hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Καλησπέρα και παλι σε ολους..Πριν απο λιγο καιρο ειχα αναφερει εδω καποια προβληματα που αντοιμετωπιζα στο desktop (win XP) σχτικα με την συνδεση μου στο ιντερνετ.Ειχα πει συγκεκριμενα οτι η συνδεση διακοπτεται συνεχεια,το μοντεμ εκανε reset στα καλα καθουμενα και οτι μερικες φορες συνγχρονιζε σε τασχυτητες μικροτερες του ευρους της γραμμης.. Και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ οτι στο λαπτοπ με win vista δεν εκανε κανενα προβλημα...Σημερα λοιπον δανειστηκα ενα crypto F200 και η συνδεση λειτουργει κανονικα και χωρις κανενα απολυτως προβλημα...Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι μπορει να φταιει και το σδυγκεκριμενο μοντεμ στο συγκεκριμενο λειτουργικο κανει νερα; Ειναι φλεγον οπως καταλαβεβετε γιατι το αλλο ειναι δανεικο και θα πρεπει καποια στιγμη να επιστραφει....PS: Τις ρυθμισεις (απο το access runer control panel αλλα και του αλλου μοντεμ (sagem))ειναι ολοιδιες με μια ματια που τους εριξα τωρα...(εκτος και αν μου ξεφυγε κατι,αλλα δεν νομιζω.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Θα έλεγα ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς, πάρε ένα ρουτεράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από dubber...πάρε ένα ρουτεράκι. να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι αλλα αυτο το διαστημα δεν υπαρχουν και πολλά κεφάλαια για να "επενδύσω" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Δεν θέλω να γίνω γραφικός, ούτε να το παίξω large και να πω: "Έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι για 50" αλλά αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι εκεί θα καταλήξεις και... εν τέλει, όντως 50 είναι λίγα πλέον.Από την άλλη, είναι προφανές ότι τα προβλήματά σου προκαλούνται, είτε από κακό driver, είτε από κακώς εγκατεστημένο driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Δεν θέλω να γίνω γραφικός, ούτε να το παίξω large και να πω: "Έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι για 50" αλλά αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι εκεί θα καταλήξεις και... εν τέλει, όντως 50 είναι λίγα πλέον.δεν διαφωνω...απλα ειναι θεμα προγραμματισμου και προτεραιοτητων... Αρχική απάντηση από dubberΑπό την άλλη, είναι προφανές ότι τα προβλήματά σου προκαλούνται, είτε από κακό driver, είτε από κακώς εγκατεστημένο driver. αυτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..μπορει να ακουγομαι υπερβολικα απολυτος αλλα δεν μπορει να δημιουργειται το ιδιο προβλημα δυο φορες με δυο διαφορετικους drivers...( την πρωτη ειχα αυτους που εδινε η Οτενετ και την δευτερη φορα κατεβασα τους τελευταιους απο το νετ)...Κοβω το λαιμο μου οτι ειναι καποια ρυθμιση η οποια βρισκεται μπροστα μου αλλα δεν την βλεπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Τι τσιπάκι φοραέι το modem σου? Μη μου πεις Connexant... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 connexant φοραει το f200, ετσι ειδα στο πανελ των ρυθμισεων...τωρα για το αλλο δεν ξερω (ακομα). κοιταξα στο νετ και στη σελιδα του κατεσκευαστη δεν λεει..αυριο θα το βαώ πανω και θα κοιταξω τις ρυθμισεις του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.