mariosalice Δεκέμβριος 7, 2007 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Έλα πάρε το δικό μου.600W Enermax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 17, 2007 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 99.9% είναι το τροφοδοτικό. Το 0.1% το αφήνω στην περίπτωση που όντως χρειάζεται εξορκισμό.Την Τετάρτη, άλλαξε κι η vga, κι αντικαταστάθηκε με μιά 8800 GTS512. Εδώ τα προβλήματα είναι πολύ πιό συχνά, αλλά δεν τρώω BSoD, απλά 10+ φορές την ημέρα, θα σκάσει ο display driver και τα Vista θα τον ξανασηκώσουν... Σε παιχνίδι παραδόξως δεν το κάνει, αλλά όταν βλέπω dvd, #*&@&%$#& ο Ζεύς!Δοκίμασα με 3 διαφορετικές εκδόσεις, αλλά με όλους κάνει τα ίδια...Προσεχώς αλλαγή τροφοδοτικού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 17, 2007 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Ποιο σκέφτεσαι να πάρεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 17, 2007 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Επειδή θα πάει με πιστωτικό, εξαρτάται από το τι θα υπάρχει διαθέσιμο στα Multi. Μου προτείνουν Hyper, αλλά το έχω δουλέψει μία και μοναδική φορά όπου μου έκανε προβλήματα.... Αυτή τη στιγμή υπάρχει Coolermaster 850/1000. Προτιμώ το 1000, αλλά πρέπει να κάνω αλλαγές και στην υδρόψυξη γιατί δε χωράει να μπει... Ήθελα Seasonic, δεν είναι όμως διαθέσιμα τώρα και δεν ξέρω πόση υπομονή θα έχω ακόμα... Ειδικά η κατάσταση με το dvd είναι πολύ σπαστική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 17, 2007 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Wiz ριξε και μια ματια σε Silverstone αν ειναι διαθεσιμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 17, 2007 Author #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Silverstone είχαν νομίζω, αλλά μόνο το 650... Θέλω μεγαλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 17, 2007 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:27] 99.9% είναι το τροφοδοτικό. Το 0.1% το αφήνω στην περίπτωση που όντως χρειάζεται εξορκισμό.Την Τετάρτη, άλλαξε κι η vga, κι αντικαταστάθηκε με μιά 8800 GTS512. Εδώ τα προβλήματα είναι πολύ πιό συχνά, αλλά δεν τρώω BSoD, απλά 10+ φορές την ημέρα, θα σκάσει ο display driver και τα Vista θα τον ξανασηκώσουν... Σε παιχνίδι παραδόξως δεν το κάνει, αλλά όταν βλέπω dvd, #*&@&%$#& ο Ζεύς!Δοκίμασα με 3 διαφορετικές εκδόσεις, αλλά με όλους κάνει τα ίδια...Προσεχώς αλλαγή τροφοδοτικού.... Αυτό είναι γνωστό πρόβλημα και οφείλεται αποκλειστικά πλέον στη μνήμη ή σε υπερθέρμανση του NB.Παλιότερα υπήρχε και θέμα οδηγών. NVlddm driver error. (δηλαδή κρασάρει το WDDM)Τώρα πλέον οι τελευταίοι οδηγοί δεν το έχουν αυτό το πρόβλημα.Αλλά ξέρω.Έχεις ελέγξει τη μνήμη ...Τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Δεκέμβριος 17, 2007 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Ο φράγμας Πρίν λίγο πήρα και απάντηση από την Tagan. Λένε ότι από τη στιγμή που βλέπω BSoD δε φταίει το PSU αλλά προβληματική συσκευή. Προφανώς αγνοήσανε το κομμάτι που περιέγραφα ότι δεν κάνει καν post... Εχθές το βράδυ, απενεργοποίησα την onboard και ξαναέβαλα την Audigy που από τότε που είχαν ξεκινήσει τα προβλήματα, την είχα αφαιρέσει, νομίζοντας ότι φταίει αυτή. Φυσικά όλα δουλεύουν ρολόι... πιστευω οτι εχεις βρει την αιτια...φραγμας all the way !!! λυση : εξορκισμος ,αναγνωση της Βιβλου ,100 πατερ ημων και στο τελος 50 αυτομαστιγωματα για να λυθουν τα ξορκια :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 18, 2007 Author #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Σήμερα λύσσαξε!!! Μου έκανε τα νεύρα, φυτίλια! Δεν postάρει, χάνει τις ρυθμίσεις του o/c, μετά από 7-8 reboot κατάφερε να μπει Win, κι όταν βλέπω video, κάθε 30-40", κολλάει ο display driver και τον ξανά ξεκινάει.Αύριο το πρωί πάει πίσω το psu κι παίρνω ότι είναι διαθέσιμο. Δεν αντέχω άλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2007 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Σήμερα λύσσαξε!!! Μου έκανε τα νεύρα, φυτίλια! Δεν postάρει, χάνει τις ρυθμίσεις του o/c, μετά από 7-8 reboot κατάφερε να μπει Win, κι όταν βλέπω video, κάθε 30-40", κολλάει ο display driver και τον ξανά ξεκινάει. ρε το καμμενο, αν ειναι ποτε δυνατον...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 24, 2007 Author #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Τελικά ήταν το τροφοδοτικό... Μετά την αλλαγή του με ένα CoolerMaster Real Power Pro 1000w, τα προβλήματα λύθηκαν. Έγινε φυσικά κι ένα format για να καθαρίσει το σύστημα γιατί όσο καλά και να είναι τα Vista, κι ας φαινόταν να μην έχει corruptions η registry, δεν το εμπιστευόμουν 100%, μετά από τόσα που τράβηξε. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια κι ακόμα περισσότερο αυτούς που προσφέρθηκαν για το κάτι παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 25, 2007 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard!Τέλος βρήκα τρόπο να επαναλάβω το πρόβλημα όποτε θέλω.Σβήνω τον υπολογιστή, και αφαιρώ την πρίζα.Τον αφήνω 4-5 λεπτά κλειστό κι πατάω το Start 2-3 φορές ώστε να αποφορτίσουν 100% οι πυκνωτές.Βάζω την πρίζα και τον ανοίγω.Όσες φορές το έκανα, ξεκίνησε με 3 μπιπ και δεν έβλεπε τη vga.Όσα reset κι αν έκανα μετά, ξεκίναγε κανονικά. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ένα Tagan 600αρι, αλλά το πρόβλημα είναι μόνο στο post. Μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και πάντα μετά από cold boot, όχι reset.’λλαξα κάρτα γραφικών, και το πρόβλημα λύθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 25, 2007 Author #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Όπως λένε και σε ξένα forums τα Tagan είναι πολύ "picky"... Εμένα με αλλαγή κάρτας δε διορθώθηκε κι έτσι άλλαξα το τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.