Jump to content



ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ LG L226WTQ ?


adpanos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλήμέρα σε όλους!

Πήρα αυτή την οθόνη και βλέπω ότι οι εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι μαύρο χάλι!

Πολύ φωτεινή εικόνα και και χρώματα μη φυσιολογικά! Εχω διαβάσει οτι η οθόνη για να μπορέσει να δείξει καλά χρειάζεται ρύθμιση από την αρχή!

Επειδή προσπαθούσα 2 ώρες να την φέρω και δεν μπορώ να πω ότι τα κατάφερα, υπάρχει κάποιος που έχει αυτή την οθόνη να μου πεί τις ρυθμίσεις που έχει κάνεί ??

Ευχαριστώ !

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο προς το παρόν ! Θ α την δουλεύω για ταινίες κ.λ.π. και όχι τόσο για gaming!

Από εργοστασιακές ρυθμίσεις πάσχει αρκετά! Την έφερα κάπως αλλά θα ήθελα και τις ρυθμίσεις κάποιου άλλου μπας και μπορέσω να την φέρω περισσότερο!

Υπάρχει κάνείς που μπορεί να βοηθήσει?

Αρχική απάντηση από icy20 [Σήμερα, στις 13:00]

Ωχ πηρες αυτη την οθονη?Σε παιχνιδια κανει artifacts να ξερεις!

Ναι θελει ψυξη....

εγω που την εχω 5 μηνες + ουτε ενα αρτιφακτ δεν εχω δει :p

ισως φταιει που την εχω default

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 12:00]

Ναι θελει ψυξη....

εγω που την εχω 5 μηνες + ουτε ενα αρτιφακτ δεν εχω δει :p

ισως φταιει που την εχω default

μην το κοροιδευεις βρε:D :D ...εννοει αρτιφακτς του RTC (κυκλωματος επιταχυνσης της αποκρισης)...μικροσφαλματακια στην απεικονιση δηλαδη...δεν ειναι σαν αυτα απο καρτα γραφικων...

Αρχική απάντηση από GoMaR

Ναι θελει ψυξη....

εγω που την εχω 5 μηνες + ουτε ενα αρτιφακτ δεν εχω δει :p

ισως φταιει που την εχω default

Ψύξη?δηλαδή?

Αρχική απάντηση από VIL [Σήμερα, στις 15:52]

Ψύξη?δηλαδή?

Πλάκα σου κάνει βρε συ ! :) Στο λέει αυτό γιατί τα artifacts είναι αποτέλεσμα είτε υπερβολικά κλοκαρισμένης κάρτας γραφικών είτε κλοκαρισμένης κάρτας γραφικών με ελλειπή ψύξη !

Kαποιος που να την έχει σε διαφορετικές από τις default ρυθμίσεις να μας πει?

Τι λετε ρε παιδια?Αφου εχω δει 2-3 ιδιες οθονες και ολες εβγαζαν artifacts...Ειναι προβλημα του ηλιθιου του ΤΝ panel!Απλα κανεις δεν τα βλεπει.Μονο εγω τα εχω δει και αλλα 10000 ατομα στο εξωτερικο σε φορα :)

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 15:22]

μην το κοροιδευεις βρε:D :D ...εννοει αρτιφακτς του RTC (κυκλωματος επιταχυνσης της αποκρισης)...μικροσφαλματακια στην απεικονιση δηλαδη...δεν ειναι σαν αυτα απο καρτα γραφικων...

Nα οριστε ακριβως αυτο εννοω.Να μη με λετε και ασχετο :) Μπορει να ειναι απο τις πιο γρηγορες οθονες αλλα εγω την βρηκα απαραδεκτη κ την πουλησα παραυτα!

Μαριε τι ειδους λαθη υπαρχουν δηλαδη ;Να ξερω , γιατι εγω δεν εχω δει κατι..πες μου λιγο τι να κοιταξω....το λεω αυτο γιατι ειναι η πρωτη μου TFT οθονη :)

Αρχική απάντηση από icy20 [Σήμερα, στις 17:13]

Απλα κανεις δεν τα βλεπει.:)

Aφού δεν τα βλέπει κανείς τότε μια χαρά είναι!:D :D

Να πω την αλήθεια, έχω και μια LG L204WT-BF που μπορεί να είναι μικρότερη αλλά δίνει σαφώς καλύτερη (ποιοτικότερη) εικόνα! Δεν ξέρω γιατί αφού βάση χαρακτηριστικών είναι υποδεέστερη αλλά φαίνεται ποιο ισορροπημένη, ποιο ζωντανή!

Εξακολουθώ πάντος να μην βλέπω κάτι σε αρτιφακτς! Τουλάχιστον κάτι εμφανές!

Αρχική απάντηση από JohnG85

Πλάκα σου κάνει βρε συ ! :) Στο λέει αυτό γιατί τα artifacts είναι αποτέλεσμα είτε υπερβολικά κλοκαρισμένης κάρτας γραφικών είτε κλοκαρισμένης κάρτας γραφικών με ελλειπή ψύξη !

Ξέρω και εγώ? περιμένω να το δω και αυτό O.C (υδρόψυξη σε TFT) για να μήν πετάει άρτιφακτς :D :D :D :D :magic:

Σε κινουμενα γραφικα αφηνει χρωματα σκιες κτλ.Δεν ειναι αρτιφακτς απο υπερχρονισμο καμμια σχεση.

Αυτό θυμίζει το φαινόμενο "ghosting". Αυτό το έκαναν κάποτε οι οθόνες που είχαν μεγάλο χρόνο απόκρισης. Μήπως το παρουσιάζει μόνο στην αρχή (όταν την ανάψεις) που είναι κρύα ?!

νομιζω αναφερεστε στο overdrive problem που ειχαν οι 226 κ λυθηκε εδω και κανα 4μηνο...ειναι κατι που παρουσιαζαν οι 226WTQ και οχι οι 226WT...γι αυτο κραζανε στα φορα μην παιρνετε WTQ..!!πλεον και οι WTQ ειναι κομπλε!

εμενα μια χαρα ειναι για ΤΝ.. δεν περιμενα κατι καλυτερο-χειροτερο..

οπωσδηποτε κατεβαστε απο LG τους νεους οδηγους και μην βαλετε αυτο που εχει μεσα το cd.. η διαφορα στην απεικονιση ειναι χαοτικη..

ΕΓΩ παντως την wtq που πηρα τελη σεπτεμβρη ειχε το προβλημα με το rtc και δεν ηταν θεμα driver βεβαια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.