Jump to content

Συνδεση ηχειων σε δυο υπολογιστες ταυτοχρονα...

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε ολους...

Ψαχνω καποιο τροπο να συνδεσω τα ηχεια μου( 2.1) ταυτοχρονα στους δυο υπολογιστες που εχω πανω στο γραφειο μου. Ξερει κανεις να μου πει πως μπορει να γινει αυτο;

Ευχαριστω εκ των προτερων...!

Θα πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα και θα ζητησεις ενα splitter για 3,5 mini jack και επειδη αυτο ερχεται συνηθως αρσενικο ζητα κ μια μουφιτσα απο αρσενικο σε θηλυκο και μετα απλα θα τραβηξεις μια προεκταση απο καθε πι-σι και θα τα συνδεσεις πανω στο splitter και εισαι ετοιμος.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος

Αρχική απάντηση από pigassos19

Ελπιζω να εγινα κατανοητος

ναι αρκετα...κανενα linky υπαρχει ;

Ti link??Μπα...

Πες τι θελεις να κανεις στο καταστημα με τα ηλεκτρονικα κ θα σου πουν κ αυτοι ακριβως τι χρειαζεσαι

Αρχική απάντηση από pigassos19

Ti link??Μπα...

Πες τι θελεις να κανεις στο καταστημα με τα ηλεκτρονικα κ θα σου πουν κ αυτοι ακριβως τι χρειαζεσαι

οκ. ευχαριστω !

ρε αδερφε αυτα που φαινονται στις φωτο της ορωτης σειρας (γιατι στις υπολοιπες δεν πολυκαταλαβα τι δειχνει) ειναι για να βγαλεις απο εναν υπολογιστη δυο σετ ηχειων...Εγω θελω να κανω το ακριβως αντιστροφο δηλαδη το βυσμα των ηχειων μου να το βαλω σε κατι και αυτο το κατι να καταληγει στις εισοδους των καρτων ηχπυ των υπολογιστων μου.

Αν κανω λαθος διορθωσε με (αλλα δεν νομιζω οτι κανω :D )

Μόνο που το 99.9% αυτών των "διακλαδωτών" είναι εντελώς ψεύτικα, με αποτέλεσμα να μην γίνεται καλή επαφή των βυσμάτων. Όσες φορές πήρα, από όπου κι αν πήρα, ήταν εντελώς άθλια και έπρεπε να τα στηρίζω με μονωτική σε συγκεκριμένη θέση, όπου έκαναν επαφή...

:getlost:

Αρχική απάντηση από hayabusa

ρε αδερφε αυτα που φαινονται στις φωτο της ορωτης σειρας (γιατι στις υπολοιπες δεν πολυκαταλαβα τι δειχνει) ειναι για να βγαλεις απο εναν υπολογιστη δυο σετ ηχειων...Εγω θελω να κανω το ακριβως αντιστροφο δηλαδη το βυσμα των ηχειων μου να το βαλω σε κατι και αυτο το κατι να καταληγει στις εισοδους των καρτων ηχπυ των υπολογιστων μου.

Αν κανω λαθος διορθωσε με (αλλα δεν νομιζω οτι κανω :D )

Τέτοιον αντάπτορα δε θα βάλεις στην κάρτα ήχου του υπολογιστή, αλλά στα ηχεία. Έτσι θα έρχονται ουσιαστικά δύο καλώδια σήματος στον ενισχυτή των ηχείων και θα ενώνονται σε ένα.

Αρχική απάντηση από nickstamat

Τέτοιον αντάπτορα δε θα βάλεις στην κάρτα ήχου του υπολογιστή, αλλά στα ηχεία. Έτσι θα έρχονται ουσιαστικά δύο καλώδια σήματος στον ενισχυτή των ηχείων και θα ενώνονται σε ένα.

ναι αλλα τοτε η κατασκευη του δεν θα επρεπε να ειναι αναποδη. εννοω δεν θα επρεπε να εχει ενα ενα θηλυκο και δυο αρσενικα, αντι για ενα ενα αρσενικο και δυο θηλυκα;

Αρχική απάντηση από hayabusa

ναι αλλα τοτε η κατασκευη του δεν θα επρεπε να ειναι αναποδη. εννοω δεν θα επρεπε να εχει ενα ενα θηλυκο και δυο αρσενικα, αντι για ενα ενα αρσενικο και δυο θηλυκα;

Για αυτό σου είπαν στην αρχή για την μούφα.

Θα μετατρέψει το αρσενικό βύσμα σε θηλυκό...

Εκτός αν βρείς από θηλυκό σε θηλυκά σπλίττερ αλλά λίγο σπάνιο.

Εγώ έτσι το φαντάζομαι... Αν είναι διαφορετικός ο τρόπος σύνδεσης των ηχείων σου διόρθωσέ με...

71894974dr4.jpg

σωστος. ετσι ακριβως ειναι τα ηχεια...απλα δεν σκεφτηκα οτι το splitter θα μπει στο audio input :slap: :tw:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.