hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Καλησπέρα σε ολους...Ψαχνω καποιο τροπο να συνδεσω τα ηχεια μου( 2.1) ταυτοχρονα στους δυο υπολογιστες που εχω πανω στο γραφειο μου. Ξερει κανεις να μου πει πως μπορει να γινει αυτο; Ευχαριστω εκ των προτερων...!
pigassos19 Νοέμβριος 5, 2007 #2 Νοέμβριος 5, 2007 Θα πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα και θα ζητησεις ενα splitter για 3,5 mini jack και επειδη αυτο ερχεται συνηθως αρσενικο ζητα κ μια μουφιτσα απο αρσενικο σε θηλυκο και μετα απλα θα τραβηξεις μια προεκταση απο καθε πι-σι και θα τα συνδεσεις πανω στο splitter και εισαι ετοιμος.Ελπιζω να εγινα κατανοητος
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 Author #3 Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19Ελπιζω να εγινα κατανοητος ναι αρκετα...κανενα linky υπαρχει ;
pigassos19 Νοέμβριος 5, 2007 #4 Νοέμβριος 5, 2007 Ti link??Μπα...Πες τι θελεις να κανεις στο καταστημα με τα ηλεκτρονικα κ θα σου πουν κ αυτοι ακριβως τι χρειαζεσαι
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 Author #5 Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19 Ti link??Μπα...Πες τι θελεις να κανεις στο καταστημα με τα ηλεκτρονικα κ θα σου πουν κ αυτοι ακριβως τι χρειαζεσαι οκ. ευχαριστω !
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2007 #6 Νοέμβριος 5, 2007 http://images.google.gr/images?gbv=2&svnum=10&hl=el&q=mini+jack+splitter&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 Author #7 Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga http://images.google.gr/images?gbv=2&svnum=10&hl=el&q=mini+jack+splitter&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD ρε αδερφε αυτα που φαινονται στις φωτο της ορωτης σειρας (γιατι στις υπολοιπες δεν πολυκαταλαβα τι δειχνει) ειναι για να βγαλεις απο εναν υπολογιστη δυο σετ ηχειων...Εγω θελω να κανω το ακριβως αντιστροφο δηλαδη το βυσμα των ηχειων μου να το βαλω σε κατι και αυτο το κατι να καταληγει στις εισοδους των καρτων ηχπυ των υπολογιστων μου. Αν κανω λαθος διορθωσε με (αλλα δεν νομιζω οτι κανω )
nickstamat Νοέμβριος 5, 2007 #8 Νοέμβριος 5, 2007 Μόνο που το 99.9% αυτών των "διακλαδωτών" είναι εντελώς ψεύτικα, με αποτέλεσμα να μην γίνεται καλή επαφή των βυσμάτων. Όσες φορές πήρα, από όπου κι αν πήρα, ήταν εντελώς άθλια και έπρεπε να τα στηρίζω με μονωτική σε συγκεκριμένη θέση, όπου έκαναν επαφή... Αρχική απάντηση από hayabusaρε αδερφε αυτα που φαινονται στις φωτο της ορωτης σειρας (γιατι στις υπολοιπες δεν πολυκαταλαβα τι δειχνει) ειναι για να βγαλεις απο εναν υπολογιστη δυο σετ ηχειων...Εγω θελω να κανω το ακριβως αντιστροφο δηλαδη το βυσμα των ηχειων μου να το βαλω σε κατι και αυτο το κατι να καταληγει στις εισοδους των καρτων ηχπυ των υπολογιστων μου. Αν κανω λαθος διορθωσε με (αλλα δεν νομιζω οτι κανω ) Τέτοιον αντάπτορα δε θα βάλεις στην κάρτα ήχου του υπολογιστή, αλλά στα ηχεία. Έτσι θα έρχονται ουσιαστικά δύο καλώδια σήματος στον ενισχυτή των ηχείων και θα ενώνονται σε ένα.
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 Author #9 Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Τέτοιον αντάπτορα δε θα βάλεις στην κάρτα ήχου του υπολογιστή, αλλά στα ηχεία. Έτσι θα έρχονται ουσιαστικά δύο καλώδια σήματος στον ενισχυτή των ηχείων και θα ενώνονται σε ένα. ναι αλλα τοτε η κατασκευη του δεν θα επρεπε να ειναι αναποδη. εννοω δεν θα επρεπε να εχει ενα ενα θηλυκο και δυο αρσενικα, αντι για ενα ενα αρσενικο και δυο θηλυκα;
dpolal Νοέμβριος 5, 2007 #10 Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa ναι αλλα τοτε η κατασκευη του δεν θα επρεπε να ειναι αναποδη. εννοω δεν θα επρεπε να εχει ενα ενα θηλυκο και δυο αρσενικα, αντι για ενα ενα αρσενικο και δυο θηλυκα; Για αυτό σου είπαν στην αρχή για την μούφα.Θα μετατρέψει το αρσενικό βύσμα σε θηλυκό...Εκτός αν βρείς από θηλυκό σε θηλυκά σπλίττερ αλλά λίγο σπάνιο.
nickstamat Νοέμβριος 5, 2007 #11 Νοέμβριος 5, 2007 Εγώ έτσι το φαντάζομαι... Αν είναι διαφορετικός ο τρόπος σύνδεσης των ηχείων σου διόρθωσέ με...
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 Author #12 Νοέμβριος 5, 2007 σωστος. ετσι ακριβως ειναι τα ηχεια...απλα δεν σκεφτηκα οτι το splitter θα μπει στο audio input :tw:
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 Author #14 Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat "Αυτά μπαίνουνε όπου θέλεις... Τέλλλλος..." LOL :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.