CUSTOMADE Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Λοιπόν,εχω τον Firefox 2,με τα τελευταία update και μπαίνω σε μια σελίδα να κατεβάσω κάτι αρχεία (τραγούδια συγκεκριμένα,που τα ανεβάζουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες δωρεάν).Τα τραγούδια λοιπόν,καμιά 20αριά ειναι μαζεμένα σε ένα αρχειάκι zip και τα κατεβάζω μέσω rapidshare.Μόλις η ολοκλήρωση του download φτάσει το 100%,κολλάει και δεν ολοκληρώνει το κατέβασμα.Δηλαδή δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα επειδή κολλαει το κατεβασμα στο 100%,και οταν πατάω να ανοίξω το αρχείο μου λέει οτι είναι κατεστραμένο.Το ίδιο συμβαίνει και με internet Explorer.Καμιά ιδέα,πρόταση,λύση κανείς;;;
greekfragma Νοέμβριος 5, 2007 #2 Νοέμβριος 5, 2007 μου συμβαινει το ιδιο καμια φορα.εξηγηση δεν μπορω να δωσω.καποιες φορες η λυση ηταν να πατησω ''ακυρωση'' μολις εφτανε στο 100% και ''προσπαθεια ξανα''στην ουσια δεν το κατεβαζε ξανα ολοκληρο αλλα ΑΜΕΣΩΣ ολοκληρωνε το αρχειο......σαν να τραβαγε αυτο που ελειπε.τσεκαρα δισκους για bad sectors(μηπως και υπηρχε προβλημα το σημειο που σωζονται τα downloads)τσεκαρα ρυθμισεις σε modem-router.....εκανα καθαρη εγκατασταση νεου Firefoxαπλα ακομα δεν εχω βρει λυση.μια τυχαια ερωτηση......ισως ομως και οχι τοσο τυχαια.....Forthnet2play?
defiant Νοέμβριος 5, 2007 #3 Νοέμβριος 5, 2007 Μηπως να δοκιμαζες με καποιον donwload manager? Πιανεις καλυτερη ταχυτητα, και εχει και resume.
CUSTOMADE Νοέμβριος 6, 2007 Author #4 Νοέμβριος 6, 2007 @greekfragma Αυτό το κολπάκι με ακύρωση/προσπάθεια ξανά πετυχαίνει μερικές φορές,ποτέ όμως όταν κατεβάζω από rapidshare.Otenet on DSL έχω.@defiantdownload manager;;για πες κανέναν γιατί δεν έχω ιδέα
BlueChris Νοέμβριος 6, 2007 #5 Νοέμβριος 6, 2007 Λογικά δεν φταίει ο Firefox... αλλά η συνεργασία FireFox με το antivirus... για πείτε εσείς που έχετε το πρόβλημα τι antivirus έχετε?Εγώ χρησιμοποιώ getright για Download Manager.
DarkSaga Νοέμβριος 6, 2007 #6 Νοέμβριος 6, 2007 και εδώ το ίδιο πρόβλημα με avast, zonealarm,firefoxαλλά και τα add on του ff για download management δεν έκαναν διαφορά!
hayabusa Νοέμβριος 6, 2007 #7 Νοέμβριος 6, 2007 same here @ vista with NOD 32. σε ΧΡ με νορτον 360 που δουλευει μερικες μερες μονο δεν εχω δει κατι προς το παρον.....
DJD Νοέμβριος 6, 2007 #8 Νοέμβριος 6, 2007 Δεν κολλάει ο firefox απλά αργεί πάαααααρα πολύ να το κάνει copy από την cache του στο σημείο που επιλέξατε να γίνει η αποθήκευση. Το είδα κι εγώ εχθές με ένα αρχείο 2.5gb όπου το περίμενα περίπου 15 λεπτά να ξεκολλήσει. Μέχρι να τελειώσει αυτό.. σέρφαρα με explorer :sick:
hayabusa Νοέμβριος 6, 2007 #9 Νοέμβριος 6, 2007 για να ειμαι ειλικρινης εχω φαει μεγαλυτερη αναμονη και σε πολυ μικροτερα αρχεια μαλιστα...αυτο εξηγειται καπως;;;
CUSTOMADE Νοέμβριος 6, 2007 Author #10 Νοέμβριος 6, 2007 Δηλαδή να το αφήσω και εγώ κανά δεκάλεπτο;λές να ξεκολλήσει;’λλο και τούτο παλι....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.