makis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2007 Καλησπέρα Χτες βραδύ έκλισα κανονικά το PC , σήμερα πάω να ανοίξω ,τίποτα ανοίγω το κουτί δεν παρατηρώ τίποτα παράξενο αλλά συνεχίζει να μην ξεκινά δεν ξέρω πως μου άρχετε και βγάζω εκτός το ανεμιστήρα και αμέσως το μηχάνημα παίρνει μπρος ,κλείνω ξανά βάζω ανεμιστήρα και ξανά ανοίγει κανονικά όμως βλέποντας ένα βίντεο για κάνα μισάωρο ξαφνικά πετά οθόνη όπως όταν κλείνουμε τον υπολογιστή .Δεν ξανάνοιξε παρά μόνο πριν λίγο με τα πολλά και με ένα κτύπημα στο τροφοδοτικό και δουλεύει εδώ και 2 ώρες κανονικά .καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ??είναι ένα Ρ4 με ΧΡευχαριστώ
geogeoland Νοέμβριος 4, 2007 #2 Νοέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από makis Καλησπέρα Χτες βραδύ έκλισα κανονικά το PC , σήμερα πάω να ανοίξω ,τίποτα ανοίγω το κουτί δεν παρατηρώ τίποτα παράξενο αλλά συνεχίζει να μην ξεκινά δεν ξέρω πως μου άρχετε και βγάζω εκτός το ανεμιστήρα και αμέσως το μηχάνημα παίρνει μπρος ,κλείνω ξανά βάζω ανεμιστήρα και ξανά ανοίγει κανονικά όμως βλέποντας ένα βίντεο για κάνα μισάωρο ξαφνικά πετά οθόνη όπως όταν κλείνουμε τον υπολογιστή . Δεν ξανάνοιξε παρά μόνο πριν λίγο με τα πολλά και με ένα κτύπημα στο τροφοδοτικό και δουλεύει εδώ και 2 ώρες κανονικά . καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ?? είναι ένα Ρ4 με ΧΡ ευχαριστώ Τσέκαρε το τροφοδοτικό σου... μπορεί να είναι για μπάτσες*... *Κοινώς για πέταμα. Δοκίμασε με κάποιο άλλο πάνω, κάποιου φίλου σου πχ, ή αν ξέρεις πως, τσέκαρε τις τάσεις του με ένα πολύμετρο.
VIL Νοέμβριος 4, 2007 #3 Νοέμβριος 4, 2007 Δοκίμασε με κάποιο άλλο πάνω, κάποιου φίλου σου πχ, ή αν ξέρεις πως, τσέκαρε τις τάσεις του με ένα πολύμετρο. +1
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 #5 Νοέμβριος 5, 2007 εγω δεν θα απεκλεια και το να γινεται κατι απο τον ανεμιστηρα (με βαση ολα αυτα που ανεφερες)...
makis Νοέμβριος 5, 2007 Author #6 Νοέμβριος 5, 2007 Παιδιά πήγα το PC σήμερα στο κατάστημα από όπου το αγόρασα και το μεσημέρι το παίρνω λέγοντας μου ότι σε αυτούς δούλεψε κανονικά χωρίς να του κάνουν τίποταΓυρνώ σπίτι το συνδέω ξανά τα πάντα βάζω την Οθόνη μια LQ 1980Q και τίποτα Τι να κάνω λέω δεν γίνετε κάτι παίζει με οθόνη πιθανών, βγάζω από την κάρτα το βύσμα DVI για digital σύνδεση και βάζω το άλλο για Analog και επανεκκίνηση και όλα μια χαράΈκανα ξανά δοκιμή και δουλεύει μονό με Analog σύνδεση τι να πω δεν ξέρω ξαφνικά που μου το έκανε είναι παράξενο ίσως να θέλει κάνα σετάρισμα ..το ψάχνω άμα έχετε κατά νου καμία ιδέα τι μπορεί να παίζετε ρίξτε την ..η κάρτα γραφικών είναι μια MSI FX 5500Ευχαριστώ
hayabusa Νοέμβριος 5, 2007 #7 Νοέμβριος 5, 2007 μπορει να παιζει καποιο προβλημα με το dvi της καρτας σου...αν δοκιμασεις με καποια αλλη θα το δεις ...
makis Νοέμβριος 6, 2007 Author #8 Νοέμβριος 6, 2007 Ξέρετε πόσα χρόνια είναι στην εγγύηση η κάρτα γραφικών ??
cabdik Νοέμβριος 6, 2007 #10 Νοέμβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa ποσα καιρο την εχεις; και φυσικα ποια ειναι; το ποια ειναι το λεει...! ποσο καιρο την εχει παιζει ρολο. και τι εγγυηση δινει η συγκεκριμενη εταιρια (MSI) στις καρτες γραφικων της. αν και για 5500 πιστευω οτι θα την εχει πανω απο 3 χρονια............!
makis Νοέμβριος 6, 2007 Author #11 Νοέμβριος 6, 2007 Την κάρτα την έχω 2 χρόνια ακριβώς, Πήρα το κατάστημα που την αγόρασα τηλέφωνο και ρώτησα για τη εγγύηση και μου είπαν ότι πριν 2 χρόνια που αγόρασα την κάρτα η εγγύηση ήταν για 1 χρόνο ενώ τώρα δίνουν 3 χρόνια Οπότε όπως καταλαβαίνετε άκρη δεν θα βγει και επωδή δεν λέει να αγοράσω άλλη κάρτα παραμένω με την αναλογική σύνδεση .Ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.