AGRIMI Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2007 πήρε ένας φίλος μου την lg226wtq και του κλείδωσα το osd μενού πατώντας δυο κουμπιά κατά λάθος. γνωρίζετε πως ξεκλειδώνει?p.s. έψαξα για παρόμοιο thread και δεν βρήκα.
jpavly Νοέμβριος 4, 2007 #3 Νοέμβριος 4, 2007 Forum είναι χώρος συζητήσεως. Χώρος για ανταλλαγές απόψεων. Χώρος αποθήκευσης πληροφοριών. Δεν είναι το helpdesk κανενός. Είναι καλό να αφήνουμε όλοι κάτι πίσω. Δεν είναι ο χώρος που θα πεις "Βοήθεια, ευχαριστώ". Θα αφήσεις και κάτι για τους επόμενους. Δίνετε τις λύσεις σας και τις εμπειρίες σας. Βοηθάτε και τους επόμενους και όχι μόνο τον εαυτό σας. Τα παραπάνω δεν έχουν σχέση με το συγκεκριμένο χρήστη, το θέμα αυτό το έχω παρατηρήσει αρκετά τελευταία Φιλικά, jpavly
AGRIMI Νοέμβριος 4, 2007 Author #4 Νοέμβριος 4, 2007 συγνώμη δεν το σκέφτηκα αν και πέρασε από το μυαλό μου να γράψω πως το διόρθωσα. λοιπόν επειδή δεν μου είναι καν κόπως ο τρόπος που το κλείδωσα ήταν κρατώντας τα κουμπιά menu και auto/set για 3 δευτερόλεπτα. έψαχνα για κρυμμένες πληροφορίες σαν τις samsung. ο τρόπος για να το ξεκλειδώσεις είναι ο ίδιος απλά κρατάς τα κουμπιά για 5 δευτερόλεπτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.