Jump to content

LG 245WP i LG 246WH ?

Pegassus

Recommended Posts

Ειμαι σε μεγαλo διλιμα.To πλαισιο αυτη τη στιγμη εχει μονο την LG 246WH - BN η οποια λεγεται οτι εχει TN panel σε αντιθεση με την 245WP που ειναι το πιο παλιο μοντελο κυκλοφοριας της κατηγοριας αυτης με mva panel.Τελικα τι θα αξιζε περισσοτερο?να περιμενω για καποιο πιο καινουργιο μοντελο μιας και η LG φαινεται λιγο ασταθες στην κατηγορια των 24" αφου σε διαστημα ουτε 2 μηνων αλλαξε panel στην ιδια θεωρητικα οθονη ή να παω πλαισιο και με 519 ευρω να χτιπισω την 246WH?ο λογος που θελω μια τετοια οθονη ειναι τα games κυριως,επειτα ταινιες καθως μελλοντικα blue ray μιας και ειναι full HD οι σιγκεκριμενες οθονες.

Παρακαλω φοτιστε με,με τις γνωσεις σας πανω στο θεμα αυτο,και πειτε μου την αντικειμενικη αποπση σας για τη διαφορα τους αν τις εχετε δει ποτε απο κοντα και τις 2,ετσι ωστε να καταλαβετε ουσιαστικες και εμφανης διαφορες μεταξι τους.

μεταφραση pet :)

Οντως ναι,δεν το παρατηρισα γιατι μολις μπικα στα forums σας.Παντως ευχατιστω για το tip :) Τo να παιζεις mmorpg στις μερες μας σε κανει να ξεχνας αυτα που μαθαινες τοσα χρονια στο σχολειο.Θα πρεπει τωρα να ξαναγραπσω στα καθαρα ελληνικα το κειμενο για να παρω καποια απαντηση σχετικα με το θεμα αυτο?

Αρχική απάντηση από Pegassus [Σήμερα, στις 12:06]

Οντως ναι,δεν το παρατηρισα γιατι μολις μπικα στα forums σας.Παντως ευχατιστω για το tip :) Τo να παιζεις mmorpg στις μερες μας σε κανει να ξεχνας αυτα που μαθαινες τοσα χρονια στο σχολειο.Θα πρεπει τωρα να ξαναγραπσω στα καθαρα ελληνικα το κειμενο για να παρω καποια απαντηση σχετικα με το θεμα αυτο?

Καλό θα ήταν.:) :)

δεν αλλαξε πανελ , απλα σου προσφερει ενα φτηνοτερο , αυτα πανε αναλογα με τη τσεπη σου. τωρα οσον αφορα τα μοντελα αν ειναι να πας σε ΤΝ πανελ παρε τη σαμσουγκ. αλλιως την LG με το MVA

Αρχική απάντηση από Pegassus [Σήμερα, στις 04:13]

Ειμαι σε μεγαλo διλιμα.To πλαισιο αυτη τη στιγμη εχει μονο την LG 246WH - BN η οποια λεγεται οτι εχει TN panel σε αντιθεση με την 245WP που ειναι το πιο παλιο μοντελο κυκλοφοριας της κατηγοριας αυτης με mva panel.Τελικα τι θα αξιζε περισσοτερο?να περιμενω για καποιο πιο καινουργιο μοντελο μιας και η LG φαινεται λιγο ασταθες στην κατηγορια των 24" αφου σε διαστημα ουτε 2 μηνων αλλαξε panel στην ιδια θεωρητικα οθονη ή να παω πλαισιο και με 519 ευρω να χτιπισω την 246WH?ο λογος που θελω μια τετοια οθονη ειναι τα games κυριως,επειτα ταινιες καθως μελλοντικα blue ray μιας και ειναι full HD οι σιγκεκριμενες οθονες.

