stelios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Επιτέλους μετά απο μερικές βδομάδες προγραμματισμου αποφάσισα να μαζέψω επιτέλους το pc και να βάλω και την υδρόψηξη μέσα.. To κουτί βαφτηκε μαύρο πριν μερικούς μήνες. Σύνθεση: Ε6700 L633A551 Asus p5k deluxe 8800GTX ocz 1066 sli-ready με gmh WD 320gb Enermax Liberty 500W Η υδρόψηξη αποτελείται από: block 11 eheim 1250 3ιπλο rad Ο μόνος "ευκολος" και καλός τρόπος που μπορούσα να σκεφτώ ήταν το 3ιπλό να μπεί στον πάτο της kandalf. Έτσι, άνοιξα αυτήν ’νοιξα μερικές τρύπες για να περάσουν τα καλώδια πίσω απο την μητρική. Το χάος πίσω Περασαν όλα τα καλώδια στις κατάλληλες τρύπες και το μαζεμένο χάος Μπήκε και η mobo Tα φαν μπήκαν εξω, κάτω απο το ψυγείο. (2 μόνο για ησυχία - για bench υπάρχουν 2 δελτα ακομα ) Η αντία κάθησε σε ένα μετατροπέα 5.25 σε 3.5 ακριβώς πάνω απο το ψυγείο γιατι αλλιώς δεν χώρούσε. Το μόνο πρόβλημα είναι ο συντονισμός, είναι.. Αναγκαστικά χρησιμοποίησα μια πλαστική γωνιά μεταξύ ψυγείου και αντλίας (3η φωτο) Η διάταξη είναι τανκ-αντλια-ψυγείο-block-τανκ και για τάνκ χρησιμοποίησα ένα απλό δοχείο που άνετα μπορώ να βάλω μερικά παγάκια για bench Η στήριξη του κουτιού έγινε με φυσικούς και μαθηματικούς τρόπους μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτο χωρίς φλας και μία με κλειστά τα παράθυρα Οι ccfl's είναι UV και στο νερό υπάρχει uv reactive υγρό αλλά δεν φένεται καθόλου στις φωτο. p.s. πρέπει να μάθω να βγάζω φωτο
oxide Νοέμβριος 3, 2007 #3 Νοέμβριος 3, 2007 πολυ ωραιος μπραβο!τι σας επιασε ολους με τις μοντες ρα?
jpavly Νοέμβριος 3, 2007 #4 Νοέμβριος 3, 2007 Πολύ καλός φίλος Black is beautifull.. και το UV του πάει τρελά. Βάλε κανά UV fan ή στο νεράκι όπως είπες και θα είναι τέλειο! Αρχική απάντηση από oxide πολυ ωραιος μπραβο! τι σας επιασε ολους με τις μοντες ρα? Τι σας έπιασε όλους και ΔΕΝ κάνετε μόντεεεεεεςςςς;
oxide Νοέμβριος 3, 2007 #5 Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από jpavlyΤι σας έπιασε όλους και ΔΕΝ κάνετε μόντεεεεεεςςςς; νομιζεις ερχετε...απλα θα ποσταρω οταν ειναι πανετοιμο,μιας και μεταξυ αλλων περιμενω να βγουν τα καινουργια προιοντα για να παρω τα παλια
stelios Νοέμβριος 4, 2007 Author #8 Νοέμβριος 4, 2007 Ευχαριστώ παιδιά! @jpavly μερικά UV leds περιμένουν να μπουν με τη πρώτη ευκαιρία @perp τι εννοείς? εκεί είναι η θέση του, μπροστά απο το 8αρι είναι το cage για τους δίσκους αλλά επιδή έχω μόνο ένα δίσκο μέσα δεν το χρησιμοποιώ.
johnysb Νοέμβριος 4, 2007 #11 Νοέμβριος 4, 2007 εξαιρετικη δουλεια φιλε Για το συντονισμο της αντλιας μπορεις να βαλεις ενα σφουγγαρι απο κατω της,κατι κανει. Εμπρος στη σχολη του Χριστ για το cable management ολοι μας
theovaz Νοέμβριος 5, 2007 #12 Νοέμβριος 5, 2007 Πολύ ωραίο το kandalf σου φίλε μου:clap: :T: ¨Η αντλία κάνει παραπάνω θόρυβο έτσι όπως την έχεις στηρίξει;Εγώ πάντως απο κάτω της δικιάς μου ( εχέιμ1262 )έβαλα αφρολέξ(σαν αυτά που πουλάνε για την μείωση του θορύβου μέσα στο κουτί,της asetek νομιζω..) και υσήχασα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.