις να κανεις και πατεντα και να κολλησεις μια καρφιτσα στην μυτη απο το κολλητηρι.

Με συρματακι το ειχα δεσει αλλα αντεξε για μια φορα μονο,μαλλον εξαιτιας διαφορετικης διαστολης -συστολης των μεταλλων..

Anyway ενα κολλητηρι των 30w με λεπτη μυτη βρισκεις και με 10ε.

Το ιδανικό πάντως για τέτοιες δουλειές είναι ένα κολλητήρι είναι μύτη <=1mm και 20w.

Πάντως άμα έχεις χέρι με όλα κολλάς. ;)

Όταν όμως δεν είσαι τόσο έμπειρος χρειάζεσαι κάτι που να σε βοηθάει και να σε διευκολύνει.

Κατ εμέ το να σκάσει κάποιος λεφτά για ένα κολλητήρι δεν είναι βλακεία μιας και θα το έχει για την υπόλοιπη ζωή του ;)

Αυτο που εχω φιλε μου δε κανει. Ειναι 3 χιλιοστα. Και χερι να ειχα δε θα το δοκιμαζα σε καινουργια μητρικη. Οπως ειπες κ συμφωνω ενα καταλληλο κολλητητρι δε παει χαμενο, αυριο λοιπον θα ψαξω για κατι τετοιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.