Παρακαλω φοτιστε με,με τις γνωσεις σας πανω στο θεμα αυτο,και πειτε μου την αντικειμενικη αποπση σας για τη διαφορα τους αν τις εχετε δει ποτε απο κοντα και τις 2,ετσι ωστε να καταλαβετε ουσιαστικες και εμφανης διαφορες μεταξι τους.

μεταφραση pet :)

Αστάθεια δεν νομίζω ότι επέδειξε καθώς η 245WP είναι στην αγορά κάνα εξάμηνο και έβγαλε και ένα πιο φτηνό μοντέλο με ΤΝ.

Αν το ΤΝ έχει όσο λες, δική μου συμβουλή, ψάξε να βρεις την 245WP.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισεις στις 2 οθόνες γιατί δεν έχουν ίδιο panel. Το ΤΝ έχει πολλά κουσούρια οπότε βγαίνεις αυτομάτως απο το δίλημα που είσαι και προχωράς για την 245wp μιας και δεν απέχουν πολύ στα λεφτά.

http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=245wp

Απο όπου και να πάρεις την οθόνη στην ίδια αντιπροσωπεία θα σε στείλουν αν χρειαστείς κάτι.

Μιας και δεν υπαρχει πουθενα στην ελλαδα η 245wp...η αγορα της 246WH θα ηταν ας πουμε εξισου καλη?ή θα ταν καλυτερα να περιμενουμε για καποιο νεο μοντελο με διαφορετικο panel απο TN αλλα στα πλαισια των 600 ευρω περιπου?

Μου φαινεται οτι βρικα τις απαντισεις.Η 246WH ειναι η αντιστοιχη 246WP του παγκοσμιου site της LG.Επισης ολα οσα εχουν υποθει οτι η 246WH(που το H υπαρχει στην ελλαδα κυριως)ειναι ΤΝ panel ειναι λαθος.Ειδου και η αποδειξη http://images.grosbill.com/docs/doc62455.pdf καθως δειτε και την αντιστοιχη οθονη στο παγκοσμιο site ετσι ωστε να δειτε οτι η 246WH λοιπον ειναι MVA :)http://www.lge.com/products/model/detail/l246wp.jhtml

αν και δεν εχω δει οθονη με MVA και δεν μπορω να συγκρίνω απο την L206W στην L246W είδα πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλα και παλι πιστευω ειναι TN, μιας και φαίνεται η αδυναμια στο βαθος χρωματος. Αυτην που λες στην αμερικη πρεπει να ειναι το αντίστοιχο τις L245W. To pdf πρεπει να ειναι λαθος...... :...:

Λογικά υπάρχει και 246WH και 246WP, πάντως ακόμα κάτι που πρόσεξα, στο site της LG h WP έχει γκρί πλαίσιο, γύρω απο την οθόνη, ενώ η WH έχει μαύρο.

Πήγε κανείς στην έκθεση την dte το σαββατοκύριακο;

Η ερώτηση είναι αν πρόσεξε κανείς ποιά ήταν αυτή στην έκθεση, γιατι σε σύγκριση με την 245Β είχε πολύ καλύτερη γωνία θέασης απο την samsung αλλα λογικά πρέπει να ήταν η WP με το MVA, πάντως κατάμαυρη ήταν

• 4 months later...

246wp = mva panel

μιλησα με lg για το συγκεκριμενο μοντελο γιατι με ενδοιαφερει αλλα η απαντηση ηταν οτι δεν ξερουν ποτε θα την δουμε στα καταστηματα και δεν ξερουν και αν θα την δουμε... αυτα μου ειπαν και τα λεω και σε σας να το εχετε υπ'οψην ... μακαρι να μην ξερουν τι λενε γιατι θα ηθελα να βγει το συντομοτερο...διοτι εχω στην δουλεια μου την 245wp = mva panel και ειμαι πολυ ικανοποιημενος και θελω την 246wp για το σπιτι.

Επισης

246wh = tn panel

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.