voudas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 θέλω βοήθεια σε 2 διαφορετικά ζητήματα, η μία για εισαγωγή driver σε pxe lan boot disk kαι η άλλη με μια συγκεκριμένη ρύθμιση σε mikrotik... όποιος έχει κάποια επαφή με κάτι από τα 2 και διάθεση plz pm me...
voudas Νοέμβριος 5, 2007 Author #2 Νοέμβριος 5, 2007 επίσης έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν http://www.intel.com/network/connectivity/products/pro1000mt_dual_server_adapter.htm? σε teaming mode? είναι εφικτό αυτό που καταλαβαίνω ότι κάνει? 2gbit b/w προς το switch ? (κ όχι για redundancy και failover σε 2ο δίκτυο)
Jaco Νοέμβριος 5, 2007 #3 Νοέμβριος 5, 2007 Ρε Κωστή αυτό που κατάλαβα από το datasheet είναι ότι μπορεί να δουλέψει σε "aggregation" mode... Δηλαδή να είναι 2Mbit προς το switch όπως θες ή να είναι 1 + 1 σε δυο switch...Ο περιορίσμός που έχει απ' ότι είδα είναι μόνο στο b/w του pci που θα την καρφώσεις και όχι στην ίδια την κάρτα... απ'ότι λέει η dual που ζαχαρώνεις μπορεί να δώσει μέχρι και 8Gb σε ένα pci-x 133... αλλά μάλλον αυτό το 8Gb είναι το capacity και όχι η πραγματική σου ταχύτητα...anyway, τα datasheet λένε όντως 2Gb προς το switch...
voudas Νοέμβριος 5, 2007 Author #4 Νοέμβριος 5, 2007 aloha Δημήτρη... κι εγώ αυτό καταλαβαίνω, αλλά ρε γμτ δε βρίσκω κανέναν στο νετ να έχει ανεβάσει κάποια results... το μόνο που βρήκα ήταν ένα συγκριτικό σε ένα site με teaming 4 μονών intel 1gb, 2 2πλών 3com και μιας 4πλής μιας άλλης εταιρίας... και αυτό που είχε σαν αποτέλεσμα ήταν ότι σε upload η ένωση των intel έδινε πάλι max 1gb και σε d/l νομίζω 2. απλά εμένα με νοιάζει το upload και μιλάμε και για μία κάρτα όχι συνδυασμό πολλών, γιαυτό ρωτάω αν κάποιος έχει παίξει μαζί της... edit: την παρήγειλα κ θα μάθουμε μεθαύριο... edit2: την ακύρωσα για να βρω την PT που είναι pcie...
voudas Νοέμβριος 10, 2007 Author #5 Νοέμβριος 10, 2007 bump για τα 2 πρώτα μέχρι να έρθει η καρτούλα να ανεβάσω results...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.